Хороскоп август 2020 за Риби Гледай в youtubeХороскопът за август 2020 година предупреждава Рибите, че няма да могат да се отпуснат. Ще бъдете принудени да правите това, което трябва, а не това, което искате. Не изпадайте в депресия, всички наболели проблеми ще бъдат отстранени. За да се случи това, трябва да имате сили.
Астрологичната прогноза за август предвижда настъпване на период на преоценка на житейските ви приоритети. Поработете над себе си, откажете се от навиците и принципите, които ви пречат да вървите напред. Не е изключено да се наложи да се разделите с някои от приближените си, за да може това обновление да бъде ефективно.
Началото на месеца посветете на укрепването на здравето. Сега ще усещате вътрешна дисхармония без особени, за това, причини. Дребни препятствия ще „обръщат колата ви“. Много от силите ви ще отидат да безсмислени изяснявания на отношенията, за опити да се оправдавате, сблъсквайки се с неоснователни претенции.

В личния живот ще се появят „скелети“ от миналото, които ще изострят вниманието върху вашите предишни отношения.
В средата на месеца ситуацията ще започне да изглежда по-перспективна и цветна. Ще получите заряд от енергия, който ще ви бъде необходим за реализирането на плановете. Затова е по-добре именно сега да ги започнете. Хороскопът за август 2020 година обещава на Рибите много срещи с интересни личности, много възможности да установите връзка с влиятелни хора. Краят на месеца ще бъде наситен на различни събития. Ще ви се наложи често да бъдете сред хората, да посещавате мероприятия, които е възможно, именно вие, да организирате.
Финансов и служебен хороскоп за август 2020 година за Риби
Хороскопът за август предупреждава Рибите за това, че в края на лятото, обемът на работа ще се увеличи значително. Това ще се отрази добре на финансите ви, което ще ви придаде повече увереност в собствените ви сили. Много време ще отделите за установяване на контакти с влиятелни личности и колеги, с които заедно отговаряте за важен проект. Инвестирайте средствата с които разполагате в дейността си. Така ще минимизирате конфликтите, които възникват, заради финансови разногласия.
Ще укрепите контактите с чуждестранните си партньори. В това ще се убедите в края на месеца. Голяма роля в нормализирането на отношенията с колегите ще изиграят новите делови връзки и командировки.
Производителността на труда на Рибите ще достигне пика си и в резултат на това ще имате добри приходи. Най-големите суми ще дойдат в първите дни и в средата на месеца. Няма да успеете да спестите от тези пари. Бъдете готови да ви се наложи да ги вложите в бизнеса си или да ги похарчите за роднини.
Любовен хороскоп за август 2020 година за Риби
Хороскопът за август ви съветва да отложите новите начинания. Съсредоточете се върху това, което сте започнали в миналото. Отделяйте повече внимание на децата, на които може да помогнете и с пари.
Семейните Риби ги очаква поредица от конфликти, причина за които ще станат различните възгледи относно възпитанието на децата и тяхното бъдеще. Разногласия очакват и тези, които още не са стигнали до гражданското. Финансовите въпроси ще убият романтиката, също и нежеланието да приемете ценностната система на партньора/ката и да се примирите със специфичното му/й отношение към живота. В края на месеца ще успеете да заровите томахавката на войната, когато на хоризонта ще се появи възможност да пътувате заедно, което ще ви гарантира ярки емоции и отпускане. Ако не можете да откъснете от работата си и да заминете някъде с любимия/любимата, то прекарвайте почивните дни заедно, посещавайте различни мероприятия.
Ако наскоро сте осъзнали, че отношенията ви вече са се изживели, то на пътя си ще срещнете интересен човек, заради когото ще решите да поставите точка на старата любовна история. Не е изключено новият ви партньор да се окаже ваш колега, с когото сте заедно в командировка.
Голяма е вероятността семейните Риби да се замислят за разширяване на семейството, самотните могат да очакват дълго чаканата среща с отдавна отсъстващ роднина.
Здравен хороскоп за август 2020 година за Риби
Хороскопът препоръчва на Рибите да пестят силите си, защото ще се сблъскате с физическо и нервно изтощение. Енергийният ви потенциал е нисък. Трябва да го възстановите с помощта на редовна почивка, но не като лежите на дивана и гледате телевизор. По-често излизайте сред природата, ходеше пеша. Намалете количеството на стреса в живота си, научете се да получавате удоволствие от дреболиите. Погрижете се за укрепването на сърдечно-съдовата система.