Хороскоп септември 2020 за ЛъвГледай в youtubeХороскопът за септември 2020 година предсказва успех в професионалната сфера за тези Лъвове, които са готови много да работят и да демонстрират своята предприемчивост на всяка крачка. Укрепването на финансите е възможно само при тези, които ще вървят към това чрез укрепване на отношенията с партньора/ката, разширяване на връзките и сферата на влияние.
Астрологичната прогноза за септември 2020 година показва, че в началото и средата на месеца ще станете свидетели на невероятна трансформация в личния живот, което ще повлияе на живота и съдбата ви, като цяло.

Краят на септември ще посветите на коригиране на плановете за действие в службата. Постарайте се да се сближите с колегите и началството. Не отказвайте командировките, защото те ще ви дадат възможности да откриете хоризонти от нови перспективи в деловата и в творческата сфера. В тези пътешествия ще успеете да си осигурите подкрепата на партньорите и да укрепите положението си в социума.
Служебен и финансов хороскоп за септември 2020 година за Лъв
Хороскопът за септември 2020 година за Лъв показва, че на много ще им се наложи да работят с нов началник, към което няма да успеят бързо да привикнат. Не бързайте да правите изводи. Ще мине време и вашите старания ще бъдат забелязани. След като чуете похвали по свой адрес, ще можете да си отдъхнете. Но приятните думи ще чуят само целеустремените, решителните и усърдните.
В началото на месеца настроението ще бъде лошо, заради големия обем работа, над който ви се струва безсмислено да работите. Едва по-късно ще осъзнаете, че всички усилия са си стрували, а наградата е много близо. Постарайте се да действате така, че да не пречите на останалите, в противен случай ще си натрупате врагове. Основният съвет е да не използвате колегите за постигането на своите цели, не прибягвайте към такава подлост, дори, ако обстоятелствата ви подтикват към това.
Перспективата за изкачване по кариерната стълбица не е ярка, планетите не дават своята благословия за това. За тежкия труд ще получите възнаграждение, но то, по ваше мнение, няма да съответства на това, което заслужавате. Каквото и да правите, няма да успеете да покорите набелязаните по план върхове в началото на есента. Решението да се възползвате от другите, за да постигнете целите си, не е добро. Това безразсъдно поведение ще бъде посрещнато с негодувание от тези, които биха пострадали от вашите действия. Ще ви се наложи да се разплащате за стореното. Постарайте се да избягвате тези ситуации, не усложнявайте своето положение. Не възлагайте големи надежди на командировките. Те няма да ви донесат тези плодове, на които разчитате.
Големият обем свършена работа не винаги съответства на много пари. Парите ще стигнат на Лъвовете, за да живеят достойно, но настроението им няма да бъде добро, заради големия, угнетяващ обем задължения.
Любовен хороскоп за септември 2020 година за Лъв
Месецът не носи дългоочакваната хармония в партньорските взаимоотношения. Хороскопът предупреждава за начало на период на разногласия с повод и без повод. Периодът не е подходящ за зачеване на дете, а и шансовете за забременяване са малки.
Самотните Лъвове ще изпитват трудности в търсене на перспективна половинка. Не се отказвайте! Към края на септември ще срещнете достойна партия. Не е изключено запознанството да ви очаква на общо събрание. Бъдете готови за кратък, но ярък роман, за който ще си спомняте с усмивка цял живот.
Вселената е готова да помогне при решаването на спорните въпроси в романтичните отношения на тези, които са готови да отхвърлят мислите за материалните и финансовите грижи. Любовните дела трябва да бъдат приоритетни. Тогава с партньора/ката ще намерите компромис, ще заровите „томахавката“ и ще се хвърлите с главата напред в бурни страсти, носещи ви изключително положителни емоции. Ще се наложи да се опитате отново да „завоювате“ половинката, в което ще ви помогнат „широките“ жестове, които любимия/любимата ще посрещне топло и ще оцени по достойнство.
На тези, които са семейни, се препоръчва да започнат сериозно да се отнасят към чувствата на съпруга/та. Не натрапвайте на близкия човек собствената си гледна точка, научете се да слушате и да се съгласявате.
Лъвовете, които са родители, трябва да се отнасят грижливо към децата си, да ги защитават от физически опасности.
Здравен хороскоп за септември 2020 година за Лъв
Тези, които от доста време са заложници на депресия, остри здравословни проблеми, включително възпалителни, ще получат облекчение. Съдбата ще ви подари възможност да възстановите силите си и да си „поемете въздух“. Използвайте положителния период, за да укрепите духа и тялото си. Запишете се на фитнес или редовно отделяйте време и бъдете физически активни у дома. За да подобрите психо-емоционалното си състояние, по-често излизайте сред природата.