Хороскоп ноември 2020 за ВезниГледай в youtubeСпоред хороскопът за ноември 2020 година, този месец ще се окаже напрегнат и неспокоен за Везните. Няма да забележите как ще отмине, защото ще бъдете заети с работа и дребни битови проблеми. Постарайте се да се спирате от време на време, да правите пауза, за да се убедите, че всичко правите правилно. За да не сбъркате, ще трябва да покажете стоманена издръжливост и пълна концентрация.
Астрологичната прогноза за ноември 2020 година препоръчва в началото на месеца да заемете твърда позиция. Само така ще постигнете признание и ще накарате околните да се съобразяват с вас.

Отстоявайки сега своите интереси, в средата на месеца ще получите възможност да увеличите доходите. Допълнително, в това, ще ви помогне добре развитата интуиция. Тя ще ви подскаже къде да търсите възможности, за да реализирате своя потенциал. Проявявайте творчество в работата. Не забравяйте за дребните удоволствия – развлечения и любовно-романтични приключения.
Краят на ноември е преломния момент, когато ще направите голям скок нагоре по кариерната стълбица, ще подобрите социалната сфера, ще направите контакти с влиятелни хора. Те могат да изиграят важна роля в личностния ви ръст.
Служебен и финансов хороскоп за ноември 2020 година за Везни
Хороскопът за ноември 2020 година предупреждава Везните за продължаване на тъмната серия в професионалната сфера. Успехът ще ви изостави, но това не означава, че сте се провалили, дори и да ви се струва така. Намалете финансовите загуби, като за целта се откажете да посещавате казината, игралните зали и развлекателните мероприятия.
Деловата ви репутация може да пострада, заради упреци от страна на тези, които са забелязали, че бягате от задължения в миналото. Бъдете готови за това, че много ще ви упрекват, включително и за проблемите, които дълго не можете да решите. Не се отпускайте, този труден период не е безкраен, вие все още контролирате ситуацията. Потърпете, чакайки настъпването на по-благоприятен период. Късметът ще се върне при вас през декември, когато положението на планетите ще се промени.
Опонентите могат да се държат агресивно и да ви оказват натиск. Дръжте се здраво, бъдете меки и гъвкави. Ако не можете да поставите край на разбирателство, което засяга собственост, не е изключено, да успеете да решите този проблем с помощта на пари. Но не намалявайте своята бдителност, ако това се окаже ефективно. Враговете не спят, те са готови във всеки момент да ви нападнат с „друго оръжие“. Убедете се, че сте готови за това.
През този месец, финансите ви няма да пострадат. Доходите видимо ще се увеличат, парите ще постъпват редовно по сметката ви, но голяма част от тях ще бъдете принудени да похарчите почти веднага. Разходите ще бъдат свързани не само със служебните дела, но и с личния живот.
Любовен хороскоп за ноември 2020 година за Везни
Хороскопът за ноември препоръчва на Везните да се въоръжат с търпение. Ще бъде необходимо, за да издържите агресивността на партньора/ката си. Той/тя ще иска да сте ги чули и разбрали. Сега за баланса в отношенията отговаряте вие. От време на време в дома ви ще се разнася звук от счупена чиния, но до раздяла няма да се стигне. А, ако сте решили да се разведете, не отлагайте въпроса, който засяга разделянето на общото ви имущество. Не бързайте да предлагате на бившия/бившата си мир. Голяма е вероятността да го счете за проява на слабост и след това да окаже голям натиск върху вас.
На задружните съпрузи също ще им се наложи да решават проблеми с недвижим имот или земя, но за разлика от тези, които се развеждат, те ще могат да намерят общ език и да постигнат поставените пред тях цели.
Самотните Везни могат да опитат да организират личния си живот, поставяйки акцент върху своя чар. Използвайте го като основно оръжие в процеса на завоюване на сърцето на „своя“ човек.
Здравен хороскоп за ноември 2020 година за Везни
Месецът ще зарадва Везните, обещавайки им добро самочувствие. Физическото ви здраве ще бъде на висота, както никога по-рано. Същото може да се каже и за психоемоционалното ви състояние. По-жизнени ще станат и тези представители на знака, които дълго са били заложници на унинието. Хроничният проблем, който до скоро редовно се е обострял, ще отстъпи. Възпалителните процеси и простудите ще заобиколят от страни Везните. От време на време ще ви безпокои главата. Народните средства ще ви помогнат да се спасите от честите мигрени.