Хороскоп ноември 2020 за РибиГледай в youtube Хороскопът за ноември 2020 година говори за това, че през този месец Рибите ще плуват свободно в океана на живота. Постарайте се да бъдете активни, за да можете на време да се оказвате на мястото, което сте си набелязали.
Астрологичната прогноза за ноември говори за голямо количество съдбоносни събития, които ще се случат в началото на месеца. Не се инатете, а се съгласете да си сътрудничите с майсторите във вашия занаят. Това ще ви помогне да постигнете прогрес в личностното израстване. През този период ще ви пречи, единствено промяната на настроението.

На фона на психическа нестабилност не трябва да взимате важни решения.
Побързайте с това до средата на месеца, когато успехът ще бъде ваш, постоянен спътник. През този период, на ваша страна ще бъдат колегите, приятелите, началника и роднините. Ще укрепите своята позиция, материалната си база и ще подобрите репутацията си.
Но в края на месеца, на вас отново ще ви се наложи да решавате самостоятелно различни въпроси. Хороскопът за ноември съветва Рибите да се справят с проблемите по реда на тяхното възникване.
Служебен и финансов хороскоп за ноември 2020 година за Риби
Скоро на хоризонта при Рибите ще се появи възможност да изгладят спорните моменти, които от скоро ги тревожат. Става дума за финансови разногласия с влиятелни персони или приятели. За да стабилизирате ситуацията, не се отказвайте от помощта на посредник, ролята на който ще поемат приятели или партньори от други градове.
Ще усетите облекчение още в средата на месеца, когато от плещите ви ще падне половината от тежкия товар от проблеми. С останалата част ще се справите през декември, но дори след това не трябва да се отпускате, заради големия риск от избухване на агресия от страна на предишните ви опоненти.
В края на есента, Рибите ще бъдат принудени да излязат от зоната си на комфорт. Паралелно ще им се наложи да бъдат устойчиви и да се противопоставят на натиска, който ще им оказват роднините и приятелите. Сега те постоянно ще ви напомнят за новите перспективи за развитие, за промени, за които вие не сте готови.
Средата на ноември ще бъде период за взимане на важни решения, всяко от които трябва да приемате като си осигурявате подкрепата на влиятелни хора или на началника. Само така ще укрепите материалната база и ще подобрите своя авторитет. Пред вас ще се открият възможности да привлечете нови инвеститори към бизнеса си, нови партньори. Ще постигнете нови висоти по отношение на духовното си развитие, за сметка на срещите с наставници/учители. С лекота ще разширите сферата си на влияние.
Месецът е благоприятен за проява на творческия и научния ви потенциал, за получаване на образование. Парите ще идват редовно, но няма да ги задържате, заради стари проблеми, решаването на които не трябва да отлагате.
Любовен хороскоп за ноември 2020 година за Риби
Хороскопът за ноември 2020 година предупреждава Рибите, че личните им дела, през този месец, ще бъдат свързани с поредица от конфликтни ситуации. Съдбата ще ви постави на изпитание. Разправиите ще възникват заради финансови затруднения, семейни ценности и различно отношение към живота.
Роднините ще осъдят войнственото ви настроение и стремежа да отстоявате своите интереси на всяка цена. Спрете се, поемете си въздух, не разбивайте „стената с главата си“. Успокойте се и изчакайте идването на декември. През следващия месец енергетиката ще бъде по-позитивна, ще се създадат оптимални условия за решаване на спорните въпроси. Тези, които проявят търпение и издръжливост, ще получат това, за което се борят, но е възможно да не бъде в този обем, на който са разчитали. Ще се наложи да се примирят с това. Двойките, които избегнат неприятностите, могат да се отправят на съвместно пътешествие.
Самотните Риби скоро ще сменят своя статус. Планетите застават така, че те няма да избегнат съдбоносната среща. Веднага ще разпознаят „своя човек“ в тълпата.
Здравен хороскоп за ноември 2020 година за Риби
Хороскопът обещава повишаване на енергийния потенциал, което ще зарадва тези представители на знака Риби, които преди дълго са боледували и безуспешно са се лекували с различни средства. Звездите ви подаряват възможност спокойно да си починете и за малко да забравите за необходимостта да тичате по лекарските кабинети. Облекчение ще получат тези, които често са се сблъсквали с обостряне на хронични заболявания. Изключение ще бъдат само тези, при които слабото място е черния дроб. Бъдете внимателни, когато сядате на шофьорското място, за да избегнете транспортни проблеми.