Хороскоп ноември 2020 за ЛъвГледай в youtubeХороскопът за ноември 2020 година препоръчва на Лъвовете, независимо от тяхната комуникативност, да ограничат кръга си на общуване. Предпочитайте индивидуалния труд. По-добре ще възстановявате силите си, когато сте сами или в обкръжението на най-близките си.
Началото на месеца, според астрологичната прогноза за ноември, ще бъде трудно. Този период ще стане преломен момент за много Лъвове. Жизнените ви сили ще бъдат на края, което ще се отрази негативно на творческата активност и на самооценката.

Голяма част от времето и силите ви, в средата на месеца, ще отидат за отстраняване на битови проблеми, за укрепване на семейните отношения и на тези с колегите. Паралелно ще бъдете принудени да се заемете с подреждане на приоритетите и финансирането на проект, в който сте вложили много енергия. Ще започнете да гледате живота под друг ъгъл, не е изключено да станете по-строги в отношението към себе си и към другите. Трябва да критикувате себе си и другите с мярка.
Краят на месеца ще ви донесе усещане за спокойствие. Хороскопът за ноември предсказва за Лъвовете, че те отново ще придобият самоувереност. С тази увереност в собствените сили, те ще започнат да работят над финансови проекти и да се занимават с обществена дейност.
Служебен и финансов хороскоп за ноември 2020 година за Лъв
Хороскопът за ноември 2020 година не съветва Лъвовете да очакват много от този месец. В делови план, това време е неудачно. Сега е най-добре да се заемете с внимателен анализ на ситуация, която дълго ви е безпокоила. Изучете всички възможности за изход от тунела, оценете преимуществата и недостатъците на всяка от тях, по отделно. Бъдете готови за проверки от различни инстанции, за юридически проблеми. Това са тези неуредици, с които е трябвало да се разправяте през октомври.
Отношенията с околните ще бъдат напрегнати, заради ранимостта на Лъвовете и тяхното нежелание спокойно да приемат критиката. Всяка забележка ще приемат с враждебност, подозирайки, че по този начин се опитват да ги манипулират, да им диктуват собствените си условия на играта.
Особеното разположение на планетите прави Лъвовете решителни, готови да „изгорят всички мостове назад“, заради нови кариерни постижения. Паралелно ще се наложи да се противопоставят на недоброжелатели, които сега ще положат максимално усилия, за да подронят авторитета им. Заради интриги, които сега се плетат около тях, те ще прекъснат връзка с някои партньори и приятели.
Не бързайте да им търсите заместници. Новите начинания няма да ви донесат тези плодове, на които сте се надявали. Хороскопът за ноември съветва Лъвовете да побързат с решаването на спорните въпроси и сключването на важните договори. Внимателно проучвайте постъпващата, от различни източници, информация. Не вярвайте на всичко, което чуете, обръщайте внимание на детайлите, за да видите това, което е скрито между редовете. Изучаването на всеки детайл ще намали до минимум възникването на сериозни усложнения в делата.
Финансовата ситуация ще се окаже неутрална. Пари ще имате, но те ще идват във вид на помощ от роднини, приятели или от партньора/ката. Няма да се наложи да разчитате на увеличение на заплатата. Възможно е да попълните спестяванията си за сметка на лихвения процент на банковия ви влог.
Любовен хороскоп за ноември 2020 година за Лъв
Личният живот на Лъвовете ще излезе на преден план. Семейните ще бъдат заети с облагородяване на жилището и хармонизиране на отношенията с близките. Общуването с роднините няма да бъде идеално. Само да се доближите до отстраняването на причините за конфликта и веднага някой ще реши да унищожи резултатите от вашите усилия с някакво необмислено действие. Ситуацията ще напомня на влакче на ужасите от луна парк. Периодите на затишие ще се редуват с периоди на неспокойно време. Атмосферата ще бъде напрегната, ще се отрази негативно на децата. Подрастващите ще започнат да не слушат и да демонстрират раздразнителност.
Самотните Лъвове ще срещнат потенциалния си житейски спътник по време на пътуване – лично или делово. Не е изключено, съдбата да ви отведе на събитие, свързано с обществена дейност или интелектуален труд. Вглеждайте се във всеки нов познат. За да направите добро впечатление на новите си приятели, поработете над имиджа си. Иначе, вие излъчвате позитивна енергия, дръжте се достойно.
Здравен хороскоп за ноември 2020 година за Лъв
Ноември ще зарадва Лъвовете. Не ги заплашват сериозни проблеми със здравето, но това не означава, че можете да натоварвате организма до краен предел. За да не стигнете до упадък на силите си, преразгледайте работния си график. Направете всичко възможно в него да намерите време за кратки прекъсвания, необходими за възстановяване на енергийния ви запас. Звездите предупреждават за голяма вероятност от възникване на пътно-транспортно произшествие, затова не губете бдителността си по време на шофиране.