Хорсокоп септември 2020 за Овен Гледай в youtubeХороскопът за септември 2020 година предупреждава Овните, че през този месец здравето им ще бъде отслабено. Ще отделяте по-малко внимание на самочувствието си, ще се съсредоточавате върху професионалната сфера и материалното благополучие.
Астро прогнозата за септември 2020 препоръчва в началото и в средата на месеца внимателно да подбирате целите и начините за тяхното постигане. В междуличностните отношения ще поставите акцент върху новите контакти, които ще ви бъдат от полза в предприемаческата дейност и за кариерното развитие. Старайте се да редувате работата с почивка и да намирате време за укрепване на имунитета.

Направете всичко, за да постигнете баланс между личния и професионалния живот, тогава ще ви бъде гарантирано душевното спокойствие и поредица от победи.
В края на месеца, според хороскопа за септември 2020 година, ще ви управлява желанието да разширите кръга си на общуване. На всичко ще започнете да гледате през призмата на оптимизма, ще усещате прилив на жизнени сили. Ако до тогава не сте успели да си починете пълноценно, гответе се за рязък духовен подем, това ще се отрази добре на сърдечните дела и на положението ви в бизнес сферата.
Служебен и финансов хороскоп за Овен за септември 2020 година
Хороскопът за септември 2020 година обещава на Овните, че ще успеят да се справят с динамиката на месеца и, ако гоните два заека, ще хванете и двата. При това не се препоръчва да очаквате мигновено изстрелване по кариерната стълбица, израстването ще бъде постепенно, така че се въоръжете с търпение. Тези, които се съгласят да чакат, без да се опитват да бързат с нещата, в крайна сметка ще постигнат величие.
С рутинните дела и със скучните задачи, които обикновено Овните избягват, ще успеят да се справят бързо и лесно. И всичко благодарение на тяхното добро настроение и внимателно отношение към здравето. Не си затваряйте очите за тревожните сигнали, които говорят за развитие на болести, за да не трябва в края на месеца да се сблъскате със сериозни усложнения, които могат да ви извадят от равновесие.
Последната седмица на септември носи дисхармония, енергийният ви потенциал няма да съответства на обичайното ви ниво. Не отстъпвайте от делата, на които вие сте сложили началото. Довършете важните проекти, направете равносметка на стари дела. По този начин ще се подготвите за големите промени в професионалната сфера.
В началото на есента, кариерните перспективи не са така цветни и обнадеждаващи, но и плачевни не можете да ги наречете. Следете за своето поведение в службата. Заемайки лидерската позиция в екипа, не отивайте твърде далеч, за да не се сблъскате с агресивна реакция на собствените ви действия. Сега, без да забележите, можете да манипулирате другите, да използвате подчинените за личните си егоистични цели. Вашите „жертви“ няма да премълчат. Сблъсквайки се с твърдо противодействие от тяхна страна, бъдете готови да се окажете в неприятна ситуация. Във вашите ръце е да предотвратите това.
Периодът е благоприятен за повишаване на доходите и общо укрепване на финансовата основа. За постигането на тези цели ще имате достатъчно сили и самочувствие.
Любовен хороскоп за септември 2020 година за Овен
Хороскопът за септември 2020 година показва, че личният живот на Овните ще остане на второ място, отстъпвайки на кариерните амбиции, но успех очаква само тези, които бъдат заобиколени от близките, които са готови да ги подкрепят. Заради това се препоръчва да отделяте повече внимание на близките, приятелите и партньорите. Тяхното благополучие е залог за вашето добруване. Работете над себе си, старайте се да бъдете отзивчиви в отношението си към другите.
Социалната сфера ще бъде свързана с ярки емоции и незабравими впечатления. За самотните сърца това е шанс да привлекат вниманието на достоен човек, с вроден чар и харизма, да се сприятелят с него и след това да „завържат“ романтични отношения. Голяма е вероятността, Овните да срещната своята съдба по време на работа.
Ако отдавна се срещате с някого, звездите така ще се подредят, че вие с партньора ще се озовете във водовъртеж от страсти. Периодът е благоприятен за тези, които искат да забременеят. А, ако вече сте родители, бъдете готови да се наложи да подкрепите детето си в училище. Децата ви ще се нуждаят и от друга подкрепа. Вашето активно участие в техния живот ще им помогне да постигнат по-големи резултати.
Здравен хороскоп за Овен за септември 2020 година
Заради промяна на енергийния ви потенциал, вие регулярно ще усещате дискомфорт. Вслушвайте се в тялото си. Ако чувствате умора, вземете си отпуска, за да презаредите и да възстановите силите си. Ключът за намаляване на тези „странични ефекти“ е работа в спокойна атмосфера, със спокойно темпо или смяна на дейността.
Хороскопът за септември 2020 година препоръчва на Овните да не се ядосват напразно взирайки се в дребните неприятности, за да не изпуснат от поглед главното. До средата на месеца активно работете за укрепване на имунитета. Подобрение на самочувствието ще усетят тези, които отдавна се борят с възпалителен, респираторен проблем. Но все пак съществува риск от развитие на инфекция.