Хороскоп август 2020 за ТелецГледай в youtubeХороскопът за август 2020 година предвижда спокоен месец за Телците. Най-накрая ще се появи възможност да анализирате миналото, да се огледате назад, да определите слабите си страни и да ги укрепите.
Енергийният ви потенциал ще се окаже нисък, според астрологичната прогноза за август 2020 година. Ще успеете реално да го възстановите само с повишаване качеството на съня и пълноценна почивка. Не се опитвайте да решите всички проблеми с един замах. Избягвайте далечните пътувания, сега не е безопасно на пътя.
Най-добре е да посветите началото на месеца на семейството и битовите проблеми, строителните дейности и облагородяването на вилата. При това не забравяйте за служебните си задължения. Внимавайте за здравето.

Все по-често ще чувствате дискомфорт, който ще ви пречи да се движите с обичайното си темпо. Ситуацията ще се измени към по-добро в средата на месеца, когато ще се проявявате във всичко, ще демонстрирате своите таланти, ще се заемете активно с обществена дейност. Действайки уверено, вие бързо ще постигнете успех в деловата и в творческата сфера.
Телците ще покорят околните със своята харизма, което ще им даде възможност по-често да ходят по срещи и да се радват на вниманието на представителите на противоположния пол.
Постарайте се да не бъдете егоисти. Вашата енергия и оптимизма ви ще стигнат и за близките, които се нуждаят от подкрепа.
Любовен хороскоп за август 2020 година за Телец
Хороскопът за август 2020 година препоръчва на Телците да прекарват повече време със семейството и приятелите. Честите срещи с тях ще ви донесат положителни емоции и впечатления. Отидете на почивка със семейството или със старите си приятели, починете си заедно на морето. За щастие, сега можете да си го позволите.
Ако ви се налага да закъснявате в службата, след това бързайте към дома, партньора/ката, децата. Помагайте им с каквото можете, заемете се с битовите проблеми, постарайте се да направите дома уютен и комфортен.
Ако дълго време сте в конфликт с членовете на семейството, сега може да се възползвате от периода на затишие. Разгледайте спокойно ситуацията, помислете как да решите спорните въпроси, намерете компромисно решение, което да удовлетворява всички. Побързайте да изгладите отношенията с близките, защото от средата на септември няма да имате такава възможност.
Искате да се преместите надалече? Съсредоточете се върху икономическите задачи. Сега ще ви бъде лесно да го направите.
Неангажираните жени няма да бъдат много натоварени в службата и най-накрая ще имат време за флиртове, романтични вечери, срещи с интересни хора, сред които ще бъде и този, който ще прояви сериозно отношение към вас.
Служебен и финансов хороскоп за август 2020 година за Телец
Хороскопът за август 2020 година предсказва успех на тези представители на знака Телец, които проявяват самоконтрол и се опитват, без да бързат, да решат старите си проблеми. Сега вие ще видите ясно настоящата ситуация и всичките й „подводни камъни“, но най-трудното предстои. Ще се наложи доста да ядосвате, заради проверки от различни инстанции, неразбиране от страна на колегите и партньорите, юридически неуредици. Не си „блъскайте главата в стената“, а се опитайте да видите корена на проблемите. Няма да успеете да отстраните бързо всичко, което ви затруднява, но голяма част от спорните въпроси ще урегулирате. Използвайте възможностите, които август ви подарява. С идването на есента, тези подаръци значително ще намалеят.
Много сили и време ще използвате за дела, които са свързани със сделки с недвижими имоти, включително и в чужбина. Ще успеете да се справите с тях само при условие, че сте готови да пътувате в командировка.
Хороскопът за август 2020 година не предвижда сериозни финансови затруднения за Телците. Настъпва неутрален период в тази сфера. Не ви заплашват нито загуби, нито увеличение на доходите. За да не останете с празни джобове, харчете разумно парите, започнете да пестите и призовете семейството също да го направи.
Здравен хороскоп за август 2020 година за Телец
Хороскопът за август не съветва Телците да пилеят силите си за ненужни неща. Пестете енергията, защото в неподходящ момент ще се сблъскате с нейния остър дефицит.
Краят на месеца е подходящ за козметични процедури. Изберете такива, които да отстранят несъвършенствата на фигурата и да ви позволят да се отпуснете. Към тях се отнасят ароматерапията, масажите, обтриванията и посещението на сауна. Заемете се със спорт или често се разхождайте на чист въздух.
Рискът от травмиране е прекалено висок, затова бъдете внимателни във всичко. Особено бдителни трябва да бъдете зад волана, при далечни пътувания и при работа с домакински прибори.