Хороскоп април 2020 за КозирогГледай в youtubeХороскопът за април обещава на Козирозите, които са родени през декември, стартиране на благоприятен период, когато е най-добре да се посветят на благоустройството на дома. Може да се заемете с отложените, за друг път, дела, с основно чистете или с основен ремонт. Сега вие бързо ще се справяте с всички задачи, които си поставяте. И което е по-важно, тази работа ще ви носи удоволствие. А в професионалната сфера, положението ви зависи от редица обстоятелства. По кариерната стълбица ще се изкачват тези, които са готови за големи инвестиции.
Родените през януари ще усетят необходимост да си починат. При тях ще се появи такава възможност, но няма да успеят да си починат, заради близките, на които явно не им харесва решението на Козирозите да оставят всички дела и да останат в леглото с книга в ръка.

Любовен хороскоп за април 2020 година за Козирог
В личната сфера, при Козирозите, се очакват доста неприятни моменти и непредсказуеми ситуации. Външно ще изглеждате позитивни и открити, но в душата ви ще бушува ураган. Възможно е това да са хормони или времето да влияе негативно на настроението ви. Обърнете се към лекар – специалист.
Хороскопът за април 2020 година предсказва на свободните Козирози съдбоносна среща. Но, само в случай, че бъдете активни и общителни. Никакво седене у дома и лежане на дивана! Така може и до пенсия да останете без партньор. Някои ще „завържат“ роман с човек, на когото отдавна са обръщали внимание. Оказва се, че той/тя също тайно е влюбен/а във вас. Това е изненада!
Семейните Козирози, през април, ги очакват много домашни грижи и битови проблеми. Част от тях ще бъдат възложени именно на вас, затова не подвеждайте близките си и сложете всичко в ред. С пътешествията трябва да изчакате, защото те няма да ви донесат положителни емоции. Обстоятелствата могат да се сложат така, че да се наложи да върнете билета си за самолет или да правите отново документите си.
В средата на месеца ви очакват трудни взаимоотношения с подрастващите ви деца. Това ще се случи не само заради възрастта, но и заради ученето. Не жалете сили, време и фантазия, подкрепяйте детето си и често го прегръщайте.
Кариерен и финансов хороскоп за април 2020 година за Козирог
Астрологичната прогноза за април 2020 година съветва Козирози да вземат дебела тетрадка, в която да пишат важните мероприятия. Особено, ако сте решили да започнете собствен бизнес. Това, което случайно ще забравите, може да се окаже най-важното за реализацията. Не е изключено уволнение, преместване или оформянето на изгоден договор.
За да провокирате положителните промени ще ви бъдат необходими здрав разум и компромиси. Между другото, не само към околните, но и към самите себе си. В трудните ситуации се консултирайте с юристи, за да не бъдете изненадани и да се окажете в лапите на недоброжелатели. Проектите на креативните хора ще вземат награди на изложби.
Хороскопът за април 2020 година предсказва за Козирозите богат на събития месец. Ще получите примамливи предложения, премислете всеки детайл, до най-дребния. Цялата информация трябва да проверите сто пъти и да внимавате да няма изтичане на информация към конкурентите. Избирателно се отнасяйте към тези, с които планирате да работите заедно. Бизнес – плана дръжте при себе си.
На Козирозите, които са служители, ще им бъде скучно през април, защото цялата работа вече е свършена. Какво пък, може да си починете, да си вземете отпуска и да заминете далече от дома.
Здравен хороскоп за април 2020 година за Козирог
През април е най-добре Козирозите да се откажат от купоните и спиртните напитки. Физическите натоварвания и всичко свързано с тях трябва да станат ваши верни спътници. Ако не знаете кой спорт да изберете, за да поддържате физическата си форма, обърнете се към опитен инструктор.
Хороскопът за април препоръчва на Козирозите не просто да се борят, а да избягат далече от пагубните си навици. Пушенето, гастрономичните страсти и пасивният начин на живот – всичко това само влошава самочувствието ви. Ако искате да се отпуснете или да си починете, намерете друг начин. Например: запишете се на йога, използвайте ароматерапия или плувайте в басейн.
Козирозите трябва да обърнат особено внимание на козметиката, очистването и грижата за тялото. И не само тези, които са след 40 годишни, а и младите хора.