Хороскоп април 2020 за СтрелецГледай в youtube Родените през първите десет дни на знака няма да останат без подкрепа от страна на членовете на семейството си. Близките ще им протегнат ръка за помощ. Жените Стрелци, които са свързали живота си с по-възрастни мъже, ще забравят за финансовите си неуредици. Материалната стабилност им е гарантирана.
Всички ще се стремят към общуване, разширяване на зоната си на влияние, укрепване на приятелските връзки. Шансовете да успеят да изградят нови, полезни контакти ще нараснат. Но бъдете готови за това, че скоро ще бъде трудно да останете същите такива – комуникативни и активни. Ще ви се наложи да използвате силите си в професионалната сфера. Стрелците, които работят в голям колектив, ще станат по-влиятелни и уважавани, ще се ползват с авторитет. Не трябва да се неглижира тяхната значимост.

Любовен хороскоп за април 2020 година за Стрелец
При Стрелците се очаква абсолютен ред в личната сфера. Това е истински прогрес след дългите разправии и скандали с избраника/избраницата. Ще се наложи да поемат върху себе си по-голямата част от грижите и проблемите. Възможни са големи покупки, битови проблеми и преустройство на жилището.
Хороскопът за април 2020 година обещава на Стрелците предишния сценарии на отношенията с партньора/ката. Вие така и не сте се научили да се слушате един - друг, от тук идват и постоянните конфликти. Ако имате възможност, обърнете се към психолог. Вероятно той ще извади наяве онова, което като камък лежи в душата на всеки от вас. В края на месеца не са изключени неприятни изненади от приятел. Между другото, именно той, някога, ви е запознал с любимия човек.
Влюбените Стрелци ще учудят, поразят и дори ще очароват новия избраник/новата избраница. Вие ще му/й покажете абсолютно другата си страна. Внимателно проявявайте чувствата си в обкръжението на приятели. Много ще приемат вашите признания за игра, а всичко е съвсем иначе.
Астрологичната прогноза за април 2020 година предсказва на семейните Стрелци прекалена служебна заетост. Естествено, това няма да доведе до укрепване на брака, а само ще отдалечи половинката от вас. Старайте се да планирате седмицата така, че да имате и почивни дни, които да прекарате с близкия човек сред природата или на ресторант.
Кариерен и финансов хороскоп за април 2020 година за Стрелец
Някой, от вън, ще манипулира работния процес на Стрелците. Това е и неприятно, и неразбираемо. Ако навреме разберете името на „героя“, ще се изолирате от много проблеми от професионален характер. Не е изключено да ви викнат в съда, за да дадете показания. Освен това, пазете се от големи глоби и актове. Много ще успеят да подпишат изгоден договор с чуждестранна фирма, което значително ще укрепи материалното им положение.
Хороскопът за април 2020 година не съветва Стрелците да правят това, което ще ги доведе до големи грешки в работата. Вие се хващате с някои задачи нецелесъобразно, бъдете внимателни. Шефът може да ви постави в безизходица, когато изиска това, за което не сте мислили. Честите командировки ще окажат силно влияние върху кариерния ви ръст. Вие, най-накрая ще се измъкнете от затворения кръг, ще „завържете“ полезни връзки и ще видите ярки перспективи за бъдещето.
На Стрелците не се препоръчва да си затварят очите за това, което е очевидно. Ситуацията с парите е крайно напрегната, а вие, както и преди, се надявате на чудо. Но то едва ли ще се случи, когато всички финансови спестявания са вложени в бизнеса. Намерете си допълнителна работа, „излъскайте“ опита до блясък, тогава ще се предпазите от загуби.
Здравен хороскоп за април 2020 година за Стрелец
Самолечението вреди на организма. Това просто правило трябва да усвоят Стрелците, които обожават да си правят опити със самите себе си. Трябва да знаете, че това е лоша схема. Само лекар ще открие всички проблеми и ще ви назначи правилно лечение.
Хороскопът препоръчва на Стрелците да се заемат със закаляване, да тичат сутрин и да намалят умственото натоварване. Ако в работата се раздавате на 100%, у дома си позволете да се отпуснете. И не стойте на компютъра. Процедури, назначени от козметик ще се отразят благоприятно на кожата на лицето и тялото.
Особено уязвими органи, при Стрелците през април, ще бъдат черния дроб и пикочо-половата система. Без посещение при специалист и правене на анализи, няма да минете. Откажете се от алкохола и нормализирайте храненето. На масата ви непременно трябва да присъстват зеленчуците, рибата, плодовете и нетлъстото месо.