Хороскоп Везни октомври 2020Гледай в youtubeХороскопът за октомври 2020 година предсказва на Везните изостряне на желанието да постигнат справедливост във всичко и да постигнат вътрешен баланс. Препятствия по пътя към това могат да станат появили се, в най-неочаквания момент, призраци от миналото. Астрологичната прогноза за октомври не ви съветва да се паникьосвате по този повод. Не е изключено хора, за които дори сте забравили да мислите, внезапно да заявят за себе си и да изиграят ключова роля в съдбата ви.
Не се препоръчва да премествате важните делови срещи за друг период, защото може да подпишете изгодни сделки. Периодът е благоприятен за финансови транзакции, ако успеете сега с всичко, материалната сфера ще бъде устойчива.
Личния живот ще стане източник на проблеми и причина за ядове.

Бурята ще застигне тези, които от скоро са заедно и тези, които отдавна са женени. Не бързайте да правите прибързани изводи и не взимайте решения, за които ще съжалявате. Действайте като дипломати, придържайте се към тази позиция до тогава, докато върху вас с любимия/любимата не спре действа негативната енергия на небесните тела.
Служебен и финансов хороскоп
Началото на месеца ще бъде време за позитивни промени. Представителите на този знак ще се сблъскат с необичайна, за тях, динамика.
Ще бъдете решителни, ще действате активно и смело. Това ще бъде ключа за успех на фона на противопоставяне на недоброжелателите, сблъсквайки се с които, трябва да отстоявате собствените си интереси. Не трябва да разчитате на късмета, защото, от време на време, той ще ви изоставя. Периодично ще се появява желание да оставите всичко, но вие ще преживеете нестабилния период с минимални загуби само в случай, че не се предадете.
Материалното положение ще се клатушка. Ще бъде резултат от непредвидени събития, сред които и повреда на битова техника, досадни грешки в службата, съпроводени от глоби.
Не са изключени проблеми с проверяващи органи или с юридически въпроси, които са свързани с получаването на наследство или относно права на собственост.
Средата на месеца ще бъде особено напрегнат. Околните ще бъдат недружелюбни към вас. А вие ще им ще им отговорите с агресия. Ще ви бъде трудно да устоите на желанието да контролирате и да управлявате другите, да им диктувате своите условия. Масло в огъня ще налеят неприятностите, предизвикани от липсата ви на принципност, навика да бързате и да действате непоследователно. Не са изключени травми, заради които, чисто физически, ще ви бъде трудно да реализирате планираните, за средата на есента, проекти. Хороскопът за октомври 2020 година препоръчва на Везните да бъдат много внимателни.
В края на месеца се заемете с търсенето на допълнителен източник на доходи. Голяма е вероятността, търсенето ви да се увенчае с успех.
Любовен хороскоп
През първата половина на октомври хармонизирането на романтичните отношения ще бъде затруднено от прекомерната взискателност на Везните. Това ще засегне както тези, които отдавна са семейни, така и хората, които наскоро са намерили своята половинка. Нещо повече, това очаква и самотните, които при всяко ново запознанство ще търсят и най-малките недостатъци, без да забелязват достойнствата на човека.
Скоро ще разберете, че не сте били прави, но за болшинството Везни това осъзнаване ще бъде закъсняло. Ако един човек ви е скъп, положете максимални усилия, за да възстановите отношенията си с него.
В средата на месеца на първо място ще излязат въпросите, които са свързани с благоустройството на бита. Не е изключено някои Везни да започнат да си търсят нов дом, а други да приемат предложението на партньора да заживеят заедно.
В края на месеца може да си отдъхнете и да се насладите на флиртуването, от липса на което няма да се наложи да се оплаквате. Вие сте привлекателни, самоуверени, разкрепостени. Околните ще забелязват това и ще ви се възхищават. За свободните Везни започва период от поредица романтични срещи и е голяма вероятността да си намерят половинка.
Здравен хороскоп
Хороскопът за октомври 2020 година предупреждава Везните за риск от обостряне на хронични заболявания. Това ще бъде резултат от физическа и психическа преумора. Пазете енергийния си потенциал, редувайте работата и почивката. Коригирайте дневния си режим, постарайте се да си осигурите продължителен и качествен сън.
В средата на месеца отидете до болницата, за да изпълните онези манипулации, които отдавна отлагате. Обърнете се към зъболекар, за да излекувате зъбите си или да си поставите протези. В края на октомври ще се наложи внимателно да филтрирате цялата постъпваща информация и съветите, които ви дават приятелите, загрижени за вашето здраве и имунитет.