Хороскоп за април 2020 за ДеваГледай в youtube Девите, които са родени през август, ще се възползват от възможността, да привлекат вниманието на началника към себе си. Босът ще оцени вашия труд, свежите и оригинални идеи, които се раждат в главата ви една след друга. Всичко, което решите сега да направите в службата, ще бъде одобрено от човека, заемащ ръководния пост. Девите, родени през септември, ще имат проблеми с общуването с околните. Отстоявайте своята позиция, но уважавайте правото на другите да имат собствено мнение.
Родените през последните десет дни на знака ще усетя остро приближаването на промените. Интуицията няма да ги подведе. Промени ще се наблюдават във всички жизнени сфери. Не се страхувайте от тези промени, не се дръжте за миналото. Това е необходимо, смело изгорете всички мостове, не се ограничавайте в нищо.

Любовен хороскоп за април 2020 година за Дева
Хороскопът за април 2020 година препоръчва на Девите да решават всички проблеми разумно. Никакви емоции, мимолетни страсти и глупави съблазни. Колкото по-сериозно се отнесете към личния си живот, толкова по-хармонични ще бъдат отношенията с избраника/цата. Първата крачка трябва да направите сами, за да запазите чувствата искрени.
Самотните Деви могат още сто години да блуждаят по света в търсене на любовта. Спешно се променете, иначе така ще продължите да ходите по сватбите на приятелите си. Време е вече да се „обзаведете“ със семейство, а не да мечтаете за принца/принцесата. През април често ще ви канят на гости и на срещи. Не отказвайте, съдбата не случайно ви изпраща изненади. Възползвайте се от момента и непременно ще се запознаете с приятен човек.
Девите, които отдавна са семейни, ги очакват ярки промени. В битовата сфера, най-накрая, ще се оправят проблемите, които ви „надуваха“ главата. Всичко ще се разреши благополучно, важно е да не се предавате и да не бъдете лекомислени. Не е изключено преместване, покупка за дома и строителни дейности. На вилата също ще имате много работа, затова, най-добре, си вземете отпуска.
Кариерен и финансов хороскоп за април 2020 година за Дева
През април, важна тема за Девите ще бъдат парите. Тя ще се окаже така остра, че няма да се мине без кредит. Предварително се консултирайте с опитни хора, за да не се „подхлъзнете“. Изплащането на лихвата не трябва да се отрази пагубно на бюджета ви. В средата на месеца ще се наложи да решавате въпроси, касаещи новата ви месторабота. Ако вече знаете какво и защо, тогава не се суетете.
Вариантите на предложенията относно сътрудничество разглеждайте внимателно. Командировката в чужбина ще подреди всичко както трябва, не се притеснявайте. Хороскопът за април 2020 година предсказва на Девите принудителни разходи. Но, ако в „касичката“ има средства, щедро ги пуснете за лични нужди. Семейните хора много по-лесно ще преодолеят материалните затруднения. Ще получите помощ от близки роднини, при това безвъзмездна.
Внимателно планирайте творческия процес, за да ви забележат сред останалите. Очаквайте трудна конкуренция, стегнете се! На много им предстои да се занимават със съвременни технологии и внедряване на нещо неординарно. Фокусирайте се върху това, което ще ви доведе до кариерно израстване. Не си позволявайте да губите енергията си за празни занимания.
Хороскопът съветва да взимате пример от тези, които са много по-опитни в работата. Вероятно има такива личности в екипа, поинтересувайте се, попитайте ги как да постигнете бърз успех. Магистралата на професионализма е доста хлъзгава, но никой няма да ви пречи да получите онова, което търсите.
Здравен хороскоп за април 2020 година за Дева
Хороскопът препоръчва да отделите внимание на ставите и съдовете. Ако често ви боли глава, обърнете се към лекар - специалист. Не е нужно всичко да отдавате на времето и умората, време да си направите изследване и да започнете лечение. Нормализирайте храненето, изключете мазната храна, сутрин взимайте хладен душ.
В средата на месеца е възможен проблем с храносмилателната система. Или по-точно, лошо храносмилане, така че диетата е от съществено значение. Спазвайте режим, пийте повече течности и не се хранете нощем. Отоците и отскачането на кръвното налягане могат да са резултати от това, че се храните неправилно. Полезно е да се запишете на плуване и да се разхождате на чист въздух. Приемайте витамини и по-малко стойте на компютъра.
Хирургичните операции планирайте за началото на април, за да избегнете възпалителните процеси.