Хороскоп септември 2020 за ОвенГледай в youtubeХороскопът за септември 2020 година обещава на Рибите, че началото на месеца ще бъде спокойно. Чувствайки подкрепата на приятелите и партньорите, вие ще бъдете уверени в утрешния ден. В средата на месеца, обстоятелствата ще бъдат на страната на тези, които решат да се заемат с разширяване на бизнеса, деловите връзки, заминат в командировка или реализират огромен проект. Астрологичната прогноза за септември 2020 година препоръчва да не се отказвате от обществената и колективната дейност, защото не само, че ще ви донесе добри „плодове“, но и положително ще се отрази на вашия авторитет, ще укрепи положението ви в социума.

Възползвайте се от благоприятния период, за да започнете романтични отношения, да „завържете“ приятелство, да направите полезни контакти, да сключите брак, да постигнете висоти в творческата и деловата сфера.
Хороскопът за септември 2020 година предупреждава Рибите, че ситуацията коренно ще се измени в края на месеца, когато ще бъде нужно да действате много внимателно в службата и коригирате стария си план за действие. Бъдете внимателни в общуването с приятелите си. Не губете напразно силите си, защото енергийният ви потенциал и така е снижен. В този момент, когато решите да се отдръпнете от делата си, влиянието на конкурентите ще се засили, което ще се отрази негативно на вашето положение.
Служебен и финансов хороскоп за септември 2020 година за Риби
Независимо от политическите възгледи, хороскопът за септември 2020 година препоръчва на Рибите да стоят по-далече от всичко, свързано с тази сфера. Могат да ви провокират в службата, но не трябва да се поддавате на тези провокации. Твърдо откажете и не давайте повод на колегите да си мислят, че можете да размислите. Сега е много по-важно за вас да предвиждате, какво би довело до разправия с началника. Възгледите ви са много различни, затова бъдете внимателни в изказванията.
Намерете време да преосмислите направлението в което се движите. Не е изключено, много от действията ви, които са ориентирани към кариерно израстване, вече да не са актуални, откажете се от тях! Не трябва да се страхувате да променяте някои неща, дори много от промените да ви карат да се страхувате. В перспектива те ще ви бъдат от полза, особено в професионалната сфера.
Съществува добра перспектива за израстване и развитие. Месецът е подходящ за победи и нови постижения. Не е изключено представителка на нежния пол да ви направи неочакван, приятен подарък. От действията на тази жена ще зависи съдбата ви.
Хороскопът за септември 2020 година препоръчва на Рибите да не се отказва от сътрудничество с хора, които са свързани със сферата на образованието. Те ще обогатят вашия трудов опит, ще ви накарат да измените живота си към добро. Месецът е добър за делови пътувания. Командировките ще бъдат доста продуктивни.
Влиянието на планетите ще ви помогне да укрепите финансовата основа. Успех ще имат представителите на творческите професии, сред които художниците и писателите.
Настъпва положителен период и за тези, чиято работа е свързана с държавна служба. Тези хора успешно ще реализират всички стари планове.
Любовен хороскоп за септември 2020 година за Риби
През септември, Рибите ще използват много от силите и времето си за социалната сфера, но няма да оставят без внимание и партньора/ката си. До края на месеца ще бъдете емоционални, както никога до сега. Не е нужно да се сдържате. Изразявайте чувствата си, добавете огън в романтичната си връзка.
Семейните Риби трябва да се съсредоточат върху взаимодействието си един с друг и да помислят как могат да го подобрят. А, ако до сега нямате връзка, сега е най-подходящото време да го направите. Намерете време, за да обсъдите този въпрос с любимия/любимата, да споделите с него/нея своите преживявания, включително и тези, които се отнасят до финансовата страна при организирането на сватбата.
Самотните Риби ще се стремят към стабилни отношения. Звездите няма директно да ви помагат, но няма и да ви пречат на щастието ви. Големи са шансовете да срещнете интересен човек в службата. С него/нея ще се почувствате комфортно и ще решите да промените живота си. Не прибързвайте със събитията, не „слагайте каруцата пред коня“. Бъдете себе си и тогава ще имате щастие в личния си живот.
Възпитанието на децата ще бъде свързано с много негативни емоции. За да помогнете на децата си да се придържат към „правилния път“ на развитие, вие ще бъдете принудени непрекъснато да ги контролирате.
Здравен хороскоп за септември 2020 година за Риби
Хороскопът за септември 2020 година обещава на Рибите прилив на жизнени сили през първата половина на месеца. Не ви заплашват сериозни здравословни проблеми, но това не е повод да се отнасяте лекомислено към здравето си. Следете за състоянието на стомашно-чревния тракт. Реагирайте навреме на всеки признак на нарушение на тази система. Ако не обърнете внимание сега, в бъдеще ще трябва да му отделите много време. Достатъчно е да се придържате към простите профилактични мерки, за да се защитите от проблеми.
В пълна безопасност ще бъдат хората, които са предразположени към ревматизъм, подагра и други хронични заболявания. Но това не означава да губите своята бдителност и да си затваряте очите за сигналите, които ви подава организма.