Хороскоп Скорпион октомври 2020Гледай в youtubeХороскопът за октомври 2020 година предсказва на Скорпионите развитие на приятелските връзки, продуктивна дейност над проектите, реализирането на които ще се отрази благоприятно върху развитието на кариерата.
Според астрологичната прогноза за октомври, вие ще станете по-меки от обичайното, благодарение на което няма да ви бъде трудно да постигнете вътрешен баланса. В началото на месеца ще се случат важни промени в сърдечната сфера. Ще се съсредоточите върху личния си живот, но не за дълго, защото скоро вниманието ви ще се прехвърли върху творчеството. Тук ще преуспеете, ще имате достатъчно сили, вдъхновение и изобретателност. Използвайте енергията си за правилните действия. Работете не само за реализирането на впечатляващия ви потенциал, но и за възстановяването на връзките, които, по една или друга причина, сте разрушили.
Хороскопът за октомври предупреждава Скорпионите за тясната връзка между социалния аспект на живота и личния, емоционален фон.

Поставете си за цел да ги хармонизирате и тогава всичко ще се подобри автоматично. Така ще постигнете идеален душевен баланс.
Служебен и финансов хороскоп 
Октомври, за Скорпионите, ще стане труден, защото е свързан с редица противоречия. Проблеми ще бъдат и намаленият енергиен потенциал, и отслабеният имунитет. На фона на лошото самочувствие, упадъка на силите и постоянната смяна на настроението, организмът няма да бъде готов за работа в обичайното или в по-интензивно темпо. Най-трудни ще бъдат началото и краят на месеца, когато Скорпионите ще бъдат принудени много да контактуват с околните, да работят над важни проекти, да пътуват в командировки. В този момент те ще се стремят към усамотяване, мислите им ще бъдат заети с нерешените проблеми в личния живот.
Скорпионите могат да изглеждат отдалечени, затворени в себе си за околните. Звездите не препоръчват да се отказвате от работата си, но и не трябва да се хвърляте с главата напред в нея. Намерете златната среда, балансирайки между бита, дома, отстраняването на проблемите в партньорските отношения и перспективата за кариерен ръст и бизнес. Само така ще постигнете положителни резултати в работата и няма да навредите на собственото си психо-емоционално здраве.
Гответе се за предателство от страна на тези, които сте считали за приятели. Съществува голям риск от активизиране на конкурентите и недоброжелателите. Заради действията на тези хора, в средата на есента много могат да се почувстват излъгани. Няма да избегнете горещите разочарования. Но не зацикляйте върху недостатъците на другите, следете за собственото си поведение. Хороскопът за октомври 2020 година препоръчва на Скорпионите да се откажат от навиците си да „хвърлят прах“ в очите на другите и да проявяват егоизъм.
Лъжите и илюзиите ще им пречат да оценят обективно случващото се, затова те самите могат да се окажат жертва на лъжа или афера. В края на месеца ще започне положителен период, когато ще бъдете предприемчиви и енергични.
Любовен хороскоп
В началото и средата на октомври, Скорпионите ще поискат да си вземат почивка от отношенията и да прекарат време отделно от половинката си. Не се паникьосвайте, това съвсем не означава, че сте изстинали към любимия/любимата. Просто сега ви е необходимо да анализирате миналото и настоящето, да разберете как виждате собственото си бъдеще. За да избегнете неразбирането и обидите обяснете добре защо искате време за усамотяване. Откровеният разговор е това, което ви е необходимо, за да може да „плувате свободно“.
Това свободно време, което ще се появи при вас, е желателно да използвате за себе си, за своята душа и тяло. Най-добрият вариант е да тръгнете да пътешествате. Отидете там, където наистина ще се отпуснете и ще огледате състоянието на нещата, с които си имате работа, от различен ъгъл. Когато се върнете при партньора/ката си, без усилие ще решите всички проблеми, които са ви досаждали преди.
Свободните сърца ще се сблъскат с желанието на своите приятели да ги сватосат с някой, който също е сам/а. Не бързайте да се ядосвате и да отказвате. Не е изключено срещата, която ви организират, да бъде съдбоносна. Ако между вас не избухнат искри, то тази среща ще бъде началото на едно истинско приятелство.
Здравен хороскоп
В началото на месеца, хороскопът препоръчва на Скорпионите да се сложат на диета, която да им осигури безопасно сваляне на килограми. Вие сте доста корави и бързо ще свикнете с новото меню, без да изпитвате дискомфорт. В средата на месеца ще се наложи повече да се вслушвате към интуицията си, а толкова в гласа на разума. Използвайте тази тактика когато взимате решение кои лекарства да приемате, коя схема на лечение да следвате. Допълнително, за да разсеете съмненията се посъветвайте с лекуващия ви лекар. По този начин ще стигнете до препаратите и методите, които ще ви устройват напълно.