Хороскоп ноември 2020 за Водолей Гледай в youtubeХороскопът за ноември 2020 година напомня на Водолеите, че не е време да си взимат почивка или да се предават. Продължавайте да се движите към мечтите си, вдигнете глава и гледайте напред, на хоризонта вече се вижда целта, към която дълго се движите.
Началото на месеца, според астрологичната прогноза за ноември 2020 година, ще стане динамичен и хаотичен период, което ще засегне професионалното поприще на Водолеите. Не е изключено, обстоятелствата да ви принудят да се заемете с дейност, чиято специфика не ви е позната.

Ако не сте готови за това, търсете алтернатива. Гответе се за изпитания на съдбата, за устойчивост на нервната система. Това ще се изразява в конфликтни ситуации в дома и в колектива. Постарайте се да направите лимонада от лимона. Разправиите могат да станат ключ към освобождаване от илюзиите за хората, които ежедневно са около вас. Хороскопът за ноември предсказва изясняване на отношенията в края на месеца, когато, вие решително ще отстоявате своята независимост, в това число и финансовата. Вие сте готови да взимате важни решения, да променяте плановете си, да се отказвате от неактуалните цели.
Служебен и финансов хороскоп за ноември 2020 година за Водолей
Хороскопът за ноември 2020 година обещава на Водолеите много победи и невероятни постижения. Всичко това ще бъде резултат от тяхната професионална активност, която в края на есента ще достигне своя пик. Ще бъдете изпълнени със сили, ще се почувствате готови да „прескачате върхове“. Не правете огромни планове, започнете с малко, с решаването на проблеми, които не са ви давали покой в предишните месеци. Става дума за такива с юридически нюанси и незадоволителни резултати от инспекциите на съответните органи.
Отношенията с партньорите от други страни или градове ще бъдат нестабилни, приличащи на движението на „влакче“ в лунапарк. Ситуациите, в това направление, ще се хармонизират към края на сезона, когато ясно ще видите проблемите, решаването на които изисква незабавни действия. Така ще създадете добра почва за регулирането на всички спорове през декември.
Хороскопът за ноември препоръчва да не се ядосвате за финансите си. Редовно ще получавате пари, приходите ви видимо ще нараснат.
Любовен хороскоп за ноември 2020 година за Водолей
През ноември, личният живот на Водолеите ще отиде на втори план, отстъпвайки място на работата. Това не означава, че може да забравите за близките си. Такава позиция само ще усложни ситуацията, която и без това в последно време е далече от „добра“. На хоризонта не се появяват нови проблеми, но ще се наложи да си имате работа със стари.
Отношенията с роднините ще бъдат много трудни. При общуването с тях, вие често ще се сблъсквате с изблици на агресия и раздразнителност. Повод за разправии могат да бъдат и проблеми, заради които членовете на семейството ви дълго страдат. Постарайте се да не реагирате бурно на всяка негативна дума на близките. Бъдете сдържани и хладнокръвни, не е нужно да отговаряте на провокациите. Само да се успокоите и напрежението постепенно ще изчезне.
Обърнете внимание на социалната сфера, където недоразуменията могат да се отразят негативно на атмосферата у дома, на настроението на партньора/ката и децата. Говорейки за децата, на Водолеите се препоръчва да започнат да прекарват повече време с тях.
Влюбените, които до този момент не са узаконили своята връзка, ще се чувстват некомфортно в компанията един на друг. Не е чудно, отчитайки проблемите в отношенията, с които преди не им се е налагало да се сблъскват. Гответе се, че ще бъдете принудени да вземете важно, съдбоносно решение.
Водолеи, които са сами, с голяма вероятност, към края на месеца ще се сбогуват със самотата си. Обекта на симпатия ще бъде напълно сразен от вашата чаровност и комуникативност.
Здравен хороскоп за ноември 2020 година за Водолей
Водолеите ще имат поводи за безпокойство, но те ще се окажат незначителни. Облекчение ще получат тези, които преди дълго са се борили със заболяване в остра форма, включително възпалителен процес и простуда. Съдбата ще ви подари възможност да си починете и да възстановите силите си.
Но все пак се препоръчва внимателно да се вслушвате в организма си. На всеки тревожен звън трябва да реагирате бързо. Своевременното начало на лечение ще бъде гаранция за скорошно оздравяване.