Хороскоп Козирог октомври 2020Гледай в youtubeХороскопът за октомври 2020 година предсказва, че за Козирозите, на първо място, ще излезе професионалната сфера. Бъдете готови за това, че в тази сфера не всичко ще бъде така гладко. Ще се окажете под натиска на околните, което ще предизвика дискомфорт у вас. Отдушник, в това време, няма да стане личния живот, в който се очакват конфликти с партньора/ката.
Астрологичната прогноза за октомври 2020 година показва, че ключът към хармонизирането на ситуацията е във вътрешния ви баланс. Работете над себе си, така ще можете да разчитате на подкрепата на приятелите си. Средата и края на месеца ще бъдат свързани с големи промени, които ще засегнат вашето психо-емоционално състояние. Не бързайте да „биете“ тревога. Тези метаморфози са положителни. Ще станат инициатива за „презареждане“. Силите, които ще се появят у вас, най-добре използвайте за стабилизиране на отношенията с половинката.

Ако сте сами, хороскопът за октомври обещава, че сега, както никога, ще ви бъде лесно да изразявате чувствата си. Важно е да се възползвате от момента, да проявите инициатива и да вземете контрола над ситуацията в своите ръце. Бъдете решителни!
Служебен и финансов хороскоп
Хороскопът за октомври 2020 година предупреждава Козирозите, че ще се наложи да се „разкъсват“ между работата и общуването с роднини, приятели, съмишленици. Най-активните в това отношение ще постигнат материално благополучие. Основната препоръка за месеца е да не се отказвате от колективния труд. Той ще се окаже по-продуктивен, отколкото индивидуалния. Обкръжавайки се с творчески хора и надеждни „спътници“, вие с лекота ще преодолеете всички трудности, които ще срещнете по пътя към върха на кариерата.
Застой в работата ви очаква само в средата на месеца, когато ще станете свидетели на големи, кадрови промени и организационни реформи, които могат да ви извадят от равновесие. В това време ще се наложи да работите повече от обичайното. Бъдете готови за недоразумения с началника и колегите. Не се опитвайте да отстраните или да измените възникващите внезапни обстоятелства. Бъдете гъвкави и се съобразявайте с тях.
Ако заемете твърда позиция и сте несговорчиви, бъдете готови за това, че около вас ще възникне напрегната атмосфера, която ще отблъсне и влиятелните хора, способни да играят ключова роля в съдбата ви. Да имате принципи и да ги отстоявате е добро, но не „отивайте твърде далече“. В противен случай не само, че няма да постигнете успех в професионалната сфера, но и ще провокирате конфликти, които ще успеете да решите единствено в съда.
Ако планирате за средата на месеца важни преговори, срещи или пътувания, хороскопът за октомври 2020 година ви съветва да ги преместите за края на месеца, когато ситуацията ще се стабилизира и вие ще разполагате със свободно време и ще можете да се посветите напълно на проектите, без да ви разсейват дребните неприятности.
Любовен хороскоп за октомври 
Според хороскопа за октомври 2020 година, Козирозите, през този месец, няма да минат без изясняване на отношенията. Най-малкото, което заплашва представителите на този знак, е неразбирателство с половинката, а най-много – гръмки скандали.
Сега, склонността ви да се стремите към идеала, няма да ви бъде от полза. Партньорът/ката ще разбере позицията ви като агресивна, затова ще се наложи да контролирате собствения си темперамент. Намерете алтернативни методи, за да изразите чувствата си, използвайте силите, с които разполагате, в други направления. Правете така, както ви подсказва интуицията, спрете да подценявате важността от общуването с любимия/любимата и откровените разговори с тях.
Месецът ще наподобява ва влакче от луна парк. Периодите на затишие ще се сменят с периоди на пристъпи на ревност и изясняване на отношенията, които, ще ви се струва, че нямат край. Не се отказвайте и не бързайте да си правите изводи. Ще дойде време, когато ще разберете, че бурята в отношенията ви е била от полза. Осъзнавайки това, вие ще направите необходимите действия за отстраняване на разногласията.
Свободните Козирози трябва да напуснат пределите на собствената си зона на комфорт. Време е да сложите край на уединяването, като начин на живот, да се отървете от навиците си да се криете между четирите стени на дома си. Допуснете до себе си хора, които се интересуват от вас. Не е задължително сред тях да намерите своя потенциален спътник в живота, но със сигурност ще подобрите социалната си сфера.
Здравен хороскоп за октомври
В средата на есента, здравето леко ще подведе Козирозите, но всички проблеми ще имат своето решение. Някои болести ще можете да лекувате самостоятелно, с обичайните методи, а други – е най-добре да лекувате под контрола на лекар. Към вторите се отнасят хроничните заболявания на ставите, сърдечно – съдовите, стомашните, чревните. Трябва да отделяте повече внимание на качеството на съня.