Хороскоп септември 2020 за ДеваГледай в youtube Хороскопът за септември 2020 година обещава на Девите духовен и енергиен подем в началото и средата на месеца, което ще се отрази добре на психо-емоционалното им състояние. Астрологичната прогноза за септември 2020 година показва, че сега ще получите редкия шанс да погледнете старите проблеми и продължителния период на застой от различен ъгъл, което ще отвори перспективи пред вас да подобрите положението си. Ще промените отношението си към случващото се, възползвайки се от съдбовните възможности да постигнете повече в творческата сфера.

Сега на Девите ще им стигат силите и ентусиазма, за да направят значителна крачка към осъществяване на мечтите. Ще се почувствате лидери с изгарящо желание да направите нещо важно за доброто на хората. Без да го осъзнавате, ще започнете да полагате солидна основа за бъдещи успехи. Съдбоносно значение ще придобият пътуванията, преговорите, запознанствата, отношенията, в това число и романтичните. В края на месеца усещането за еуфория ще ви напусне, ще започнете да отделяте повече внимание на материалните неща.
Служебен и финансов хороскоп за септември 2020 година за Дева
През септември 2020 година, Девите ще работят повече за благото на близките, отколкото за собственото си благо. Благодарение на вашата подкрепа, те бързо ще се изкачат по кариерната стълбица. Добротата на Девите няма да бъде забравена.
Независимо от това, че в началото на есента ще се посветите на успехите на другите, вашето собствено положение, в деловата сфера, няма да остане същото. Не е изключено, благодарение на подкрепата на уважаван, по-възрастен човек, вие ще направите голяма крачка напред към позицията, която сте искали да заемете отдавна.
Ако ръководите хора, доверете се на изострената си интуиция, която ще ви подскаже как правилно да управлявате подчинените, повишавайки тяхната производителност на труда и печелейки максимална полза от това, което правят. Този процес ще бъде свързан с голям стрес, но на края ще останете доволни от своята работа. Не отказвайте командировките, те ще бъдат плодотворни.
Стартът на новия сезон при Девите ще бъде свързан с неочакван приток на пари. За едни това ще бъде свързано със смяната на работното място или длъжността, а за други - с търсене на нов източник на доходи. Няма да ви се наложи да се оплаквате от финансова нестабилност, но това не е повод да пилеете парите си. От това, колко разумно се разпореждате със спестяванията си, зависи вашето бъдеще. Смело поемете и разходите на близките си, инвестирайте пари в проекти, които ще ви донесат приходи.
Любовен хороскоп за септември 2020 година за Дева
През септември не се очакват промени в личния живот на Девите. Самотните няма да се стремят към сериозни отношения, ще ги движи желанието да се веселят и да прекарват времето си без задължения. Сега Девите ще се съсредоточат върху собственото си „Аз“ и личните нужди. Не е изключено да привлечете вниманието на тези, които могат да бъдат достойна партия за вас, но сега, вие, не сте готови за такива отговорности.
Тези, които вече отдавна изграждат романтична връзка, ще се наложи да изчакат по-благоприятен период, когато чувствата им отново ще станат пламенни и в същото време нежни, както в началото на вихрения им романс. Разправии могат да възникват за всичко. Не е изключено, вие да се движите в различни посоки и да се опитвате да „влачите“ половинката след себе си. Не си правете прибързани изводи, скоро ще успеете да анализирате създалата се ситуация. Ниски са шансовете за зачеване на дете. А, ако вече сте родители, помогне на децата си да бъдат успешни ученици, да избягват конфликтите, възникващи между тях и учителите.
Здравен хороскоп за септември 2020 година за Дева
Хороскопът препоръчва на Девите да започнат да се отнасят внимателно към здравето си. За подобряване на самочувствието, можете да промените начина си на хранене. В менюто трябва да включите повече риба и сухо месо. Откажете се от приемането на некачествена храна, която може да провокира отравяне.
Тези, които от доста време се чувстват морално потиснати, ще подобрят настроението си. Това ще се отрази добре на енергийния им потенциал и способността да водят активен начин на живот. Могат да ликуват и тези, които дълго страдат, заради слаба нервна система. Причините, които водят до стрес, ще станат по-малко.