Хороскоп септември 2020 за КозирогГледай в youtubeНачалото и средата на месеца, според хороскопа за септември 2020 година, ще бъде не особено благоприятен период за Козирозите. Макар че от време на време може да забравяте за конфликтите и проблемите. Ще станете, както никога до сега, предприемчиви и мобилни.
Астрологичната прогноза за септември 2020 година говори за голяма вероятност за поява на нови източници на доходи. Онези, които са готови да разширяват социалния си кръг, да споделят интересните си идеи със съмишленици и да обсъждат обещаващите проекти с потенциалните си партньори, ще могат да ги открият.

Хороскопът за септември изисква от Козирозите, в края на месеца, последователност в действията и повишена концентрация на вниманието. Ще се наложи да успявате да следвате другите и да изпълнявате собствените си задължения. Намерете време за укрепване на семейните връзки и положението си в колектива.
Служебен и финансов хороскоп за септември 2020 година за Козирог
Хороскопът за септември предсказва на Козирозите, че много от тях няма да устоят на съблазните бързо да получат „лесни“ пари, дори, ако трябва да нарушават законите. Всеки, който ще постъпи така, ще се разплаща за извършената грешка. Постарайте се да действате внимателно, не рискувайте, защото сега рискът не е оправдан, а обстоятелствата не са на ваша страна.
Не е необходимо да разчитате на влиятелните хора, които преди много пъти са ви помагали. Този път, това няма да даде резултати. За пореден път ще трябва да си спомните за нуждата да действате внимателно. Откажете се от командировките. Ако това не е възможно, примирете. Деловите пътувания ще бъдат безполезни.
Ще им бъде трудно на тези, които планират да получат диплома за висше образование. Постигането на тази цел ще се окаже по-трудно, отколкото сте мислили. На много няма да им достигне мотивацията и необходимия, за успех, ентусиазъм. Трудностите са неизбежни.
Финансовото положение на Козирозите ще се окаже нестабилно. Всичко е заради вашата неспособност да действате уверено и на време да взимате инициативата в своите ръце. Там, където вие сте могли да постигнете значителен прогрес, очаквайте досаден и разочароващ застой. Обмисляйки къде да насочите парите си, не бързайте да ги инвестирате в нови начинания. Времето не е благоприятно за това.
Любовен хороскоп за септември 2020 година за Козирог
През първата седмица на септември, Козирозите ще се окажат под защитата на Венера, планетата на любовта. След това ще настъпи период на емоционална интензивност. Чувствата ще кипят отвътре, ще ви бъде трудно да се справяте с тях. Едни ще бъдат прекалено взискателни към себе си, а други ще се стремят към пълен контрол на ситуацията. Постарайте се да се контролирате и да „озаптите“ войнствения си дух.
Периодите на хармония в отношенията с партньора/ката ще се сменят с периоди на стремителен ръст на либидото, което ще бъде изпълнено с проблеми, ако не се научите да използвате тази енергия в правилната посока. Вие и вашия партньор/вашата партньорка сега сте по-раними и в същото време – по-ревниви.
Самотните Козирози ще станат сантиментални и емоционални. Личният им живот ще бъде наситен. Някои ще встъпят в сериозни отношения, други ще се поддадат на съблазните от интрижка. Няма да скучаете.
Потребностите на близките и на членовете на семейството ще растат, а заедно с тях и разходите ви. Това може да стане причина за образуване на сериозни дългове. За да не се случи това, отрано планирайте как ще харчите парите.
Отделяйте повече внимание на децата, които сега са склонни към авантюри. Откажете ги от безсмислените рискове. Направете всичко възможно, те да не получат сериозни физически увреждания.
Здравен хороскоп за септември 2020 година за Козирог
Бъдете максимално внимателни, коригирайте храненето си, подходете внимателно към лечението на здравословните проблеми.
Голяма е вероятността да усетите проблеми с черния дроб. В рисковата група са тези, които и по-рано са се сблъсквали с нарушение на дейността на този орган. Не отлагайте посещението на лекар. Не е нужно да приемате „тежки“ медикаменти, достатъчно е да използвате тонизиращи средства. Този съвет е актуален за тези, които усещат за първи път дискомфорта. При тях профилактиката ще помогне.