Хороскоп Близнаци октомври 2020Гледай в youtubeХороскопът за октомври 2020 година предупреждава Близнаците, че средата на есента ще бъде трудна, с необичайна динамика. Добрата новина е, че ще имате достатъчно енергия, за да заемете активна позиция и своевременно да реагирате на промените на ситуацията и възникването на непредвидими обстоятелства в службата и в любовта. Лошата новина е, че често нищо няма да зависи от вашите действия и периодично ще ви се налага, просто да се примирявате с възникващия хаос.
Астрологичната прогноза за октомври 2020 година говори за невъзможност бързо да се движите напред. Много сили и време ще отдадете на решаването на стари проблеми и актуални противоречия. От това ще пострада ентусиазмът и енергия с които сте били готови да пристъпите към новите проекти. Не трябва да се отказвате. Самоконтролът ще ви помогне да постигнете своето. Ще заслужите уважението на колегите си, ще станете техни вдъхновители.

Не е изключено да ви поверят ключова роля в работата над мащабен бизнес - план.
Движете се към върха на кариерата бавно и уверено. Хороскопът за октомври 2020 година съветва Близнаците да не губят сили за дреболии, които не са достойни за вашето внимание. Докажете на околните, че сте лидери, способни да водят хора след себе си. Чувствайте се свободни да покажете своите организационни умения. Те няма да останат незабелязани.
Служебен и финансов хороскоп
Според хороскопа за октомври, в началото на месеца, при Близнаците успешно ще преминат публичните изяви, планирани за този период. Възползвайте се от добрия момент и проведете важния разговор с началника. Обсъдете това, което ви тревожи, споделете с ръководството интересните си идеи и не е изключено шефът да се съгласи да ви помогне, за да ги реализирате.
Благодарение на удивителните си организаторски способности, представителите на този знак трудно ще бъдат извадени от равновесие. Ще им стигнат силите, за да решат бързо възникващите непредвидени проблеми в професионалната сфера и у дома. Направете всичко, което е по силите ви, за да укрепите собственото си положение. От това, колко добре сте се закрепили на определено ниво от кариерната стълбица, зависи това, как ще преодолеете препятствията, които не ви позволяват да се движите напред.
Материалното състояние ще се окаже нестабилно. Действайте внимателно. Старайте се на време да платите данъците и таксите, планирайте предварително как да се разпоредите със заработените пари и да върнете старите си дългове. Несериозното отношение към парите ще подкопае финансовата ви стабилност, ще накара деловите ви партньори да се съмняват, че могат да ви се доверят. Бъдете мъдри и внимателни! Помнете, че от лимона, който подкиселява живота ви, може да си направите лимонада. Най-предвидливите ще укрепят материалното си положение и дори ще намерят средства, за да инвестират в собствен, перспективен бизнес.
В края на месеца ще се наложи да използвате по-голямата част от сили те си, за да подобрите отношенията с партньорите, за да създадете основа за бъдещите си успехи.
Любовен хороскоп
Хороскопът за октомври 2020 година предсказва, че Близнаците, под въздействието на Марс в Овен, ще станат по-енергични. Потенциалът, с който ви е надарила Вселената, е желателно да разходвате мъдро. Използвайте силите си за подобряване на социалната сфера и разширяване на кръга на общуване.
В романтичните отношения бъдете дипломатични. Изразявайте деликатно емоциите си, а когато е уместно – бъдете сдържани и скромни. В края на месеца, попадайки под влиянието на Венера в Дева, вие ще бъдете настроени романтично. Няма да се наложи дълго да ви уговарят да прекарвате повече време в компанията на любимия/любимата. Ще се отпуснете, ще се наслаждавате на дребните неща, ще изключите преживяванията, свързани с професионалната дейност.
Самотните Близнаци ще срещнат своя партньор/своята партньорка в приятелското си обкръжение. До вас ще появи ярък, харизматичен човек, с когото, първоначално, ще завържете приятелство. След това, приятелската връзка постепенно ще се трансформира в нещо по-голямо. Важно е да не прибързвате със събитията. Вие сте сантиментални, но това трябва да демонстрирате внимателно и сдържано на своя спътник/своята спътница. Съдбоносна среща ви очаква през първата седмица на месеца.
Здравен хороскоп
Сферата на физическото и психическото здраве при Близнаците няма да бъде източник на проблеми. Но не трябва да се отнасяте нехайно към организма си. Защитете го, отделяйте повече време на храносмилателните органи. Голяма е вероятността за възникване на неприятни усещания, на лошо храносмилане. За да намалите този риск, трябва да изпълнявате елементарните профилактични мерки. Това се отнася за тези, чиито имунитет е отслабнал и не е в състояние да се противопоставя на вирусните инфекции. Те могат да бъдат свързани с усложнения като бронхит или възпаление на белия дроб.