Хороскоп август 2020 за Везни Гледай в youtubeХороскопът за август 2020 година предвижда за Везните продължаване на борбата, като разбира се, сега, ще приеме друга форма, която ще зависи много от вашите действия.
Жените, родени под знака Везни, според астрологичната прогноза за август 2020 година ще се отпуснат както никога. Ще ви се наложи да свършите много работа, да се посветите на големи и важни проекти. Реализирането им ще бъде успешно, ако спрете да се доверявате само на собствените си сили. Огледайте се наоколо, много хора са готови да ви помогнат, повече, отколкото си мислите.
Началото на месеца ще бъде хаотичен, ще внесе дисхармония в живота ви. Всичко, което сте планирали за този период, деловите срещи и преговорите, ще преминават напрегнато. Вината е на нестабилното ви емоционално състояние, на желанието ви, на всяка цена, да демонстрирате творческата си активност на околните.

Само тези, които успеят да се контролират и се обърнат за подкрепа към съмишленици, колеги и близки, само те ще успеят да сложат ред.
В средата на месеца ситуацията ще се успокои. Ще ви по-леко да преживеете всички сътресения, включително и политическите, и социалните. Хороскопът за август 2020 година предсказва на Везните, че сега ще успеят целенасочено да действат по по-рано изготвения план. Не бързайте да се заемате с нещо ново. Приключете започнатото по-рано. Паралелно с това изучавайте пазара, услугите и новите възможности за разширяване на бизнеса. Времето е подходящо за саморазвитие. В края на месеца ще се увеличат препятствията по пътя ви към успеха. Отстранявайте ги в момента на тяхното възникване, доверявайки се на приятелите и членовете на семейството.
Служебен и финансов хороскоп за август 2020 година за Везни
Ако отдавна искате да смените дейността си, хороскопът за август препоръчва на Везните да го направят сега. Периодът също е добър за търсене на нови делови партньори, за провеждане на важни преговори и за сключване на договори.
Вие с лекота ще отстоявате своите позиции и цели, ще станете лидер в очите на колегите, приятелите и съмишлениците си. С вас ще бъдат готови да тръгнат дори влиятелни хора. С тяхна помощ ще решите конфликтна ситуация, възникнала в миналото. Ролята на посредник в общуването между вас и опонентите си доверете на опитен човек. Голяма е вероятността да проведете преговорите така, както сте ги планирали. Но, не се надявайте на това, че изходът от тях ще бъде такъв, какъвто сте го искали. След период на затишие ще последва поредната буря, което ще бъде свързано с взаимни упреци и претенции, изказвания, които ще бъдат агресивни и от двете страни. Ще влезете в трудна ситуация от която победители ще излязат само тези, които са се заобиколили с верни приятели и съратници, които са готови във всеки един момент да ви окажат подкрепа.
Редица спорни въпроси ще бъдат свързани с големи недвижими имоти и пари. Ще успеете да получите своето само след поредица от скандали.
Съдбата ще бъде на страната на тези, които работят в сферата на търговията. Смело сключвайте перспективни сделки, в бъдеще те ще бъдат вашата застраховка срещу неприятните последствия от възникването на непредсказуеми обстоятелства.
Финансовата основа ще се окаже стабилна, но това не означава, че можете да харчите неразумно. Отделяйте средства само за по-рано планираните покупки.
Любовен хороскоп за август 2020 година за Везни
Сърдечните дела, както и по-рано, ще предизвикват много негативни емоции, но вие ще успеете да държите ситуацията под контрол. Борете се с вътрешните си противоречия, които ще ви бъдат присъщи в края на месеца. Постарайте се да предпазите близките си от „бръмбарите“ в главата ви. Напрежението в общуването с членовете на семейството ще спадне, ако заедно прекарвате уикендите и отпуската си. Хороскопът за август 2020 година показва за Везните редица възможности да постигнат пълно помиряване. Дали ще се възползвате или не – ще решите вие. Ако романтичната връзка не ви прави вече щастливи, възможно е да има смисъл да продължите напред сами, без партньор/ка.
Добрата новина за тези, които се развеждат, е, че ще се появи надежда за успешно приключване на съдебното разбирателство, което е свързано с раздялата на имуществото. Не е изключено конфликтът да се разреши мирно и спокойно, но, все пак, не бързайте да се радвате, докато договорките не бъдат подкрепени от документ.
Свободните Везни няма да скучаят, очакват ги интересни запознанства. Важно е да не си „губят главите“ и да помнят, че сред ухажорите има и коварни личности, които се стремят да ви използват за користните си цели.
Здравен хороскоп за август 2020 година за Везни
Под удар може да се окаже нервната ви система. Пазете я, избягвайте конфликтите и стресовите ситуации. Хороскопът за август съветва Везните да се спират на време и да си почиват. Бъдете бдителни на пътя, внимателни при работа с инструменти и битови прибори. Висок е рискът да получите травма.