Хороскопи октомври 2020Гледай в youtubeХороскопът за октомври 2020 година показва благоприятно начало на месеца. Най-добре е да използвате това време за изграждане и укрепване на деловите и романтичните връзки, да разширите сферата си на влияние и да разрешите спорните моменти.
Влюбените, през този период, могат да се венчаят или да сключат брак и да организират пищен, семеен празник, за да узаконят отношенията си. Възползвайте се от момента и се постарайте да успеете във всичко на максимум, докато не са започнали проблемите.
Астрологичната прогноза за октомври 2020 година предсказва, че неочаквано периодът на подем ще се смени с период на спад в деловата активност и творческия потенциал. Енергията и жизнените сили ще бъдат на нулата, което ще постави под заплаха здравето ви. Няма да ви бъде до важни проекти и самореализация, затова, с тези въпроси, е най-добре да се заемете в началото на месеца, докато все още не са се появили затрудненията в личния и в професионалния живот, в бизнеса също. Напрегнатата атмосфера ще нараства и на фона на социални и политически промени, гръмки скандали и разобличения.
В обществото ситуацията ще бъде такава, че ще има много да се желае. Ще се активизират радикални организации, чиито планове ще бъдат да всяват нестабилност, до степен паника. Това ще се отрази негативно на настроенията в обществото и на състоянието на хората. Средствата за масово осведомяване само ще „наливат масло в огъня“. Тези събития в средата на октомври ще се отразят негативно на енергийния потенциал. Имунитетът ще се окаже слаб и неспособен да се противопостави на вълната от вирусни инфекции, това ще провокира началото на епидемия. Голяма е вероятността от обостряне на хроничните заболявания.
Положението ви в социума и в работата ще се „клати“. Неприятностите ще започнат с междуличностни конфликти, които ще прераснат в неразбирателство на по-високо ниво. Този негативен период ще приключи така внезапно, както е и започнал. Хороскопът за октомври 2020 година показва хармонично приключване на месеца. През последната седмица ще бъдете спокойни, пред вас ще се открият хоризонти от нови перспективи за разширяване на връзките, за реализиране на творческите ви проекти и изкачване по кариерната стълбица. За този период планирайте делови срещи, преговори, публични изяви, които ще способстват личното ви развитие и това на другите. Всички натрупали се проблеми се постарайте да отстраните в края на месеца.

Хороскоп Овен октомври 2020Гледай в youtubeСпоред хороскопа за октомври 2020 година, през този месец Овните ги очакват промени, които ще се отразят на производителността им. Голяма е вероятността да си намерите нова длъжност или да отделяте повече внимание на развитието на ново партньорство, или да си намерите нов източник на доходи.
Средата на месеца, според астрологичната прогноза за октомври 2020 година, ще бъде добър период за размисли и анализиране на миналото и настоящето. Не бързайте да действате, във важните жизнени сфери заемайте активна позиция. Не тичайте, ако чувствате, че нямате сили за това. Не трябва да изразходвате целия си енергиен потенциал в работата. Намерете време и за близките си. В общуването с тях бъдете сдържани, търпеливи и мъдри. Само тогава животът ви ще се промени към по-добро.
Хороскопът за октомври 2020 година съветва Овните да се научат да се доверяват на деловите си партньори, които сега могат да ви дадат добри съвети.

Хороскоп Телец октомври 2020Гледай в youtubeХороскопът за октомври 2020 година обещава, че месецът ще започне с популяризирането на важни проекти в професионалната сфера. Веднага след това ще дойде период, когато вашият успех ще зависи само от уменията ви да се доверявате на собствената си интуиция, на вътрешния си глас.
Астрологичната прогноза за октомври 2020 година предупреждава за нестабилно психоемоционално състояние. Добрата новина е, че вие умело ще се справите с кризата. Голяма част от есента ще бъдете уверени, ще се чувствате комфортно. Сърдечните дела ще бъдат свързани с дребни, но важни щастливи моменти. Важно е да не разваляте нищо. Партньорът/ката може да не разбере опитите ви да извлечете от него/нея чувственост и буря от емоции. Такъв натиск ще възмути възлюбения/ната и може да ви обвини в прекалена взискателност. За да не навредите, използвайте енергията, която Вселената ви дава, в интимната сфера.

