Хороскоп Дева октомври 2020Гледай в youtube Хороскопът за октомври 2020 година няма да разочарова тези Деви, които очакват от месеца нови перспективи за делово израстване и развитие. В началото на октомври се препоръчва да поставите акцент на собствената си харизма. Тя, като магнит, ще привлече в живота ви правилните хора. Може да разчитате и на дипломатическите си навици, уменията навреме да преминавате към активни действия.
Астрологичната прогноза за октомври е позитивна за тези, които по-рано много са се вълнували, заради нестабилното си материално положение. При вас ще се появи възможност да укрепите финансовата основа, да забравите за тревогите, предизвикани от отсъствието на пари или от риска да ги загубите. Възползвайте се от положителния период и се заемете с духовното си израстване. Работейки над вътрешното си „Аз“, вие ще започнете да се приспособявате към постоянно променящите се обстоятелства.

Страхът и съмненията няма да се превърнат в препятствия, ще имате достатъчно сили, за да ги преодолеете.
Хороскопът за октомври 2020 година препоръчва на Девите по-често да излизат сред хората, да се съгласяват на предложенията, свързани с публични изяви. Колкото по-общителни бъдете, толкова повече шансове ще получите да встъпите в стабилни отношения и да развиете делово сътрудничество.
Служебен и финансов хороскоп
Хороскопът за октомври предсказва на Девите дребни изпитания, които ги очакват в началото на месеца. Сега трябва да бъдете уверени в себе си и в проектите, над които работите. Ще се наложи да бъдете сдържани. Този период не е свързан с големи сътресения и сериозни проблеми. Ще го преживеете без големи загуби. Но това очаква само тези, които се отнасят сериозно към своите задължения. Несериозното отношение към кариерните перспективи ще доведе до застой на важните дела. Набележете си цели, работете с план за тяхната реализация. Ако отпътувате в командировка, не губете своята бдителност. Бъдете внимателни към детайлите, иначе ще се окажете въвлечени в опасна ситуация.
В средата на месеца не се препоръчва да се стремите към бързи резултати. Такива действия ще внесат суматоха в ежедневието, всяка ваша крачка ще бъде непоследователна, лишена от логика. След това не трябва да се учудвате, че не са ви удостоили с възнаграждение. Сега се откажете от инвестиране, защото е много вероятно да е неефективно и ненавременно. Доверете се на уменията си всичко внимателно да анализирате, това ще ви даде възможност да предвидите бъдещето, да направите правилните изводи и благодарение на това да коригирате сегашните си планове.
Ако се каните да реализирате интересни идеи, разчитайте не на деловите си партньори, а на собствените си сили. В общуването с колегите бъдете деликатни, за да не провокирате конфликтни ситуации.
Краят на месеца ще бъде доходен. Не харчете напразно заработените пари, вложете ги в нов бизнес или в недвижим имот. Разпореждайте се с капиталите си разумно, така не само, че ще укрепите материалното си състояние, но и ще станете авторитетни и влиятелни хора.
Любовен хороскоп
Девите, в средата на октомври, ще си поставят цел да хармонизират романтичните си отношения, да ги направят стабилни. Половинката ще ви разглежда не само като любовник, но и като приятел и надежден съюзник/любовница, приятелка, надеждна съюзница, в които не трябва да се съмнявате. Половинката ще оцени такова отношение към себе си и ще ви подкрепи във всички начинания, дори и в тези, в които сте несигурни. Заради общото благо, възлюбените ще се стараят да станат по-добри и да израстват заедно.
Хороскопът ви съветва да не се опитвате да контролирате всяка крачка на половинката си, дайте им повече свобода, повярвайте в силите и възможностите им, оставете „полезните съвети“ за себе си.
Семейните Деви, които вече са станали родители, ще отделят много време на възпитанието на децата си. Всяка минута, прекарана с тях, ще ви носи положителни емоции. Вие ще се гордеете с младото поколение, но е важно да не „обръщате посоката към себе си“, т.е. да не приемате положителните качества на детето като единствено, заради собствените ви заслуги.
Девите ще бъдат енергични при решаването на битовите въпроси. Никой от близките им няма да успее да ги настигне. Ще решават възникващите проблеми бързо и ефективно.
На самотните представители на този знак се препоръчва по-често да излизат сред хората, да не отказват срещи с приятели. В тяхната компания ще срещнете „своя“ човек.
Здравен хороскоп
В началото на месеца съществува голяма възможност да се простудите или да хванете инфекция. Започнете да се храните с цитрусови плодове, да пиете витамини и изобщо, прибегнете към всичко, което води до укрепване на имунитета. Ако не успеете да избегнете заболяванията, не се бавете с лечението. Следвайте инструкциите, които ви е дал доктора. Не отлагайте посещението в болницата, дори симптомите да се окажат незначителни.
Препоръчва се да отделите повече внимание на душевното си равновесие. Заради това се заемете с йога и медитация.