Хороскоп декември 2020 за ВезниГледай в youtubeХороскопът за декември 2020 година обещава на Везните постигане на целите, които преследват отдавна. Като получите това, за което сте се борили, ще трябва да изгладите детайлите. Вие ще създадете основа за успешно бъдеще, ще откриете пред себе си нов път към върха, който ще покорите по-лесно с верни партньори.
Началото на месеца, според астрологичната прогноза за декември 2020, ще бъде динамично, подходящо за реализиране на творческия ви потенциал. Ако не сте готови за активни действия, посветете това време на планирането. Вие с лекота ще съставите подробен и ефективен план за действие, ще привлечете на своя страна влиятелни хора, които ще станат ваши съюзници, наставници и покровители.

Средата на месеца ще бъде много напрегнато време за Везните. Бъдете внимателни и не позволявайте на обтегнатите отношения с партньорите, включително и бивши, да ви затрудняват живота. Поставете акцент върху самоконтрола, защото така ще постигнете повече. На злобата отговорете с доброжелателност. Така ще преживеете трудния период с минимални загуби и ще укрепите успешно своя авторитет.
Служебен и финансов хороскоп за декември 2020 година за Везни
Хороскопът за декември 2020 година предсказва на Везните дългоочаквано спокойствие. Това не означава, че ще можете да се оттеглите и да се отпуснете, но ще успеете да работите с по-премерено темпо. Повече няма да се разсейвате от важните задачи, заради трудните взаимоотношения с агресивните противници. С тях ще сключите мир, за което трябва да благодарите на роднините, приятелите и колегите, които са се съгласили да заемат позицията на посредници. Благодарение на техните усилия, вие ще преобърнете онази страница от биографията си, за която, в бъдеще, няма да искате да си спомняте. От трудната ситуация ще излезете победители, получавайки това, което ви е нужно, нито повече, нито по-малко.
Безпокойство ще предизвикват само отношенията с хората, от които очаквате помощ. Накрая, вие няма да я дочакате. Това се отнася както за началниците, така и за служителите. Ще се наложи сами да контролирате всички дела и проекти. Не се разстройвайте, това е за добре, защото в противен случай ще се сблъскате с некомпетентността на помощниците си, с тяхното равнодушие, мързел или недобросъвестност.
Във финансов план всичко ще бъде стабилно. В банковата ви сметка, редовно ще постъпват средства. Няколко пъти ще получите суми, които трябва да инвестирате в бизнеса или да похарчите за различни нужни на роднините си.
Любовен хороскоп за декември 2020 година за Везни
За повечето Везни, голяма част от месеца ще бъде безоблачна. Може да си отдъхнете, да се отпуснете и да забравите за междуличностните проблеми, които дълго не са ви давали спокойствие. Това се отнася и за тези, които страдат от постоянните конфликти, заради раздяла на имущество.
На първо място ще излезе необходимостта да изгладите връзката с децата, които ще се откажат от колебанията си и ще застанат на ваша страна. Изразете своята благодарност към тях, проявете загриженост и осъзнайте, че на вашите плещи лежи отговорността за тяхното бъдеще. Това е важно за тези, които преживяват развод, а също и за хората, чийто брак, все още, може да се спаси. Без значение как действате по отношение на съпруга/съпругата и общото ви бъдеще, съобразете се с интересите на децата.
Наситен ще се окаже краят на годината за самотните Везни. Средата на месеца ще им донесе нежни чувства, които ще изпитат към стар познат/стара позната. Внезапно в тях ще видите потенциален партньор/ка. Искрата ще сложи началото на ярки, пламенни страсти. Не е изключено също начало на роман с писма. Голяма е вероятността, вашият избраник/вашата избраница да бъде доста по-млад/а от вас. Това не трябва никого да смущава. Дайте възможност на човека, опознайте го по-добре, не бързайте да решавате дали си заслужава да продължавате тези отношения.
Здравен хороскоп за декември 2020 година за Везни
Хороскопът съветва Везните да се погрижат не само за своето здраве, но и за здравето на близките. Добре би било, заедно, да се занимавате със спорт. Не е задължително да купувате абонаментна карта, достатъчно е карате ски или да правите дълги преходи в планината. Заемете се с укрепване на имунитета, за да ви „пропуснат“ простудните заболявания. Защитните сили на организма ще нараснат, веднага щом започнете да пиете витамини.