Хороскоп Близнаци октомври 2020Гледай в youtubeХороскопът за октомври 2020 година предупреждава Близнаците, че средата на есента ще бъде трудна, с необичайна динамика. Добрата новина е, че ще имате достатъчно енергия, за да заемете активна позиция и своевременно да реагирате на промените на ситуацията и възникването на непредвидими обстоятелства в службата и в любовта. Лошата новина е, че често нищо няма да зависи от вашите действия и периодично ще ви се налага, просто да се примирявате с възникващия хаос.
Астрологичната прогноза за октомври 2020 година говори за невъзможност бързо да се движите напред. Много сили и време ще отдадете на решаването на стари проблеми и актуални противоречия. От това ще пострада ентусиазмът и енергия с които сте били готови да пристъпите към новите проекти. Не трябва да се отказвате. Самоконтролът ще ви помогне да постигнете своето. Ще заслужите уважението на колегите си, ще станете техни вдъхновители.

Хороскоп Рак октомври 2020Гледай в youtubeСпоред хороскопа за октомври, Раците ще бъдат в меланхолично настроение, предпоставка за което се явява ниският енергиен потенциал. Пазете си силите, за да не изпаднете в депресия. Астрологичната прогноза за октомври 2020 година показва проблеми в службата. Очаквайте големи преобразования в личната и в социалната сфера. Промените ще дойдат в средата и в края на месеца. Затова е добре да използвате първата седмица на октомври, за да се реализирате в дела, които обичате. Възползвайте се от момента, когато цари атмосфера на спокойствие.
На любовния фронт всичко ще бъде трудно, далече не така, както би им се искало на Раците. Сега дори тези, които са част от отношения, ще се почувстват самотни и никому ненужни. Средата на месеца ще бъде много напрегнато време, когато взаимоотношенията с партньора/ката ще бъдат трудни.

Хороскоп Лъв октомври 2020Гледай в youtubeСпоред хороскопа за октомври 2020 година, Лъвовете ще бъдат заредени с мощна енергия, която ще им стигне за големи промени в кариерата. Очаква се много новости и изменения да засегнат общата работна среда и социалната сфера.
Астрологичната прогноза за октомври 2020 година ви предупреждава за голям обем работа, с която ще се наложи да се справите и успоредно с това, да се заемете със своето здраве. Намерете време за основни медицински изследвания. Края на месеца е желателно да прекарате у дома, отделяйте време на близките си, решавайте битовите проблеми. Тези, които предпочетат развлеченията с близките пред работата, няма да съжаляват за решението си. Общуването с приятелите, съмишлениците, любимите и децата ще ви донесе изключително приятни емоции.

Хороскоп Дева октомври 2020Гледай в youtube Хороскопът за октомври 2020 година няма да разочарова тези Деви, които очакват от месеца нови перспективи за делово израстване и развитие. В началото на октомври се препоръчва да поставите акцент на собствената си харизма. Тя, като магнит, ще привлече в живота ви правилните хора. Може да разчитате и на дипломатическите си навици, уменията навреме да преминавате към активни действия.
Астрологичната прогноза за октомври е позитивна за тези, които по-рано много са се вълнували, заради нестабилното си материално положение. При вас ще се появи възможност да укрепите финансовата основа, да забравите за тревогите, предизвикани от отсъствието на пари или от риска да ги загубите. Възползвайте се от положителния период и се заемете с духовното си израстване. Работейки над вътрешното си „Аз“, вие ще започнете да се приспособявате към постоянно променящите се обстоятелства.

Хороскоп Везни октомври 2020Гледай в youtubeХороскопът за октомври 2020 година предсказва на Везните изостряне на желанието да постигнат справедливост във всичко и да постигнат вътрешен баланс. Препятствия по пътя към това могат да станат появили се, в най-неочаквания момент, призраци от миналото. Астрологичната прогноза за октомври не ви съветва да се паникьосвате по този повод. Не е изключено хора, за които дори сте забравили да мислите, внезапно да заявят за себе си и да изиграят ключова роля в съдбата ви.
Не се препоръчва да премествате важните делови срещи за друг период, защото може да подпишете изгодни сделки. Периодът е благоприятен за финансови транзакции, ако успеете сега с всичко, материалната сфера ще бъде устойчива.
Личния живот ще стане източник на проблеми и причина за ядове.

