Хороскоп август 2020 за КозирогГледай в youtubeХороскопът за август 2020 година показва ръст на интуицията при Козирозите, за сметка на което, вие ще избягвате всички „подводни камъни“, на време ще заглаждате „острите ръбове“ в отношенията с деловите партньори и с членовете на семейството. Сега с лекота ще намирате компромисите там, където ви се е струвало, че не може да ги има.
Астрологичната прогноза за август 2020 година предсказва на жените, родени под знака Козирог, редица изпитания. Вие ще попаднете в ситуации, в които ще ви се наложи да бъдете устойчиви и търпеливи. Най-силните от вас ще получат достойно възнаграждение.
Началото на месеца е неблагоприятен период за повечето Козирози, вътрешната им енергетика може да се окаже неустойчива. Дисхармонията ще ви попречи да си вършите разумно работата. Заради това, някои ще бъдат настроени агресивно, други ще предпочетат да се затворят в себе си и да се поддадат на меланхолията.

Редицата конфликти и грубите грешки, допуснати от глупост, ще се отразят негативно на личния живот и на професионалната сфера. Най-доброто, което сега можете да направите е да излезете в отпуска, да се възстановите емоционално и да дочакате средата на месеца, когато ситуацията ще се стабилизира. В този период ще бъдете заредени със сили, необходими за отстраняването на всички препятствия по пътя към върха. В края на месеца се гответе за пътешествия, командировки и интересни нови запознанства.
Служебен и финансов хороскоп за август 2020 година за Козирог
Хороскопът за август 2020 година поставя акцент върху необходимостта да се посветите на самите себе си, да оправите личния си живот. Но работохолиците няма да си оставят работата за нищо на света. За щастие, сега енергията им стига за решаването на проблемите в службата и в сърдечните дела. В професионалната сфера се съсредоточете върху изграждането на връзки с чуждестранни колеги и хора, с които дълго сте делили обща собственост. Краят на лятото ще ви донесе възможности да сложите „точка“ на някоя трудна история. Но не се надявайте, че след това ще можете да забравите за всичко и да продължите напред. Не е изключено болезнените теми да се върнат. Не се надявайте на бързи резултати, въоръжете се с търпение, проявете дипломатичност, по-малко изисквайте, повече се съобразявайте с обстоятелствата.
Тази позиция е оптимална за началото и средата на месеца. Възползвайте се от възможностите, които ви поднася съдбата, скоро ще спре да бъде така щедра.
Не отлагайте деловите срещи и командировките, те ще протекат така, както сте ги планирали. Намерете време за образование, може да се запишете за курсове, да се заемете със самообучение и с подобряване на сегашната си квалификация. Ще бъде от полза да влагате повече сили в хобито си, което ще ви разсейва от негативите, свързани със служебните проекти.
Хороскопът не обещава финансова стабилност. Всичко, което изкарате ще похарчите за близките или за бизнеса си.
Любовен хороскоп за август 2020 година за Козирог
Сърдечните дела вече няма да бъдат причина за лошото ви настроение. Това се отнася дори и за тези, които се развеждат. В отношенията ще усетите затопляне, на фона на което, ще намерите приемлив компромис и за двамата. Не е изключено спорните въпроси да бъдат решени за сметка на парите, но този изход от трудната ситуация ще се окаже най-перспективния. Е, разбира се, че ефектът от това ще бъде временен. Ще мине известно време и вие ще се върнете там, от където сте започнали. Но сега няма смисъл да се ядосвате за това. Хороскопът за август 2020 година предвижда за задружните двойки възникване на препятствия по пътя на уреждане на въпроси, свързани с недвижим имот. Преди всичко, ще стане дума за голям ремонт.
Ако романтичната ви връзка е устойчива и проверена във времето, може да бъде „затъмнена“ от неприятни новини, които да дойдат в началото на месеца. Гответе се за изясняване на партньорските си взаимоотношения. Ще успеете да отстраните всички недоразумения едва в началото на новия сезон.
Свободните Козирози могат да се отпуснат и да се хвърлят с главата напред в нов флирт. Около вас ще „кръжат“ много ухажори, вгледайте се добре във всеки, не бързайте да се спирате на някой, конкретен. Най-достойният направете свой спътник в живота.
Семейните трябва да отделят повече внимание на домочадието си, защото се нуждаят от вашата грижа. Изградете си навик, всеки уикенд да излизате някъде заедно с близките – на кино или на пикник.
Здравен хороскоп за август 2020 година за Козирог
Хороскопът предупреждава за снижаване на енергийния потенциал. Само с повишаване на качеството на съня и пълноценната почивка ще успеете да се справите с хроничната си умора, с усещането за вялост.
Намерете време за укрепване на защитните сили на организма, за оздравителни процедури, които да проведете в санаториум или спа център. Погрижете се за имунитета си и още дълго няма да потърсите личния си лекар.