Хороскоп август 2020 за Скорпион Гледай в youtubeХороскопът за август 2020 година предсказва, че в началото на месеца ще се наложи да се посветите на борба с неприятностите, които сте игнорирали в миналото. Съветници ще имате много, но не трябва да ги слушате. Доверявайте се само на себе си, внимателно филтрирайте постъпващата към вас информация. Така ще взимате правилни решения и на време ще идентифицирате недоброжелателите, сред приближените си, които плетат около вас паяжина от интриги и сплетни. Тяхното присъствие дълго е останало незабелязано, което не е учудващо, отчитайки обема от работа, която сте имали по-рано.
Астрологичната прогноза за август предупреждава, че под удар ще попадне вашата репутация и социалния ви статус. Всички препятствия по пътя ви към успеха са резултат от действията на конкуренти, които са заинтересовани от вашия крах.

Ситуацията ще се задълбочи от неумението ви навреме да се приспособите, разумно и без да бързате да изградите хармонични отношения с колегите и с началника. Положението на нещата може да се влоши и да се замислите за напускане. Не бързайте да взимате такива решения, излезте в отпуск, намалете деловата си активност. Тогава вече ще решите дали да останете на предишната си работа или да се заемете със собствен бизнес.
Края на лятото е добър период, за да „изгорите“ всички мостове. Откажете се да общувате с всички, които не са ви верни. Провеждайте, колкото се може повече срещи с партньори, преговаряйте. Всичко това ще укрепи финансовото ви състояние.
Любовен хороскоп за август 2020 година за Скорпион
Романтичната връзка, семейството и бита ще отидат на втори план. Това няма да бъде ваше решение, а резултат от влиянието на внезапно възникнали нови обстоятелства. Хороскопът за август предсказва, че ще се ядосвате, заради конфликти с членовете на семейството. Положете максимално усилия, за да изгладите „острите ръбове“.
Ако не можете да се контролирате, се обърнете за помощ към далечни роднини или приятели. В началото на септември ще успеете да намерите удовлетворяващи компромиси за всички.
Ако сте свободни, ще изживеете ярки, нови впечатления. Този роман ще бъде страстен и незабравим, отдайте се изцяло на чувствата си. Заслужили сте да се отпуснете и да се почувствате желани, любими, нужни на някого.
Жените Скорпиони, които отдавна изграждат устойчива, романтична връзка с партньор и работят над нейното развитие, ги очаква изненада - предложение за брак.
Служебен и финансов хороскоп за август 2020 година за Скорпион
Хороскопът за август 2020 година предсказва на Скорпионите, че само могат да си мечтаят за почивка. Но това не означава, че сте длъжни да се претоварвате и да работите до несвяст. Възстановявайте силите си с кратки почивки. Свободното време прекарвайте в обкръжението на роднини и приятели, общуването с които ви носи положителни емоции, необходими за енергийния ви заряд. Близките ще ви окажат морална подкрепа, без която няма да бъде възможно да издържите на интензивната работа.
Възползвайте се от възможностите да направите нови, полезни контакти, сред които могат да се окажат хора, готови да станат ваши покровители и помощници. Краят на месеца ще ви стори труден без съюзници, това вече сте го разбрали от опит.
Поставяйте си само реални цели, паралелно решавайте спорните въпроси, с които не сте се оправили по-рано. Сред тях и този, който е свързан с комуникационните проблеми в отношенията с чуждестранните ви партньори.
Ако отдавна планирате да започнете свой бизнес или да го разширите, на пътя ви ще се появи влиятелен човек, с чиято помощ ще реализирате замисленото.
Служителите ще стабилизират отношенията си с началника. Това, на свой ред, ще стане ключ за нормализиране на отношенията с колегите, които дълго са виждали във вас аутсайдер и лесна мишена за атакуване. Независимо от позитивната прогноза, не трябва да се отпускате, защото някои няма да се откажат от навика си да плетат интриги. Ситуацията може отново да стане напрегната през есента.
Финансите ще се укрепят в края на месеца, ще получите пари.
Здравен хороскоп за август 2020 година за Скорпион
Краят на лятото ще бъде наситен със събития за Скорпионите, на които ще ви бъде трудно да реагирате без емоции. Имайки това предвид, укрепвайте нервната си система, намалете до минимум конфликтните ситуации.
Месецът е подходящ за борба с вредните навици, сред които е и пушенето. Излизайте по-често сред природата, организирайте разходки на чист въздух. Не отлагайте посещението при стоматолог, дори и да не ви безпокои болка.