Хороскоп Скорпион октомври 2020Гледай в youtubeХороскопът за октомври 2020 година предсказва на Скорпионите развитие на приятелските връзки, продуктивна дейност над проектите, реализирането на които ще се отрази благоприятно върху развитието на кариерата.
Според астрологичната прогноза за октомври, вие ще станете по-меки от обичайното, благодарение на което няма да ви бъде трудно да постигнете вътрешен баланса. В началото на месеца ще се случат важни промени в сърдечната сфера. Ще се съсредоточите върху личния си живот, но не за дълго, защото скоро вниманието ви ще се прехвърли върху творчеството. Тук ще преуспеете, ще имате достатъчно сили, вдъхновение и изобретателност. Използвайте енергията си за правилните действия. Работете не само за реализирането на впечатляващия ви потенциал, но и за възстановяването на връзките, които, по една или друга причина, сте разрушили.
Хороскопът за октомври предупреждава Скорпионите за тясната връзка между социалния аспект на живота и личния, емоционален фон.

Хороскоп Стрелец октомври 2020Гледай в youtubeСпоред хороскопа за октомври 2020 година е добре Стрелците да изчакат с активните действия. Заемете се с планирането на бъдещето и със самоанализ, защото това ще ви донесе много полза. За сметка на тези действия ще се подобри положението ви в службата и ще изберете правилно направление за развитието на личния си живот.
Астрологичната прогноза за октомври 2020 година показва, че голяма част от месеца ще премине под въздействието на Марс. Тази планета ще зададе добра динамика, която като следвате ще покорите нови върхове в творческата сфера. Тази планета ще ви зареди с добро настроение.
Втората половина на октомври трябва да премине под знака на реорганизиране на материалната основа, която трябва да промените. Едновременно с това, вие ще бъдете принудени да се погрижите за своето здраве. Социалният сектор също се нуждае от внимание и в него ще успеят тези, които се доверят на природната си харизма.

Хороскоп Козирог октомври 2020Гледай в youtubeХороскопът за октомври 2020 година предсказва, че за Козирозите, на първо място, ще излезе професионалната сфера. Бъдете готови за това, че в тази сфера не всичко ще бъде така гладко. Ще се окажете под натиска на околните, което ще предизвика дискомфорт у вас. Отдушник, в това време, няма да стане личния живот, в който се очакват конфликти с партньора/ката.
Астрологичната прогноза за октомври 2020 година показва, че ключът към хармонизирането на ситуацията е във вътрешния ви баланс. Работете над себе си, така ще можете да разчитате на подкрепата на приятелите си. Средата и края на месеца ще бъдат свързани с големи промени, които ще засегнат вашето психо-емоционално състояние. Не бързайте да „биете“ тревога. Тези метаморфози са положителни. Ще станат инициатива за „презареждане“. Силите, които ще се появят у вас, най-добре използвайте за стабилизиране на отношенията с половинката.

Хороскоп Водолей октомври 2020Гледай в youtubeХороскопът за октомври 2020 година съветва Водолеите да преразгледат приоритетите и представата си за това, кое може да се нарече идеален живот. Самоанализът ще ви даде възможност да определите целите, които са най-актуални за вас. Ще бъде от полза, също, да се откажете от принципите, които ви пречат да се движите напред, да стенете по-добра версия на самите себе си.
Астрологичната прогноза за октомври 2020 година показва, че вие ще бъдете под влиянието на Марс, който ще ви принуди по-често да оставяте дома и да излизате на вън. Ще усетите остра необходимост повече да пътешествате, да се запознавате с нови хора. Това ще способства „уреждането“ на живота при самотните хора. Голяма е вероятността, сред вашите нови приятели да се окаже и човекът, достоен да ви бъде спътник в живота, но не трябва да разчитате прекалено на това. Възможен е и друг вариант на развитие на събитията.

Хороскоп Риби октомври 2020Гледай в youtube Според хороскопа за октомври 2020 година, в средата на есента, няма да ви се наложи да се ядосвате, заради финансовата си стабилност. В социалната сфера също всичко ще бъде добре, благодарение на вашия вроден магнетизъм. Ползвайки се от това, внимавайте да не преигравате, защото на някои ще се сторите привлекателни, а на други – натрапчиви.
Астрологичната прогноза за октомври 2020 година препоръчва да отделяте повече сили на търсенето на нови методи за самоизразяване. Средата на месеца ще бъде отличен период за духовни практики и работа над усъвършенстването на вътрешното ви „Аз“.
В края на месеца трябва да се отървете от „розовите очила“ и мечтите, независимо колко са примамливи. Не се водете по собствените си капризи и променящите се емоции, доверете се на разума си и се вслушвайте в неговия глас.