Хороскоп Лъв октомври 2020Гледай в youtubeСпоред хороскопа за октомври 2020 година, Лъвовете ще бъдат заредени с мощна енергия, която ще им стигне за големи промени в кариерата. Очаква се много новости и изменения да засегнат общата работна среда и социалната сфера.
Астрологичната прогноза за октомври 2020 година ви предупреждава за голям обем работа, с която ще се наложи да се справите и успоредно с това, да се заемете със своето здраве. Намерете време за основни медицински изследвания. Края на месеца е желателно да прекарате у дома, отделяйте време на близките си, решавайте битовите проблеми. Тези, които предпочетат развлеченията с близките пред работата, няма да съжаляват за решението си. Общуването с приятелите, съмишлениците, любимите и децата ще ви донесе изключително приятни емоции.

Тези, които се стремят да започнат дълготрайно, взаимноизгодно, делово сътрудничество, хороскопът съветва да се сближат с колегите и партньорите на основата на общите си интереси.
Финансов и служебен хороскоп
Създавайте устойчива основа за успешно и щастливо бъдеще, занимавайки се с рутинните си дела и обичайните си задължения. Хороскопът за октомври 2020 година предсказва на Лъвовете, че това е най-добрата тактика за подготовка за неблагоприятния, труден период, който започва в средата на месеца.
Отделяйте повече внимание на социалната сфера и творческите проекти. Това ще стане ключ към укрепване на позициите ви в деловата сфера. Околните ще се отнасят с уважение към вас, което ще погали самолюбието ви. Важните бизнес отношения, които ще изградите в средата на октомври, ще трябва да защитите по всякакъв възможен начин. Те ще бъдат чупливи и нестабилни. Вина за това ще има не само негативната планетна енергия, но и нежеланието на огнените Лъвове да търсят компромиси.
Не бъдете инатливи, защото ще развалите отношенията си с колегите и началника или с подчинените, ако заемате ръководен пост. Неотстъпчивостта също няма да помогне и на тези, които са заети с решаването на трудни, юридически въпроси. В разбирателствата, свързани с противозаконни действия, вие може да бъдете въвлечени против своята воля. За да намалите риска от възникване на такива неприятности, изучете внимателно кръга от приближени. Убедете се, че до вас няма хора със съмнителна репутация. Общуването с тях може да ви донесе, ако не проблеми със закона, то опетнена репутация.
Покорявайки нови върхове се съпротивлявайте на ефекта „опиянени от успеха“. В противен случай ще се сблъскате със загуба на доверието на колегите и приятелите, а кариерния ви път ще се разклати. От време на време трябва да се спирате, да си поемете дъх и да сте сигурни, че няма да загубите главата си в търсенето на добре платена работа.
В края на месеца ще настъпи спокоен период, подходящ за работа над творчески проекти и над развитието на деловите връзки, стартирането на нови партньорски отношения, основаващи се на общи интереси и взаимно уважение.
Финансовата основа ще укрепне, за сметка на допълнителна работа, която ще ви носи добри пари. Не е изключено, в бъдеще, към този източник на доходи да започнете да се отнасяте по-сериозно.
Любовен хороскоп
Хороскопът за октомври 2020 година предсказва, че на околните ще им бъде трудно да не забележат харизмата и привлекателността на Лъвовете. Но това не означава, че може да седите и да чакате единствения и неповторим/единствената и неповторима да почукат на вратата ви. Ако искате да устроите личния си живот, по-често излизайте сред хората и забравете за скромността си. Постарайте се да се откроите в тълпата. Направете всичко, за да заинтригувате обекта на вашата симпатия. Времето е подходящо за трансформиране на образа. Променете прическата, гардероба, допълнете с оригинални аксесоари.
Самотните Лъвове, също, могат с учудване да открият, че човек, към когото дълго са се отнасяли като към приятел/ка, ги интригува в романтично отношение. Не е изключено, под влиянието на планетарната енергия да решите да пренасочите отношенията с приятеля/приятелката в друго русло.
На семейните няма да им се наложи да се изолират сред четирите стени на дома си. Регулярно, в компанията на половинката, ще правят кратки, но запомнящи се пътувания. Източник на позитивни емоции ще бъде времето, прекарано в компанията на роднини и близки приятели.
Здравен хороскоп
Хороскопът за октомври ще зарадва тези Лъвове, които регулярно се тревожат за личното си благосъстояние, за общото си здравословно състояние. Вие сте в чудесно настроение, което означава, че в средата на есента не ви заплашва депресия. Ще ви заобиколят и вирусните инфекции. От време на време ще ви тревожат пристъпи на мигрена. Не са изключени редовни покачвания на кръвното налягане. Но тези неприятности ще можете да избегнете, като е достатъчно да коригирате хранителния си режим и да водите активен начин на живот. Периодът е добър за начало на борба с излишните килограми, за посещаване на спортната зала, занимания с йога или танци.