Хороскоп Рак октомври 2020Гледай в youtubeСпоред хороскопа за октомври, Раците ще бъдат в меланхолично настроение, предпоставка за което се явява ниският енергиен потенциал. Пазете си силите, за да не изпаднете в депресия. Астрологичната прогноза за октомври 2020 година показва проблеми в службата. Очаквайте големи преобразования в личната и в социалната сфера. Промените ще дойдат в средата и в края на месеца. Затова е добре да използвате първата седмица на октомври, за да се реализирате в дела, които обичате. Възползвайте се от момента, когато цари атмосфера на спокойствие.
На любовния фронт всичко ще бъде трудно, далече не така, както би им се искало на Раците. Сега дори тези, които са част от отношения, ще се почувстват самотни и никому ненужни. Средата на месеца ще бъде много напрегнато време, когато взаимоотношенията с партньора/ката ще бъдат трудни.

Хороскопът за октомври съветва Раците да отделят повече внимание на обществената дейност, в рамките на която, вие можете да преуспеете. В междуличностните отношения бъдете истински дипломати, иначе ви очакват скандали, които могат да приключат с разрив на взаимоотношения, които са ви скъпи.
Служебен и финансов хороскоп
Раците ще имат голямо желание да си стоят у дома, да избягват всички трудности и служебни задължения. Те няма да се интересуват от творческите проекти, ще „угасне“ техния интерес към колективния труд, на който те, обичайно, се радват.
Не трябва да мързелувате! Стремейки се с цялата си същност към уединение, избирайки уединението, заемете се с разработването на планове. С това е най-добре да се заемете в началото на месеца, когато ще успете с лекота да приложите своите аналитични умения на практика. Дребните победи ще ви окрилят, запасът от жизнени сили ще се обнови и нищо няма да ви попречи да обмислите внимателно плана си действие.
Гответе се за неприятности от сорта на непредвидени обстоятелства, които ще ви принудят да преразгледате старите си планове. Трансформацията на жизнените принципи и позиции, към които вие отдавна се придържате не е това, на което сте разчитали, но, заради успеха в деловата сфера се налага да жертвате нещо.
Не разчитайте на подкрепата на близките. Хороскопът за октомври 2020 година предсказва за Раците, че отношенията им с роднините, приятелите и съмишлениците ще станат напрегнати. Старите партньори могат във всичко да ви станат съперници, което да ви изкара от равновесие. Постарайте се да бъдете сдържани, не си навличайте сами неприятности. Запазете това, на което, по-рано, сте отдавали много време и сили, не довеждайте ситуацията до критични забележки.
Краят на месеца ще ви подари възможност да си починете, леко да се отпуснете морално и в същото време да се активизирате в деловата сфера. Енергията ще ви стигне за бърз скок напред. Ще подредите своите чувства, желания, приоритети и ще подредите живота си. Влагайте максимални усилия и скоро ще видите плодовете на старанието си.
Любовен хороскоп
Хороскопът предсказва на Раците големи промени в личния живот. Всичко ще започне с личностната ви трансформация. Ще промените старите си навици, а нарасналото либидо ще започне да се демонстрира на половинката ви по необичаен начин, която ще я изненада. В средата на месеца, за себе си може да напомнят стари проблеми, които не сте решили своевременно. Не е изключено в този момент да достигнат своя апогей. За да издържите трудния период, подгответе се предварително за него като укрепите здравето си, в това число и психо-емоционалното, укрепете отношенията с роднините и партньорите. И когато „дойде бурята“, вие ще бъдете уверени и в себе си, и в близките. От трудната ситуация ще успеете да излезете, ако не победители, то поне с минимални загуби.
Очаква се смяна на плановете и приоритетите, като това ще бъде принудителна крачка, провокирана от неочаквани битови проблеми. От време на време, Раците ще ги спохождат мрачни мисли, ще им се струва, че никой не се нуждае от тях. Не е изключено така да се чувстват дори тези представители на знака, които са част от отношения. Ще се чувствате нещастни, заради неразбирателство при общуването с любимия/любимата и нежелание да „прескочите“ стари обиди.
Здравен хороскоп
Раците ще се чувстват добре, защитните сили на организма ще бъдат на висота. Това е резултат от редовните тренировки и полезната храна. Ще ви заобикалят инфекциозните заболявания. Единствено мускулите ще се нуждаят от внимание, защото е много вероятно, през този месец да бъдат травмирани. Правете всичко, за да предотвратите възникването на такава опасност, иначе ще се наложи да похарчите много време за възстановяване. Бъдете внимателни зад волана и при работа с битови уреди.