Хороскоп април 2020 за ТелецГледай в youtubeТелците ще се покажат пред околните не от най-добрата си страна, ще проявят тези черти от своя характер, които не ги красят. Ярък пример ще бъде тяхното поведение на работното място. В професионалната сфера ще бъдат упорити, с тях ще бъде почти невъзможно да се договорите за каквото и да било, да постигнете компромис. Телците ще учудят неприятно колегите си със своята повишена нервност. Представителите на знака, родени през май, трябва да премислят десет пъти преди да кажат нещо на глас. Изказванията ви сега могат силно да навредят на кариерното ви израстване и на перспективите за това.
Телците, родени през последните десет дни на знака, ще усетят подкрепата на съдбата. В този смисъл ще провърви на тези, които осъзнаят своята значимост и се научат да приемат комплименти и похвали. Телците ще се окажат в центъра на вниманието на старите си познати. Голяма е вероятността, тези познати да ги запознаят с интересни, творчески личности.

Любовен хороскоп за април 2020 година за Телец
В любовните дела, при Телците, не всичко ще се случва чудесно и според желанията им. Ще има моменти, които морално ще ви потискат, но не трябва сами да се освобождавате от тях. Важно е да не се задълбочавате в размисли, защото те могат да ви заведат в истински дълбоки дебри.
Хороскопът за април 2020 година предсказва на Телците лют скандал с някой от роднините. Струва ви се, че сте близки хора, а в каква неприятна ситуация сте се оказали. Но няма да можете да я предусетите, защото всичко ще се случи много стремително. Не пречи да включите хладния си разум, не трябва да се оплаквате с цяло гърло, на целия свят. Ако покажете слабите си страни, тогава всички, които не ги мързи, ще започнат да ви тероризират и обиждат.
В края на април, за самотните Телци, се набелязва съдбовна среща. Такова триумфално блаженство още не сте изпитвали. Най-важното е, че човекът ще бъде добър и взаимоотношенията ще възникнат моментално. Забравете за старите си увлечения, дори не трябва да разказвате за тях на новия си партньор. Започнете живота на чисто, за да запазите искрени и нежни отношенията.
Кариерен и финансов хороскоп за април 2020 година за Телец
Нелек, дори тревожен месец очаква Телците в служебната сфера. Трябва да бъдете тактични и мъдри, недейте да пишете заявление за напускане, само защото сте обидени. Вземете се в ръце, не задълбочавайте ситуацията.
Тези, които искат да завържат делови връзки с чуждестранни партньори, ще се нуждаят от подкрепата на високопоставени лица. Не мислете, че всичко можете, някои моменти са обречени на провал. Внимателно подписвайте книжата, особено, ако има нюанси, които малко разбирате. Юридическата консултация ще помогне на новите бизнесмени.
Хороскопът не препоръчва на Телците да казват „хоп“ преди да са скочили през препятствията. Те ще бъдат много, така че пазете силите и енергията си. Реализацията на някакъв мащабен проект, явно ще се застопори, затова ще се наложи рязко да променяте плановете. Всичко ще зависи от уменията ви да лавирате между възникващите проблеми.
Телците, които работят в производството, е най-добре да се съгласяват с изискванията на ръководството. Дори да се разболеете, постарайте се бързо да се излекувате, за да не взимате болнични. Времето е трудно, може лесно да загубите работното си място.
Желателно е да покажете своите таланти и да подчертаете квалификацията си. Заради някои ситуации ще се наложи доста да се изнервите, но с времето всичко ще се успокои.
Удачно ще се получат всички творчески дела при Телците. Но е рано да се правят прогнози за бъдещето, вие току-що сте започнали да усвоявате новата професионална сфера. С желание се захващайте за всичко, което е интересно и необикновено. И, разбира се, правете запознанства с хора, които ще ви покажат правилния път за развитие.
Астрологичната прогноза за април 2020 година предсказва добър, от към финанси, месец. Вие напълно заслужавате големите суми, затова не се учудвайте когато постъпват в личната ви сметка. Планираните покупки и пътувания ще се осъществят с лекота.
Здравен хороскоп за април 2020 година за Телец
Здравето ще бъде добро при тези, които никога не забравят за него. Това трябва да разберат Телците, които често се отнасят безхаберно към своя организъм. Ако сте забелязали, че често се уморявате, че кръвното „скача“ и хремата е станала постоянна, време да отидете на лекар, няма да се оправите със самолечение. Трябва да се закалявате и да излизате често сред природата.
Хороскопът препоръчва да се претеглите в началото на месеца, за да си направите съответните изводи. Ако сте натрупали излишни килограми, спешно преминете на диета и започвайте да тичате. Ако можете да си вземете отпуска, отидете на санаториум, за да направите пълни оздравителни процедури. Шофьорите трябва да бъдат особено внимателни на пътя! Не са изключени аварии на пътя, затова не забравяйте да вземете със себе си всичко необходимо за ремонт.