Хороскоп ноември 2020 за ОвенГледай в youtubeХороскопът за ноември 2020 година обещава на Овните доближаване до целите, заради които по-рано са работили упорито. Време е да събират плодовете на своята дейност, но да не бързат да се отпускат, защото началото на месеца изглежда трудно. Астрологичната прогноза за ноември 2020 година показва снижаване на енергийния потенциал. Ще усещате слабост и умора на физическо и психическо ниво. Заради това ще ви бъде трудно да направите последната крачка към върха на кариерата. Средата на месеца ще бъде по-малко напрегнат.
Може да се доверите на приятели и роднини.

Те ще ви помогнат да платите старите си дългове, да се освободите от задълженията, които тежат на гърба ви. Ще успеете да действате по-активно и продуктивно. Краят на месеца, според хороскопа за ноември, ще бъде благоприятен за Овните. Ще попълните запаса от жизнени сили, ще получите вдъхновение. В главата ви, една след друга, ще се раждат интересни идеи, около вас ще се появят влиятелни хора, с които ще можете да си сътрудничите плодотворно, откривайки пред себе си нови перспективи за следващата година. Последната седмица от есента ще бъде период на подем.
Служебен и финансов хороскоп за ноември 2020 година за Овен
Хороскопът за ноември 2020 година предсказва на Овните облекчение, свързано с решаването на трудни ситуации, които дълго са ги измъчвали. И тук не става дума за пълното отстраняване на проблемите, но засега ще можете да си поемете дъх, защото ще забележите, че не само вие, но и опонентът ви е уморен от борбата. Ако осъзнаете, че в това „сражение“ няма да успеете да победите, ще започнете да търсите компромиси. Към края на месеца, всички участници в спора ще бъдат съгласни с това. След сключването на примирие, периодично ще продължат да възникват недоразумения, но те няма да могат да се сравняват с тези, с които сте си имали работа през октомври или през лятото.
Ще се наложи да отделяте много внимание на финансовите въпроси и да разглеждате интересни предложения за изкарване на пари. Някои конфликтни ситуации в този сектор ще се наложи да решавате с помощта на задкулисни преговори, чрез посредници. Вие с колегите ще успеете да стигнете до едно мнение, използвайки възможностите, които ви подарява съдбата. Но не мислете, че „войната“ ще приключи през този месец. Хороскопът за ноември предупреждава Овните, че това ще се случи към края на годината, а сега ще работите за подготовката за мирната инициатива.
Ако отдавна искате да смените работата си, обстоятелствата ще се стекат така, че вие ще можете да го направите сега. Не е изключено стар приятел да ви покани при себе си, в своята фирма или организация. Няма да успеете бързо да се устроите, защото ще се наложи в началото да се справите с „развалините“ на старото място. Ще ви бъде трудно да завършите спокойно започнатото, заради постоянните конфликти с началството. Често ще инициирате конфликти.
Финансовата основа ще бъде нестабилна, но крах не ви заплашва. Парите ще идват редовно, но графата с разходите ще се увеличи. Откажете се от излишния риск, свързан с материалните блага. Контролирайте ситуацията, премисляйте всяка крачка.
Звездите ви съветват да не се отказвате от възможностите да спечелите от лотарията. Не е изключено да ви се усмихне късметът и семейният бюджет внезапно да нарасне, за сметка на голяма печалба.
Любовен хороскоп за ноември 2020 година за Овен
Хороскопът за ноември 2020 показва, че Овните ще имат нарастваща необходимост да прекарват повече време с членовете на семейството си. У дома ще цари особено топла атмосфера. Общуването с близките ще ви носи удоволствие, децата ще ви радват с постиженията си в училище и с участието си в извънкласни занимания.
Периодично ще избухват конфликти. Причината ще се крие в прекалената ви взискателност и рязкото ви поведение. Ще ви бъде трудно да действате дипломатично, независимо че половинката ще се придържа към такава тактика. Не „разбивайте стената с глава“, вслушвайте се в мнението на партньора/ката си. Приемете, че сега те оценяват ситуацията по-трезво от вас.
Самотните Овни ще жадуват да организират личния си живот, колкото се може по-бързо. Околните ще ги намират за елегантни и привлекателни. Шансовете за запознанство с потенциален партньор/потенциална партньорка значително се увеличават към края на месеца. Няма да е необходимо да се престаравате, за да спечелите сърцето на този, който харесвате/тази, която харесвате. Вселената ще направи всичко за вас, затова се отпуснете.
Здравен хороскоп за ноември 2020 година за Овен
Хороскопът ви съветва да пазите организма си, отчитайте спада на енергия. Защитете се от сезонните заболявания, заемете се с профилактика на хроничните проблеми. Тези, които действат внимателно, в края на есента няма да се оплакват от липса на самочувствие. Психоемоционалното състояние ще бъде стабилно. Меланхолиците ще погледнат живота от друг ъгъл, ще станат по-жизнерадостни. За да не станете заложници на депресия и апатия, преразгледайте работния си график. Създайте си навик да редувате работата с почивката.