Хороскоп април 2020 за ВезниГледай в youtubeХороскопът за април 2020 обещава романтично настроение и вдъхновение във всичко, което се отнася до сърдечните дела. Тази прогноза е особено актуална за тези, които са се родили през първите двадесет дни на зодията. Броя на ухажорите, които ще искат да станат ваши постоянни партньори, ще се увеличат в пъти. Това ще се случи бързо и неочаквано за вас. Онези от вас, които са родени през първите десет дни на зодията, ще се отдадат на решаването на актуални проблеми, което няма да им позволи да флиртуват и да се забавляват.
Труден период настъпва за Везните, родени през последните десет дни на знака. Ще ви бъде трудно да се справите със задачите, заради разсеяност и невнимание от ваша страна. Това е резултат от ниската ви самооценка. Очаквайте поредица от конфликти с човек, който е зависим от вас. Обвинявайте себе си за това. Неразбирателството ще възникне, защото взимате важни решения без да отчитате мнението на другите.

Любовен хороскоп за април 2020 година за Везни
Любовният роман, който Везните са „завързали" в началото на годината, се нуждае от промени. Ако вече сте решили да се разделите с избраника/избраницата, намерете в себе си сили и дайте на отношенията втори шанс. Търпение и мъдрост – към това трябва да са придържате. Организирайте съвместна почивка, отидете до морето или зад граница.
Самотните Везни ще имат възможност да променят личния си живот до неузнаваемост. Ще се влюбите като ученик/ученичка, а след това ще решите да свържете завинаги съдбата си с новия избраник/новата избраница. Не е изключена сватбена церемония, която ще бъде много изискана. Хороскопът за април съветва отрано да се погрижите за парите. Но, ако няма да минете без кредит, отидете смело до банката в началото на месеца.
При семейните Везни ревността към половинката ще премине всички граници. Поводът ще бъде толкова глупав, че после сами ще се убедите, че сте отишли прекалено далече. Ако е възможно – обърнете се за морална подкрепа към приятели. В такива моменти е важно да имате едно надеждно рамо. Това дори е повече от консултация при психолог. Още повече, че за нея ще ви се наложи да платите скъпо.
В края на месеца очаквайте романтична среща с продължение. Много, до такава степен ще се задълбочат в новите отношения, че ще забравят да напишат заявление за отпуска. Ще ви се наложи много да работите, а така ви се иска да си починете и да се отпуснете с приятели.
Кариерен и финансов хороскоп за април 2020 година за Везни
Везните ги очакват глобални промени в служебната сфера. Предстои ви много да пътувате, а също да установявате контакти с делови партньори. Всичко това ще ви носи удоволствие и ще ви позволи да откриете у себе си творчески таланти. Възможностите са огромни, затова не мързелувайте и не „тъпчете“ на едно място. Ако преразгледате основно професионалните си планове, поощренията и финансовите печалби няма да ви накарат да чакате дълго.
Хороскопът за април обещава на Везните получаване на добър опит след общуване с чуждестранни колеги. Ще се видите от друга страна, която привлича наистина надеждни хора. Но, за да не получите забележка или критика от страна на началника, довеждайте до край всички дела. Оставете илюзиите, те ще ви докарат само проблеми и разочарования от самите себе си. Отнесете се философски към трудностите. А, ако „държите езика си зад зъбите“, ще преодолеете успешно всички препятствия.
Астрологичната прогноза за април 2020 година препоръчва на Везните да се насочат към подобряване на материалното положение. Ако нямате свой бизнес, намерете си допълнителна работа в интернет. Дори и в началото да ви е трудно, през есента ще усетите здрава основа под краката си.
Здравен хороскоп за април 2020 година за Везни
Хороскопът за април предсказва активен месец за Везните, което може да доведе до умора и обостряне на стари заболявания. Не са изключени проблеми с бъбреците и няма да минете без лечение в клиника. Ако отдавна не сте посещавали очен лекар, непременно се запишете за прием. Зрението ви катастрофално намалява, за да четете и пишете ви трябват очила.
На Везните им е необходимо да тренират тялото и да закаляват духа, за да може април да бъдат във възход. Освен в спортната зала, може да ходите на танци, да играете волейбол и да плувате в басейн. Енергичността и позитивният поглед върху нещата, ще ви помогне да избягате от депресията, ако ви застига. Полезен е масажът на гърба и крайниците. Планирайте такъв за средата на април. Солените и пикантни продукти могат да провокират възпалителен процес в стомаха и червата. Спазвайте строга диета!