Хороскоп август 2020 за ДеваГледай в youtube Хороскопът за август 2020 година препоръчва на Девите да се откажат от грандиозните си планове. Сега е по-добре да посветите времето и силите си за укрепване на тила.
За нормализиране на личните отношения и успех в деловата сфера ще се наложи да задействате уменията си да мислите нестандартно и да осъществявате на практика творческия си потенциал.
На жените Деви, които имат отношение към света на изкуството, астрологичната прогноза за август 2020 година предсказва възможност да се покажат от нова страна. Вие ще изгреете в нова светлина пред влиятелни хора, колегите и близките си след което дълго ще се „къпете“ в лъчите на славата, ползвайки се със заслужено уважение. Това е актуално и за писателите, и за журналистите.

Началото на месеца, според хороскопа за август, ще бъде неблагоприятно. Излезте в отпуска, за да се справите с психо емоционалната си нестабилност и да престанете да живеете в илюзии. Така не само ще се отпуснете и ще преборите вътрешната си неудовлетвореност, но и ще избегнете компанията на тези, които се стараят да направят черен света ви, да поставят прът в колелата ви.
Средата на месеца, енергийно, силно контрастира на фона на предишния период. Девите ще се отърват от депресията, ще започнат да гледат оптимистично на нещата. Това ще ги зарадва, но напред ги очаква още по-добро. В деловата сфера очаквайте успехи в края на август, когато ще бъдете обзети от желание да започнете всичко на чисто. Този период е свързан с настъпването на нов етап в живота ви – това е етап на обновление, когато при вас ще се появи възможност да се преобразите и наваксате изпуснатото.
Служебен и финансов хороскоп за август 2020 година за Дева
Хороскопът за август 2020 година предупреждава Девите, че голяма част от месеца ще отиде за работа над натрупалите се от няколко месеца проблеми. Повече от всичко ще ви безпокоят сложните взаимоотношения със съмишлениците ви. Не е изключено, вашето общуване да се влоши на фона на решаването на въпросите, свързани с голяма собствено и пари. За щастие тези неуредици, вие ще решите бързо, но не очаквайте пълно възстановяване на договорите. Всичко окончателно ще се реши през есента.
Сега съдбата ви дава възможности да се справите с всички несгоди, възползвайте се! През септември те ще бъдат значително по-малко.
Развитието на отношенията с партньорите от другите страни ще прилича на влакче в увеселителен парк. Ще се наложи да се примирите с факта, че няма да получите това, което искате, понякога ще ви се налага да правите отстъпки. Търсенето на компромиси ще се окаже успешно за тези, които намерят време за командировка и за укрепване на новите, делови връзки.
През август, Девите няма да имат проблем с финансовите постъпления, но парите в портфейла няма да се задържат, заради увеличаване на разходите. Ще се наложи да помолите роднините да „затегнат коланите“. Тези, чиято дейност пряко е свързана с пари, трябва да бъдат максимално внимателни. Постарайте се да сведете до минимум грешките, за да не загубите всичко заработено, заради тях.
Любовен хороскоп за август 2020 година за Дева
Хороскопът за август 2020 година показва, че само Девите, които са готови да се борят за своето щастие и влагат максимални усилия за това, ще успеят да спасят своя брак и романтичната си връзка. Анализирайте своето поведение, не е изключено да не е правилно, да е провокирало бурните защитни реакции на партньора/ката. При общуването си с любимия/любимата бъдете истински дипломати. Проведете сериозен разговор, обсъдете спокойно проблемите, без язвителността, която ви е присъща. А, ако сте „отпуснали ръце“ и нямате желание да правите каквото и да било е възможно отношенията ви да се изживели, и да ви се наложи да сложите край.
Свободните Деви ще привличат вниманието на представителите на противоположния пол. Ще ги привличате като магнит, което не чудно, имайки предвид вашия природен чар и харизма. Голяма е вероятността, в обкръжението си да срещнете този/тази, които са готови на сериозни отношения.
Много сили, време и пари ще отидат за благоустройството на дома и възпитанието на децата. В края на лятото и началото на есента се предвиждат повече харчове.
Приятелските връзки ще ви носят негативните емоции. Ваш дълг ще стане „препъни камъчето“ в отношенията с приятелите ви. За да „заровите томахавката“ върнете всичко, което дължите.
Здравен хороскоп за август 2020 година за Дева
Хороскопът за август 2020 година предупреждава Девите, че, за да възстановят и запазят добро нивото на енергията си и здравето си устойчиво, трябва да отделят достатъчно внимание на начина си на хранене, променяйки го към по-добро. Откажете се от вредната храна, за да намалите риска от развитие на стомашно-чревни заболявания или такива на черния дроб.
Намалете, временно, интензивността на тренировките. Това не само, че не ви помага да се чувствате по-бодри и по-здрави, но ви лишава от жизнени сили. Вместо да спортувате се разхождайте повече, почивайте сред природата, правете козметични процедури.