Хороскоп август 2020 за РакГледай в youtubeХороскопът за август 2020 година обещава на Раците подобряване на ситуацията в работата и в любовните дела. Отстоявайте своето, проявявайте упоритост и непременно ще получите това, към което дълго сте се стремили.
Месецът предразполага към приятно общуване с приятели и колеги, към почивка в компанията на семейството. Това, според астрологичната прогноза за август, ще ви донесе много положителни емоции и жизнени сили. Краят на лятото ще бъде щедро на подаръци - ще ви подари възможности да осъществите старите си планове. При това ще проявите креативност и умение да мислите нестандартно.
В началото на месеца ще се наложи да заемете активна позиция, когато изведнъж ще се окажете обхвани от вътрешната дисхармония.

Енергийният потенциал ще бъде снижен, ще спадне производителността на труда. Много Раци ще започнат да проявяват все по-малък интерес към важните проекти и перспективните договори. Не се водете по слабостите си.
Бъдете духовно твърди, иначе свършената колосална работа няма да ви донесе очакваните резултати. Контролирайте разходите, откажете се от излишни харчове. В противен случай се гответе, че финансовата сфера ще се разклати, а това ще предизвика стрес. Хороскопът за август съветва Раците да планират всички делови преговори за края на месеца, когато ще могат влагайки минимални усилия, да заработват отлични доходи. В този период ще се подобрят взаимоотношенията с колегите и с членовете на семейството. Съдбата ще ви зарадва с неочаквани, приятни събития. Ще се окажете в обкръжението на хора, които един през друг ще се надпреварват да ви предлагат да се заемете с реализирането на интересни идеи. Сега може да се заемете и със самообразование и уреждане на личния живот.
Служебен и финансов хороскоп за август 2020 година за Рак
Хороскопът за август 2020 година обещава на Раците няколко възможности за делови контакти с партньори. Няма да успеете да забравите за конфликтите и да ги оставите в миналото, но видимо ще се подобри общуването с колегите. Това истински ще облекчи тези, които са положили много усилия, за да постигнат този резултат.
Отношенията с чуждестранните партньори също ще станат по-топли и по-спокойни. За да ги развиете се гответе да отпътувате в командировка.
Големи промени в организационния план могат да очакват служителите. Ситуацията ще се влачи дълго време, затова и ще ви изнерви. Много дори ще се замислят за напускане. Ако и вие сте готови за такава крачка, действайте смело и не забравяйте да поискате от ръководството достойна компенсация.
Ако отдавна се каните да се заемете с повишаване на квалификацията си или със самообразование, то средата на месеца може да се заемете с това. В това време, вие бързо и лесно ще усвоявате постъпващата към вас информация.
Няма да имате време да мислите за финансите си, но в края на месеца с учудване ще откриете, че доходът ви се е увеличил. Работата не е само в това, че сте работили повече. Очакват се постъпления от други източници, включително връщане на дълг. Разходите ще бъдат предишните.
Любовен хороскоп за август 2020 година за Рак
Хороскопът за август 2020 година предвижда „затишие“ в личния живот. Няма да успеете окончателно да се сдобрите с партньора/ката. От време на време ще си говорите неприятни неща, но конфликтите, определено, ще намалеят. Хармонията ще се възцари в двойките, които се научат да се държат дипломатично, меко и сдържано.
Ако имате проблем със самоконтрола, посредник в отношенията ви с половинката може да стане ваш роднина. Ще имате нужда от такъв посредник и в началото на есента, докато ситуацията не се подобри на сто процента.
Не се изтощавайте от постоянните изяснявания на отношенията. Намерете време за емоционално разтоварване. Подходящ момент, за това, ще бъде краят на месеца.
Хороскопът за август 2020 година ви съветва да не се изнервяте напразно, да не си измисляте неща, опитвайки се да запълните пропуските в една или друга история. Понякога ще чувствате апатия, ще ви се струва, че сте нежелани. Не трябва да таите обида срещу партньора/ката, поговорете откровено с него/нея, споделете своите преживявания. Съберете волята си и задайте въпросите, които ви измъчват. Направете това преди да станете заложници на депресията.
Влюбените жени, родени под знака Рак, не трябва да бързат да допускат близо до себе си настойчивите и чаровни ухажори. Вгледайте се по-добре в него, не е изключено да планира да ви използва за собствените си користни цели.
Здравен хороскоп за август 2020 година за Рак
Според хороскопа, Раците трябва да намалят натоварването на сърдечно-съдовата система. Откажете се от интензивните тренировки, избягвайте стреса. Не е желателно да експериментирате с нови козметични средства в този период, защото могат да предизвикат силна алергия. Ако бъбреците и черния дроб са слабите ви органи, коригирайте начина си на хранене, заемете се с профилактика на хроничните заболявания.