Хороскоп ноемри 2020 за РакГледай в youtubeХороскопът за ноември 2020 година предсказва за Раците, че краят на есента ще бъде напрегнат. Ще има много причини за вълнения, пикът на емоционалната нестабилност ще бъде в средата на есента. За да не изгубите контрола над ситуациите и да не се изпокарате с всички приятели, се старайте да се контролирате.
Началото на месеца ще бъде забързано и отговорно време за повечето Раци. Според астрологичната прогноза за ноември, те ще бъдат принудени да работят над себе си, да се отърват от редица навици, да се откажат от неактуалните си цели, да променят отношението си към живота.

Благодарение на енергийния потенциал, вие ще успеете да издържите на забързаното темпо. Силите ще ви стигнат не само, за да се заемете с текущите дела, но и за начало на нови проекти. Трудът ви ще се окаже продуктивен в средата на месеца, когато ще бъдете изпълнени с вдъхновение и настървено ще реализирате своя потенциал. Успехът ще бъде на страната на тези, които се стараят всячески да укрепят материалната база, на страната на бизнесмените. Хороскопът за ноември 2020 година съветва Раците да се доверят на финансовия си нюх, заради което по-лесно ще могат да намерят нови спонсори, съмишленици, партньори.
Служебен и финансов хороскоп за ноември 2020 година за Рак
Хороскопът за ноември показва връщане на стари проблеми при Раците, които са ги преследвали в предишния месец. Конфликтът ще се развива на фона на разногласия с партньорите. Не е изключено, работата да стигне до разделяне на бизнеса. Постарайте се да не „разбивате стените с глава“, възможно е всичко да се стабилизира. Не отказвайте помощ от близките си, които са готови да поемат ролята на посредници при спорните въпроси. При необходимост се обръщайте към юристи, готови да способстват търсенето на компромиси.
На първо място, в края на есента, ще излязат отношенията с чуждестранните ви колеги. Съгласявайте се на командировки, заради активизирането на сътрудничеството в това направление. Отделяйте много внимание на тези партньорски връзки, не изпускайте от поглед проблемите в общуването с приятели, чиито социален статус е по-висок от вашия. Независимо от това, че няма да успеете да ги разрешите в близко бъдеще, не трябва да спирате да правите опити за подобряване на отношенията.
Ако сте редови служител, хороскопът за ноември обещава много промени, които са свързани с организационни въпроси. Ситуацията ще се стабилизира напълно едва в края на годината, а сега се въоръжете с търпение. Постарайте се да не „слагате тигана на огъня, докато рибата все още е в морето“, опитвайки се да изясните нещо с началника. Не оказвайте натиск върху него и колегите, не доказвайте, че вашето мнение е единственото правилно. Ако по някаква причина сте принудени да правите това, бъдете тактични и меки. Само тогава ще се вслушат във вас и ще поискат да разберат.
За реално укрепване на финансите трябва да забравите, въпреки стабилния ви доход. Вината за всичко ще бъде в увеличаването на разходите, което ще бъде свързано със служебни проекти и проблеми в личния живот.
Любовен хороскоп за ноември 2020 година за Рак
Ситуацията у дома ще бъде напрегната, заради спорове относно обща собственост. Не бързайте да заемате твърда позиция, иначе окончателно ще се скарате с любимите. Позволете на детето ви да стане „гълъб на мира“ в семейството. С тази роля то ще се справи успешно. Скоро враждебното настроение на влюбените, един към друг, ще се смени с по-меко. Вие с партньора/ката ще станете по-сговорчиви, ще бъдете готови заедно да търсите компромиси. Отношенията ще се върнат в предишното русло, отново ще се радвате на съвместното си пътуване, което звездите ви препоръчват да направите в края на есента.
Самотните Раци могат да разчитат на подарък от съдбата. Става дума за среща с човек, който може да стане ваш спътник в живота. Интуицията ще ви подскаже кога да действате активно и кога да заемете изчакваща позиция. Не се страхувайте да изразявате емоции и чувства, но не прекалявайте в това отношение.
Отношенията с членовете на семейството, особено с по-възрастните, ще станат хармонични. Поведението и плановете ви ще бъдат оценени от роднините по достойнство.
Здравен хороскоп за ноември 2020 година за Рак
Причина за безпокойство може да стане храносмилателната система и по-скоро – стомаха. За да избегнете сериозните проблеми, внимателно съставяйте хранителния си рацион, изключвайки „тежките“ продукти и храна, която може да доведе до отравяне. Тези, които често боледуват от простуди, астма или бронхит, е добре да бъдат по-внимателни. За подобряване на психоемоционалното ви състояние се препоръчва да разнообразите културно-развлекателната си програма, по-често да се разхождате на чист въздух.