Хороскоп септември 2020 за РакГледай в youtubeХороскопът за септември 2020 година обещава на Раците, че началото на есента ще бъде позитивно и динамично.
Енергийният потенциал ще бъде на висота, на фона на което, Раците ще се стремят да заявят за себе си и своите таланти в сферата на нова дейност.
Астрологичната прогноза за септември 2020 година не предвижда препятствия за развитието на бизнеса. Ще ви бъде лесно да се развивате в това направление, за сметка на разширяването на деловите и полезните връзки. Полза ще имате от планираните за този период срещи, преговори и публични изяви.

Именно това ще стане добра платформа, за вас, за стабилно израстване в деловата сфера. В началото и средата на месеца бъдете активни, това е благоприятен период за „раздвижване на перспективите“.
Към края на месеца, според хороскопа за септември 2020 година, деловата активност ще спадне, но не се паникьосвайте. Това е временно явление и скоро отново ще бъдете „на ниво“, готови да работите за бъдещия си успех.
Служебен и финансов хороскоп за септември 2020 година за Рак
Кариерното израстване и работата, като цяло, няма да бъдат „на фокус“. Но това не означава, че ще мързелувате и ще „плувате по течението“. Направете си план за действие, анализирайте как обкръжението влияе на вашето развитие.
Планетните влияния ще се отразят на комуникативните ви способности и умения да мислите добре, независимо от обстоятелствата. Отделете повече време за четене на книги и изучаване на предмети, които отдавна ви интересуват. От такова прекарване на времето, вие ще получите голямо удоволствие и това ще стане важна крачка за издигане по кариерната стълбица. Положението на делата, в този вид, ще се запазят до средата на месеца, а след това на преден план ще излезе личния живот. Не губете своята бдителност, за да не пропуснете малките неприятности, които могат да се трансформират в големи проблеми. В никакъв случай не ги избягвайте, защото ще напомнят за себе си в най-неподходящото време.
Деловите перспективи, в началото на есента, са позитивни, макар и не толкова обещаващи, колкото би им се искало на Раците. Работете над себе си, над поведението в колектива. Голяма е вероятността, стараейки се да постигнете сто процентова продуктивност, да започнете да експлоатирате подчинените и колегите си. Това няма да ви го простят, сега не ви е нужно. Избягвайте възникването на такива неприятни ситуации.
Ще ви се наложи доста да пътувате по работа. Командировките ще спомогнат подобряването на положението ви службата и укрепване на финансите, които сега страдат, заради големите загуби в резултат на спекулативна дейност.
Любовен хороскоп за септември 2020 година за Рак
В началото на есента няма да можете да се отпуснете. Много сили ще отидат за оправяте на отношенията с членовете на семейството, за укрепване на брака, за организирането на бита, решаване на психологични проблеми. Личният живот ще изтласка другите сфери на живота.
Ако цените своята независимост, това може да ви попречи при реализирането на важните планове. Не отказвайте помощта, която ви предлагат близките и роднините. Тези, които няма да се инатят, ще направят удивително откритие за себе си - това, за което отива много време, когато работиш сам, може да се свърши много по-бързо, ако си осигуриш подкрепата на семейството и приятелите.
Романтичните отношения ще бъдат напрегнати. Периодите на постоянни разправии и изясняване на отношенията ще се сменяват с периоди на спокойствие, хармония и затишие. Вие трудно ще се справите с тези емоции, а в същото време трябва да разрешите и натрупалите се проблеми. За щастие, в края на месеца ситуацията ще се подобри от само себе си. На семейните Раци, които вече са станали родители, се препоръчва да подкрепят отрочетата си във всички техни начинания. Пазете децата, склонни да се „хвърлят“ в авантюри, защото ще пострадат физически. Не са изключени проблеми с дисциплината. Действайте твърдо, за да поставите непослушното дете на мястото му.
Здравен хороскоп за септември 2020 година за Рак
Хороскопът за септември 2020 година предвижда за Раците проблеми със здравето. Нараства рискът от обостряне на хроничните заболявания и развитие на тези, към които сте предразположени. Повече ще пострадат тези, които имат проблеми със стомашно-чревния тракт. Независимо колко много работа имате или колко неприятности трябва да оправите в личния си живот, намерете време и се погрижете за собственото си самочувствие.
Не бавете визитата си при лекар, ако от доста време ви боли гърлото. Голяма е вероятността от възникване на усложнения, които ще бъде необходимо дълго да се идентифицират. В края на месеца ще се появи възможност да си починете. По време на релаксацията не забравяйте за елементарните мерки за профилактика на грип и други инфекциозни заболявания.