Хороскоп ноември 2020 за СтрелецГледай в youtubeХороскопът за ноември 2020 година напомня на Стрелците, че не са длъжни да постигат целите сами. През това време ще срещате надеждни хора.
Началото на месеца, според астрологичната прогноза за ноември, ще бъде неблагоприятен период, заради стрес, с който ще се наложи да се сблъскате. Не се натоварвайте с повече работа, не планирайте много делови срещи и преговори. Иначе ще ви споходят болестите, свързани с преумора на физическо и психоемоционално ниво. Постарайте се да не ставате заложници на илюзии, не си губете времето напразно. Вашето внимание трябва да бъде приковано към важните въпроси.

Пристъпвайте към тяхното решаване в средата и края на месеца, а до тогава се посветете на творческите проекти.
През ноември енергийният потенциал на Стрелците няма да бъде висок. Към края на месеца се очаква подем и вие ще усетите готовност да се придвижите решително напред.
Служебен и финансов хороскоп за ноември 2020 година за Стрелец
Хороскопът за ноември съветва Стрелците да се облегнат на нечие рамо. Преди сте предпочитали да преодолявате препятствията самостоятелно. Затова и много сте работили. Сега това няма да бъде достатъчно. Обърнете за помощ към старите си приятели, роднините или хора, на които можете да се доверите. Възможно е да не им се наложи да вършат много, но самият факт, че сте решили да действате с някого, ще повлияе на обстоятелствата, изменяйки ги в по-изгодно, за вас направление. Няма да успеете да се движите с лекота към целите, заради тежестта на старите проблеми, които ще ви напомнят периодично за себе си.
Ситуацията с високопоставените началници ще се усложни. Не е изключено да става дума за финанси. Не се паникьосвайте, скоро всичко ще застане по местата си, а вие ясно ще видите начините за изчистване на недоразуменията. Не позволявайте на неприятностите да ви извадят от равновесие. Психоемоционалното ви състояние сега е нестабилно, стресът ще ви смаже, ако не се предпазите от него. Преразгледайте графика си за деня, не претоварвайте организма си с работа, отложете срещите и делата, които могат да почакат. Намерете златната среда между тежкия труд и снизхождението към собствените ви слабости, към желанието нищо да не правите. Мързелът, както и прекалената натовареност, са в състояние да повлияят негативно върху енергийния ви потенциал.
Подредете приоритетите си. На първо място трябва да излязат важните въпроси, решаването на които ще бъде ключ към прогреса. Направете всичко възможно, за да не ви разсейват празните илюзии и нереализираните очаквания. Хороскопът за ноември 2020 година разрешава на Стрелците, за да постигнат целите си, да прибягнат към задкулисни игри. Действията, които ще се случат, няма да се харесат на всички, но ще ви донесат големи ползи, за разлика от явните действия. Финансовата сфера ще се окаже достатъчно стабилна, благодарение на стари дългове, които най-накрая ще ви върнат.
Любовен хороскоп за ноември 2020 година за Стрелец
В сърдечните дела, през ноември, при Стрелците всичко ще бъде трудно. У дома ситуацията ще се нажежи, заради непослушанието на децата и техните проблеми, за отстраняването на които ще отидат много пари от семейния бюджет. При това, вие ще избегнете финансовите проблеми благодарение на подкрепата на партньора/ката, роднина или приятел. Заедно с материалната подкрепа, вие може да разчитате и на морална.
Влюбените регулярно ще изясняват отношенията си, ако до сега са успели да ги запазят. Ако сте поставили точка на любовната история, ще ви се наложи болезнено да преживеете самотата. Не се отказвайте! Старайте се да поддържате душевното си равновесие, напомняйте си, че сред многото хора в света, вие непременно ще намерите този човек, който ще грабне сърцето ви. В края на месеца ще имате няколко възможности да се запознаете с интересни хора, потенциални партньори. Но не чакайте със скръстени ръце някой да дойде и да ви „завоюва“. Вие самите бъдете настроени съответстващо – готови да проявявате страст и сериозни намерения.
Здравен хороскоп за ноември 2020 година за Стрелец
Месецът обещава на Стрелците добро самочувствие. Ще бъдете в добра физическа форма, но това не означава, че може да натоварвате прекалено организма си. Не си „играйте с огъня“ и не се опитвайте да се „надскочите“. Преразгледайте работния си график, коригирайте го така, че да имате възможност редовно да си почивате. Пазете нервната система. Препоръчва се да се отнасяте внимателно към начина си на хранене, от което трябва да изключите консервираната или лошо почистената храна, защото може да стане причина за отравяне.