Хороскоп Овен октомври 2020Гледай в youtubeСпоред хороскопа за октомври 2020 година, през този месец Овните ги очакват промени, които ще се отразят на производителността им. Голяма е вероятността да си намерите нова длъжност или да отделяте повече внимание на развитието на ново партньорство, или да си намерите нов източник на доходи.
Средата на месеца, според астрологичната прогноза за октомври 2020 година, ще бъде добър период за размисли и анализиране на миналото и настоящето. Не бързайте да действате, във важните жизнени сфери заемайте активна позиция. Не тичайте, ако чувствате, че нямате сили за това. Не трябва да изразходвате целия си енергиен потенциал в работата. Намерете време и за близките си. В общуването с тях бъдете сдържани, търпеливи и мъдри. Само тогава животът ви ще се промени към по-добро.
Хороскопът за октомври 2020 година съветва Овните да се научат да се доверяват на деловите си партньори, които сега могат да ви дадат добри съвети.

Направете всичко, което е по силите ви, за да хармонизирате отношенията с колегите.
Служебен и финансов хороскоп
В началото на октомври Овните ще забележат как случващото се променя възгледите им за партньорството. Това ще доведе до позитивни преобразования в професионалната сфера. Възползвайте се от момента и отпътувайте в командировка, вземете участие във важни преговори и срещи. Постарайте се да изпълните изцяло програмата, защото скоро ситуацията ще се промени кардинално и околните ще бъдат взискателни към вас.
Бъдете внимателни към предложенията, които ще получите от близките и началника. За да намалите риска от възникване на проблеми, изграждайте отношенията при точно оформени юридически условия.
Голяма част от месеца ще бъде неблагоприятна за провеждане на финансови операции, големи покупки, сключване на важни договори и големи инвестиции. Най-лоши, от всички сделки, ще бъдат тези, които засягат интересите на Овните и техните колеги. Не е изключено, ако не вземете предвид препоръките на хороскопа, да загубите големи суми и да развалите тези взаимоотношения, които са много важни за кариерния ви успех.
Бъдете сдържани при общуването с началника. Може да влезете в конфликт с ръководството, с неприятни последствия. Постарайте се да не провокирате разправии. В противен случай може да се окажете в неприятна ситуация, от която пътя за изход е само уволнението. Действайте предвидливо и мъдро, въоръжете се с търпение и извлечете полза от тези уроци, които ви дава съдбата.
Ако не сте успели да решите важните въпроси в началото на месеца, върнете се към тях в последните дни. Този период ще бъде добър за възстановяване на стари, делови връзки, противопоставяне на недоброжелатели, които слагат прът в колелата ви.
Любовен хороскоп
Либидото на Овните ще нарасне. Ще станете чувствени, което може да повлияе на романтичните отношения. Без значение какви емоции бушуват във вас, постарайте се да не бъдете егоисти, зачитайте мнението на партньора/ката си, неговите/нейните нужди. Примирете се с това, че е възможно да не получите шанс да изразите кипящия си темперамент.
Ако семейната хармония ви е скъпа, научете се да правите отстъпки, в противен случай бъдете готови, че половинката ще ви се опълчи и скоро няма да заровите „томахавката“ на войната.
Изненадвайте любимия/та, изразявайте чувствата си нежно и внимателно, любовната жар не винаги е подходяща. Скоро ще разберете това. В отношенията ще настъпи период на романтика, която ще освежи и най-отдавнашните връзки. Това чудесно време ще служи на Овните за източник на вдъхновение. Възползвайте се от момента и решете с любимия/любимата всички разногласия, възстановете прекъснатата връзка.
Месецът ще бъде изпълнен с полети и падения. Добрата новина е, че влиянието на планетите няма да повлияе на волята ви. Както никога до сега, ще гледате на нещата реално, а не през „розовите си очила“, ще оценявате обективно ситуацията, в която се намирате.
Ще се наложи да отделите много сили за хармонизирането на отношенията с членовете на семейството и за отстраняването на дребни, битови неуредици.
Здравен хороскоп
Овните няма да се оплакват от здравословни проблеми през октомври. Ще бъдете изпълнени със сили и енергия. Само, понякога, самочувствието ви ще бъде далече от идеалното, като вина за това ще има покачването на кръвното налягане. За да избегнете такива неприятности е добре да се откажете от кафето.
Заслужава си да се погрижите за състоянието на пикочо-половата система и дебелото черво. Енергията на планетите ще ви накара да се активизирате в спалнята. За да не разклатите здравето си със сексуалните си подвизи е добре да се придържате към златната среда. По-добре ще се чувстват тези, които страдат от ревматизъм или други хронични заболявания.