Хороскоп ноември 2020 за БлизнациГледай в youtubeХороскопът за ноември 2020 година предупреждава Близнаците, че, за да постигнат целите, които са си поставили, ще се наложи периодично да действат в разрез със своите принципи.
Началото на месеца, както предсказва астрологичната прогноза за ноември, ще се окаже неблагоприятно. Това ще бъде свързано със снижаване на енергийния потенциал. Дребните проблеми през този период ще се сторят огромни на Близнаците, чувството на разочарование ще стане, едва ли не, постоянно. Ще се влоши положението с делата и ще се повиши напрежението в общуването с деловите партньори и началника.

Отчитайки това, хороскопът препоръчва да отложите реализирането на плановете. Пренесете тази дейност за средата на месеца, когато с удоволствие ще разширявате кръгозора си, ще подобрявате социалната сфера и активно ще участвате в различни мероприятия. Хороскопът за ноември 2020 година съветва Близнаците, през този период, да се заемат с търсене на спонсори, нови съюзници, подготовка на плановете за края на есента. Последната седмица на ноември ще се запомни с големите промени, които, като цяло, ще бъдат положителни.
Служебен и финансов хороскоп за ноември 2020 година за Близнаци
Хороскопът за ноември предсказва на Близнаците голям обем работа. Не мързелувайте, захващайте се делата. Има голяма вероятност за напредък по онези въпроси, с които преди не е било възможно да се справите. Близнаците, заемащи ръководен пост, а също и бизнесмените, ще оправят отношенията си с подчинените. Те ще направят всичко, за да повишат продуктивността на труда си, ще станат по-организирани.
Служителите също ще могат да оправят отношенията си с началника. Пътят към това не е в подмазването, а в упорития труд, който боса няма как да не забележи.
Старите проблеми, които вече доста време не успявате да решите, ще предизвикват безпокойство у вас. Става дума за финансови разногласия с важни персони и съмишленици. Ситуацията, като цяло, ще напомня на увеселително влакче от луна парк. Периодите на конфликти ще се сменят с периоди на затишие. През този месец няма да успеете да оставите спорните въпроси в миналото, но ще успеете частично да ги оправите. Прогресът в това направление ще бъде бавен, но по-добре такъв, отколкото да липсва изобщо. Действайте внимателно, премисляйте всяка крачка и възможните последици от нея. Такава тактика ще ви даде възможност да преживеете трудното време с минимални загуби.
Хороскопът за ноември съветва Близнаците да не планират реализирането на творческия си потенциал в период, когато имат финансови проблеми. Плановете могат да почакат до средата на месеца, когато ще върнете самоувереността в собствените си сили.
През този период ще се активизирате, ще вземете участие във важни мероприятия, от гледна точка на кариерните перспективи.
Финансовата сфера ще се подобри. Парите ще идват редовно. Няма да възникнат проблеми с оформянето на кредити и заеми от роднини.
Любовен хороскоп за ноември 2020 година за Близнаци
Не трябва да се надявате на подобрение в личния живот. Влюбените ще продължават да изясняват отношенията си, ще влизат в конфликти за същото, за което и преди. „Препъни камъчето“ в отношенията ще бъдат различията във възгледите за живота и различните ценностни системи. Не е изключено много двойки да се замислят за раздяла.
Самотните Близнаци трябва да „заложат“ на събитията. Не се отказвайте от запознанства с интересни личности, приемайте покани от приятели за купони. Големи са шансовете да срещнете своята съдба. Следвайте зова на сърцето, неговия глас, сега, е по-силен от гласа на разума.
На семейните представители, на този знак, ще им бъде трудно. Тази прогноза е особено актуална за мъжете, които няма да могат да намерят общ език със съпругата си. За да загладите „острите ъгли“ ще се наложи да използвате всички дипломатични навици, които имате. Действайте тактично и меко, не изостряйте вниманието върху това, което може да стане причина за конфликт.
Здравен хороскоп за ноември 2020 година за Близнаци
Трябва внимателно да се отнасяте към всеки сигнал, който организмът ви подава. Внимателно наблюдавайте работата на органите и системите, които по-рано са ви създавали проблеми. Според хороскопа, при Близнаците, през есента, не се очакват сериозни поводи за безпокойство. Ще бъдете бодри, но това не означава, че трябва да работите денонощно. Особено внимателни трябва да бъдат тези, които са предразположени към инсулт или страдат от хронични заболявания на сърдечно-съдовата система.