Хороскоп Водолей октомври 2020Гледай в youtubeХороскопът за октомври 2020 година съветва Водолеите да преразгледат приоритетите и представата си за това, кое може да се нарече идеален живот. Самоанализът ще ви даде възможност да определите целите, които са най-актуални за вас. Ще бъде от полза, също, да се откажете от принципите, които ви пречат да се движите напред, да стенете по-добра версия на самите себе си.
Астрологичната прогноза за октомври 2020 година показва, че вие ще бъдете под влиянието на Марс, който ще ви принуди по-често да оставяте дома и да излизате на вън. Ще усетите остра необходимост повече да пътешествате, да се запознавате с нови хора. Това ще способства „уреждането“ на живота при самотните хора. Голяма е вероятността, сред вашите нови приятели да се окаже и човекът, достоен да ви бъде спътник в живота, но не трябва да разчитате прекалено на това. Възможен е и друг вариант на развитие на събитията.

Той предполага начало на роман, който да приключи така внезапно, както е и започнал.
Хороскопът за октомври съветва семейните Водолеи да се въоръжат с търпение. В съвместният им живот с партньора се предвиждат големи промени, процесът на трансформация на отношенията ще бъде дълъг.
Служебен и финансов хороскоп
Хороскопът за октомври 2020 година предупреждава Водолеите, че средата на есента ще се окаже нестабилно време за тези, които са съсредоточени към кариерни постижения. В същото време, ще ви бъде лесно да следвате новата динамика на живота, зададена от обстоятелствата, и да се реализирате творчески, но в определен момент ще разберете, че сте станали заложници на хаос и суета. Заради съществуващото напрежение, голяма част от свършената работата ще се окаже безрезултатна.
Най-добре е важните проекти да планирате за началото на месеца, когато обстановката ще бъде благоприятна, а на вас ще ви стигнат силите, за да се преборите за достойно място под слънцето. Сега трябва да използвате голяма част от силите си, за да укрепите своя авторитет в социума, за разширяване на бизнеса и за стабилизиране на деловите отношения. С помощта на енергията на планетите ще ви бъде по-лесно да оценявате ситуациите и да предусещате как ще се развиват. Отчитайки тези прогнози е добре да коригирате планът си за действие. Неочаквано за вас самите, ще намерите алтернативни варианти за решаването на стари проблеми. Вътрешните ви противоречия могат да се превърнат в пречка. От вас ще се изисква решителност. Смело разрушавайте безперспективното старо, за да може на това място да дойде нещо грандиозно ново, способстващо придвижването ви по кариерната стълбица.
Сблъсквайки се с негативни промени в професионалната сфера, не бързайте да напускате и да търсите нова работа. Фактът, че на вас не ви е уютно да работите в различна обстановка, все още не е повод да изоставите всичко. А и едва ли ще намерите добра, нова работа. На новото място, на което ще отидете, могат скоро да се появят същите проблеми, от които сте избягали.
Любовен хороскоп
Хороскопът за октомври е многообещаващ за влюбените. Много е възможно, Водолеите да направят невероятни открития, които да внесат разнообразие в съвместният им бит. Възможно е под влиянието на Меркурий в Скорпион, в главата ви да се зародят мрачни мисли. Дисонансът ще навреди на хармонията, към която сте се стремили в отношенията си с половинката. Реално ще успеете да намалите риска да разрушите това, над което много сте работили, само за сметка на опитите да се вслушвате в сърцето си и да игнорирате гласа на разума, който сега не може да ви каже нищо позитивно.
Средата на есента ще стане отличен период, за да се избавите от старите си навици, сред които и този, да бягате от външния свят и под всякакъв предлог да се стремите към уединение. Ще почувствате готовност да се движите напред към приключенията. Купете куфар и заедно с партньора тръгвайте на пътешествие, по време на което ще се появи възможност да се потопите в романтика.
Препоръчва се да спрете да се вслушвате в съветите на околните. Всички Водолеи трябва да имат свое мнение. Взимайте самостоятелни решения, а, ако сте част от отношения – обсъждайте всичко с партньора/ката.
На свободните хора ще им се наложи да се ограничат във флиртуването, да се научат да отказват на ухажорите, които ги канят на срещи. Само така ще изключите риска да се окажете в отношения с човек, който не ви вижда като потенциален партньор/потенциална партньорка в живота.
Здравен хороскоп
През октомври, Водолеите ще бъдат в добро настроение, което ще се отрази благоприятно на физическото им здраве. Околните, които са във възторг от широката ви усмивка и красивата ви фигура, с готовност ще се заемат за всяка работа. Звездите препоръчва да се откажете от постоянните пътувания, защото рискувате да станете участник в пътно транспортно произшествие, особено когато вие шофирате. Най-добре е да се разхождате пеша.
В средата на есента не трябва да планирате занимания с екстремни спортове, защото може да получите сериозна травма.