Хороскоп Стрелец октомври 2020Гледай в youtubeСпоред хороскопа за октомври 2020 година е добре Стрелците да изчакат с активните действия. Заемете се с планирането на бъдещето и със самоанализ, защото това ще ви донесе много полза. За сметка на тези действия ще се подобри положението ви в службата и ще изберете правилно направление за развитието на личния си живот.
Астрологичната прогноза за октомври 2020 година показва, че голяма част от месеца ще премине под въздействието на Марс. Тази планета ще зададе добра динамика, която като следвате ще покорите нови върхове в творческата сфера. Тази планета ще ви зареди с добро настроение.
Втората половина на октомври трябва да премине под знака на реорганизиране на материалната основа, която трябва да промените. Едновременно с това, вие ще бъдете принудени да се погрижите за своето здраве. Социалният сектор също се нуждае от внимание и в него ще успеят тези, които се доверят на природната си харизма.

Стрелците ще бъдат емоционални, а понякога прекалено. Наблюдавайте се, не забравяйте за самоконтрола.
Финансов и служебен хороскоп
Началото на октомври ще се окаже позитивен период за Стрелците. Възползвайте се от момента и се постарайте да направите максималното от това, което сте планирали за този период, защото след няколко седмици работната среда ще се промени драстично към по-лошо. Около вас ще се възцари истински хаос. Сега, върху вас ще се посипят ненавременни, но интересни предложения, които е добре да проучите внимателно, преди да дадете съгласието си. Някои от тях ще бъдат свързани с реални перспективи за професионалното ви развитие, други ще разрушат важни делови връзки и ще разклатят финансовото ви положение.
Препоръчва се да се отнасяте внимателно към околните, защото не е изключено сред тях да има хора, които да искат да се възползват от вас. За да не изгубите много, свалете „розовите си очила“ и оценете обективно ситуацията в която се намирате. В социалната сфера отделяйте внимание само на тези, които са достойни. Ако се разпилявате, суетата ще ви отвлече от основното. Трудният период ще успеят да преживеят само предвидливите личности, тези, които се съветват с професионалисти и предварително „опипват“ почвата, опитвайки се да открият отрано премеждията. Това, повече от всичко, се отнася до юридическите въпроси.
Хороскопът за октомври 2020 година съветва Стрелците да не се опитват да скачат по-високо от боя си. Използвайте силите си за изглаждане на отношенията с началника, колегите и подчинените. Постарайте се в службата да запазите позицията, която вече сте постигнали. Тези, които се справят с това успешно, към края на месеца ще намерят възможност да направят скок напред към реализиране на мечтите си. Препоръчва се, също, внимателно да проверявате постъпващата към вас информация. Не вярвайте на всичко, което чуете, иначе рискувате да загубите пари или ценно имущество.
Любовен хороскоп
Хороскопът за октомври 2020 година показва за Стрелците голям напредък във всички процеси, които засягат личния живот. Под влиянието на Марс в Овен, вие успешно ще развивате съществуващите отношения или ще възстановите прекъсната романтична връзка. Това ще успеете да направите само с горещо сърце и хладен ум. Важно е, както съветва хороскопът, да не забравяте, че покрай Марс на сърдечните дела ще оказва влияние и Венера, а тя в този период няма да бърза. Въоръжете се с търпение и не чакайте бързи резултати от своите действия и старания.
Както никога, на огнения знак ще му бъде лесно и просто да изразява своите чувства. Но в средата на месеца, тънката натура и откритата душа на Стрелците ще стане уязвима. Вие лесно ще се засягате и партньорът няма да бъде виновен за това. Работете над себе си, не се крийте и не трупайте обиди в себе си. Усетите ли тревога, поговорете за причините с половинката.
На семейните Стрелци се препоръчва да отделят повече внимание на роднините, особено на тези, с които отношенията ви от доста време са обтегнати. Ще се наложи паралелно да решавате и битови проблеми.
Самотните Стрелци ще получат възможност да срещнат интересен човек, с когото ще им бъде леко да управляват емоциите си.
Здравен хороскоп
Стрелците, през октомври, не са заплашвани от сериозни болести, благодарение на високия си енергиен потенциал. Позитивното настроение ще стане най-доброто защитно средство срещу сериозните здравословни проблеми и есенната депресия. Времето е подходящо за посещение на басейн, солар, масаж, но това трябва да правите с желание, а не защото трябва.
Облекчение ще получат дори мнителни представители на този знак, които са свикнали да си приписват всички познати на човечеството болести. Ако не сте се отучили от тези навици, то не се измъчвайте, а отидете на лекар, за да разсеете всички съмнения относно „диагнозата“ си.