Хороскоп Телец октомври 2020Гледай в youtubeХороскопът за октомври 2020 година обещава, че месецът ще започне с популяризирането на важни проекти в професионалната сфера. Веднага след това ще дойде период, когато вашият успех ще зависи само от уменията ви да се доверявате на собствената си интуиция, на вътрешния си глас.
Астрологичната прогноза за октомври 2020 година предупреждава за нестабилно психоемоционално състояние. Добрата новина е, че вие умело ще се справите с кризата. Голяма част от есента ще бъдете уверени, ще се чувствате комфортно. Сърдечните дела ще бъдат свързани с дребни, но важни щастливи моменти. Важно е да не разваляте нищо. Партньорът/ката може да не разбере опитите ви да извлечете от него/нея чувственост и буря от емоции. Такъв натиск ще възмути възлюбения/ната и може да ви обвини в прекалена взискателност. За да не навредите, използвайте енергията, която Вселената ви дава, в интимната сфера.

Хороскопът за октомври 2020 година предупреждава Телците за голям риск от снижаване на деловата активност и възникване на проблеми със здравето. Това ще разклати положението ви в професионалната сфера. Няма смисъл да разчитате на подкрепата на околните, най-добре се въоръжете с търпение и контролирайте ситуациите, взимайки инициативата в свои ръце.
Служебен и финансов хороскоп
Ще ви бъде трудно да се съсредоточите в службата. Хороскопът за октомври предсказва, че Телците ще бъдат подкрепяни от небесните тела, но ще ги направят прекалено емоционални. „Масло в огъня“ ще наливат и непредвидените обстоятелства, които ще създават хаотична и забързана атмосфера. Откажете се от навиците си да бързате и да действате прекалено самоуверено.
Контролирайте се и се съпротивлявайте на желанието да изказвате претенции с повод и без повод. Вашите думи ще звучат доста твърдо за околните, което ще стане причина за конфликт. Дребните спорове и недоразумения могат да се трансформират в проблеми от „световен мащаб“.
Със снижен енергиен потенциал ще ви бъде трудно да водите бизнеса си или да се изкачвате по кариерната стълбица. Липсата на подкрепа от страна на близките и съмишлениците ще ви пречи да успеете. И все пак няма повод за паника, не се отказвайте, не бъдете песимисти относно ръста и развитието си. Контролирайте зорко ситуацията, въоръжете се с търпение, възлагайте надежди изключително на собствените си сили, но не ги надценявайте. Хороскопът за октомври 2020 година препоръчва на Телците да бъдат внимателни, да се откажат от риска, защото сега не е оправдан. Гответе се за много работа, плътен график, а също и да оправяте грешки, които сте допуснали в миналото.
Не е изключено много служебни спорове да не се решат мирно и да се наложи да се срещнете в съда с опонентите. За да избегнете това се постарайте да не допускате юридически грешки, внимателно четете договорите, проверявайте старите документи. Проблеми от личен характер ще разсейват Телците от важните служебни моменти.
Краят на месеца ще намали напрежението, което сте усещали през целия месец. Укрепването на отношенията с партньора/ката и близките ще се отрази добре на работата. Това ще стане условие за материална и финансова стабилност.
Любовен хороскоп
Според хороскопа за октомври 2020 година, на първо място за Телците ще бъде кариерата, а не домът и семейните ценности. Ще се стремите да влагате повече сили в работата, защото разбирате, че от вашите действия сега – зависи вашето бъдеще. Заради бездействието ви по отношение на хармонизирането на личния живот, ще ви се наложи да се доверите изключително на помощта на звездите. Небесните тела създават благоприятни условия за подобряване на междуличностните отношения, но вие може всичко да провалите в стремежа си да получите повече себеотдаване от партньора/ката. Не се учудвайте, ако в определен момент ви обвинят в грубости, праволинейност и прекалена взискателност. Тази енергия, която бушува вътре във вас е по-добре да насочите към интимната сфера, а в общуването с любимия/любимата да заемете позицията на дипломат. Венера ще ви помогне да намерите правилните думи, за да стигнете до половинката си. Откровените разговори ще ви дадат възможност по-добре да се разберете един – друг.
Телците, които са сами, ще започнат активно да търсят партньор/ка. В потенциалния си спътник в живота, те ще търсят емоционалната подкрепа, която не им достига в живота.
Здравен хороскоп
На физическо ниво, Телците ще се чувстват добре. Същото не може да се каже за психическото здраве. Вие много ще се ядосвате за бъдещето и ще се наложи да забравите за спокойствието. От време на време се отпускайте с помощта на медитация и слушане на спокойна музика.
По-добре ще се почувстват тези, които дълго се борят с възпалителен процес или с остри респираторни заболявания. Препоръчва се по-внимателно да пазите очите си от инфекции. Но, ако не успеете да избегнете заразяването, не се паникьосвайте. Голяма е вероятността бързо да се възстановите.