Хороскоп септември 2020 за СкорпионГледай в youtubeСпоред хороскопа за септември 2020 година, началото и средата на месеца ще бъдат важен период за Скорпионите, свързан със смяната на дейността. Ще направите това, което отдавна сте искали, ще решите да развивате своите таланти, за да тествате себе си в ново професионално поприще.
Астрологичната прогноза за септември 2020 година показва, че вие ще работите паралелно над трансформацията на отношенията с началника, над установяването на контакти с обществено-политически организации и над коригиране на бизнес-плановете си. Както никога по-рано,

Скорпионите ще бъдат заинтригувани от обществена дейност. Обстоятелствата ще бъдат с вас, което означава, че ще укрепите собствения си материален статус и ще се изкачите по кариерната стълбица.
Ситуацията ще започне да се променя в края на месеца. Ще усетите неприятно снижаване на енергийния потенциал, което ще продължите да усещате и през октомври. Ще ви бъде трудно да действате ефективно, поддържайки активна позиция, но не се отказвайте. Вие все още имате сили да разширите сферата си на влияние или надеждно да се закрепите на това ниво, което сте постигнали.
Служебен и финансов хороскоп за септември 2020 година за Скорпион
Вниманието на Скорпионите ще бъде приковано към приятелските контакти и към изготвянето на самоанализ. На пръв поглед тези две „вселени“ не са свързани помежду си, но в началото на есента те ще се преплетат.
Само хората, които се занимават с бизнес, ще намерят баланс между личния живот и деловата сфера. Ако сте служител, работният ви график ще бъде толкова плътен, че много рядко ще можете да си позволите съвместна почивка с близките. Краят на месеца ще ви донесе командировка, тръгвайки на която трябва да си обещаете да не се съгласявате с партньорите по всеки въпрос. В същото време не трябва да им се противопоставяте открито. Придържайте се към златната среда.
Намерете време за посещение на благотворителни мероприятия, лекции по духовно развитие, семинари. Там ще срещнете човек, с когото можете да „завържете“ роман, който да се отрази на кариерното ви израстване.
Контролирайте се, старайте се да не прекалявате с интроспекцията и критиката по свой адрес и околните. Както никога по-рано полезни ще ви бъдат уменията правилно да ръководите подчинените. Този талант ще ви даде възможност да извлечете максимална изгода от работата им. Според хороскопа за септември 2020 година това ще стане най-важното постижение на Скорпионите.
Огромният обем работа, който ще се стовари върху вас, няма да ви стори обременителен, защото ще получите достойно възнаграждение за всичките си старания. Съществува голяма вероятност кариерното ви израстване да бъде предизвикано от тласък отстрана на влиятелни личности. Не се отказвайте от командировките, те ще се окажат изгодни.
Съдбата ще предостави на Скорпионите възможност да увеличат приходите си, което означава, че финансовите перспективи в началото на есента ще се окажат многообещаващи.
Любовен хороскоп за септември 2020 година за Скорпион
Хороскопът за септември 2020 година обещава на Скорпионите хармония в отношенията с партньора/ката, който/която ще се радва, че най-накрая сте намерили време да бъдете заедно. Тази положителна атмосфера, която ще се възцари у дома, ще се запази до последния ден на месеца. Съпрузите дори ще решат да обсъдят перспективата за увеличение на семейството. И двамата са готови за това.
На различни мероприятия, самотните могат да срещнат човека, с когото да изградят сериозни отношения. Всичко ще започне с леко, ненатрапчиво общуване и сближаване на фона на общи интереси. Независимо от това, че ще бъдете съсредоточени в сърдечните дела, вашите приятели ще бъдат доволни от мястото, което им определяте в живота си.
В началото на месеца са възможни неприятни изненади, като непредсказуемото поведение на партньора/ката. Не бързайте да реагирате агресивно на това, въоръжете се с търпение, а когато страстите утихнат, вие ще намерите сили в себе си да се справите с възникналите трудности меко, демонстрирайки нежни чувства към партньора/ката.
Отделете внимание на децата, които с някои действия могат рязко да трансформират атмосферата на уют и спокойствие у дома в тежка атмосфера.
Здравен хороскоп за септември 2020 година за Скорпион
Тези, които страдат или са предразположени към подагра, ревматизъм, нарушение на дейността на стомашно – чревния тракт, ще получат облекчение. Болести не ви заплашват, но обръщайте внимание на сигналите, които организмът ви подава.
Скорпионите няма да бъдат обезпокоявани нито от физически, нито от психически заболявания. Настроението ще бъде на висота, дори, ако обичайно сте склонни да гледате песимистично на всичко. Бъдете внимателни когато шофирате. Периодът е опасен за получаване на травми.