Хороскоп април 2020 за ЛъвГледай в youtube Лъвовете, които са родени през първите десет дни на знака, ги очакват неприятности в работата. За щастие, всички трудности, с които им предстои да се сблъскат в професионалната сфера, ще бъдат незначителни. Съпругът/съпругата ще ви подкрепи в борбата с тях. Той/тя ще ви накара да бъдете отговорни. На работното място ще се наложи да се противопоставите на шефа, който ще ви изненада неприятно с неочаквани решения. Не се страхувайте да отстоявате своето мнение, защитавайте се от нападките на колегите. Родените през август Лъвове ги очаква прилив на вдъхновение. Сега те ще искат да тръгнат да пътуват, да изучават места, изпълнени с културно наследство.
Общуването с околните ще позволи на Лъвовете да се разсеят от грижите. На дамите, представителки на този знак, се препоръчва да бъдат внимателни в отношенията. Страстите ще се нажежат при тези, които се срещат с въздушни знаци.

Любовен хороскоп за април 2020 година за Лъв
В Лъвовете могат така силно да се влюбят, че те неочаквано да решат да се оженят. Това със сигурност е обрат на съдбата. Но, ако вие реално дълго сте се заседели сами, време е да създадете семейство. Помнете, че битовите и финансовите затруднения няма да отлетят, напротив, ще се увеличат прогресивно. Ако през април не успеете да се отървете от тях, то ситуацията ще се окаже много трудна.
Хороскопът за април 2020 година предсказва на влюбените Лъвове ярък и щедър на признания месец. Избраникът/избраницата не само ви се доверява, но са готови на най-благородните постъпки. Ако заедно организирате пътуване или романтичен уикенд, отношенията ви значително ще укрепнат.
Лъвовете, които имат семейство, в средата на пролетта трябва да помислят за ремонт на дома или вилата. По-често говорете на своя партньор/ка за плановете си за бъдещето, тогава те бързо ще се реализират. С роднините не са изключени спорове и конфликти, сдържайте агресията и амбициите си. Благодарение на получената премия ще успеете да решите битовите си проблеми и да направите големи покупки.
Кариерен и финансов хороскоп за април 2020 година за Лъв
Хороскопът за април 2020 година предсказва на Лъвовете успешно развитие на професионалната сфера. Важното е, че има основа – устойчива и солидна. В общуването с новите партньори или колеги бъдете тактични. От доброжелателното ви поведение ще зависи не само кариерата, но и финансовото ви положение.
Ще има дребни задръжки и препъни камъни при реализирането на плановете на Лъвовете, но само в началото на месеца. След това ситуация ще се успокои и, което е интересно, ще привлечете към себе си влиятелни хора. Не е изключено тичането по различни инстанции и всевъзможни кантори да ви изтощи морално. Но и това има своите плюсове – документите ще бъдат подписани, а парите ще постъпят по сметката в нужния срок.
На Лъвовете, които откриват търговски магазин или моден бутик, им предстои нелек път. Консултирайте се с юрист относно финансовите вложения и кредити. Ако отговорите на вашите въпроси са положителни, смело осъществявайте всички планове. Месецът е чудесен за благотворителност.
Хороскопът за април 2020 година препоръчва на Лъвовете да не бързат с изводите. Груповата дейност ще се окаже по-изгодна, отколкото самостоятелната. С материалните проблеми може да се справите бързо, ако не нагнетявате обстановката. Стига сте спестявали, време е си купите нещо наистина полезно. А, ако сте решили да се отправите на пътешествие, по-добре предпочетете въздушния транспорт като средство за придвижване.
Здравен хороскоп за април 2020 година за Лъв
Танцувайте, движете се, занимавайте се със спорт! Ако Лъвовете правят всичко това, няма да имат проблеми със здравето. Повишената възбудимост най-добре се овладява с помощта на медитация и духовни практики. А, ако от скоро сте шофьори, непременно научете наизуст правилата за движение по пътищата. Много е висока вероятността от аварии през този месец.
Хороскопът препоръчва да отидете на санаториум или някъде на топло. Трябва спешно да укрепите имунитета, но няма да минете само с витамини. Не отменяйте планираните операции, те ще минат успешно. Избягвайте пасивността и заседналия начин на живот.
Сеансите с ароматни масла ще повлияят благоприятно психическото състояние на Лъвовете. Ще ви развлекат от тъжните мисли, ще изпълнят душата ви с радост и светлина. Важно е да не общувате с негативни хора. Слушайте приятна музика, когато си почивате.