Хороскоп декември 2020 за СкорпионГледай в youtubeХороскопът за декември 2020 година обещава на Скорпионите нарастване на енергийния потенциал. Силите ще ви стигнат да решите проблемите, които отдавна ви безпокоят. Успехът ще бъде на ваша страна!
Началото на месеца, според астрологичната прогноза за декември 2020 година, ще бъде позитивно. Ще заемете активна жизнена позиция, благодарение на което ще постигнете набелязаните цели. Всички усилия, които ще приложите тогава, ще дадат добри резултати. За да вземете всичко от този благоприятен период, планирайте за първата седмица делови срещи, преговори, сключване на сделки, командировки. С колегите си обсъждайте плановете, реализирането на които ще ви помогне през следващата година.
Средата на месеца няма да бъде безоблачна. Отношенията с началника ще бъдат напрегнати. Колегите ще посрещнат всички ваши идеи с безразличие.

Някои дори ще решат да попречат на вашия успех. Пазете репутацията и авторитета си! Именно те ще се окажат под голяма заплаха. Месецът ще завърши на позитивна вълна. Вие ще възстановите силите си и ще продължите пътя според начертания, по-рано, план.
Служебен и финансов хороскоп за декември 2020 година за Скорпион
Хороскопът за декември 2020 година показва, че Скорпионите ще „излязат на светло“. При вас ще се появи възможност да оправите отношенията си с колегите, с които преди не сте успявали да намерите общ език. Ако в края на годината ви „подгонят“ проверяващите органи, може да не се съмнявате, че бързо ще решите всички спорни въпроси, които ще възникнат в резултат на проверката. За това ще ви стигнат и времето, и силите, и средствата.
Ако планирате да разширите сферата си на влияние, за сметка на бизнес в чужда страна, обстоятелствата ще бъдат на ваша страна. Започнете с търсене на недвижим имот, а след това прегледайте дейността, за да разберете, че сте готови да изведете бизнеса си на следващото ниво.
Като цяло, всичко ще се получава добре, но не трябва да губите бдителността си. Дребни неприятности ще ви „изкарват от равновесие“ по отношение на емоциите. Често ще бъдете раздразнителни, дори агресивни. Ще успявате да овладявате тези чувства по-бързо, отколкото в миналото.
Във финансов план, декември ще бъде позитивен. Вие ще натрупате прилична сума, благодарение на нарастването на доходите. Ще ви помогнат партньорите, родителите или далечни роднини. В банковата ви сметка постоянно ще постъпват доходи. Част от тях може да вложите в ценни вещи.
Любовен хороскоп за декември 2020 година за Скорпион
Хороскопът за декември 2020 година предупреждава Скорпионите за приближаване на период на промени. В средата на месеца, много ще решат да се заемат с търсене на ново жилище. Това се отнася не само за тези, които са планирали преместване.
Ако сърцето ви е свободно, Венера ще бъде щедра на срещи с потенциални партньори. Месецът ще ви донесе неочаквани запознанства. Не е изключено, искрата, много бързо, да сложи началото на голяма, огнена любов. Скоро ще решите да узаконите отношенията с партньора/ката. Няма да съжалявате за това решение. Но, докато тази важна стъпка, все още е само в плановете ви, използвайте всеки щастлив момент, който съдбата ви дава.
Зимните ваканции, в компанията на половинката, ще бъдат незабравими. Единственото предупреждение е да не идеализирате избраника/цата, за да не се сблъскате, след това, с горчиви разочарования.
Отношенията с партньора ще бъдат приоритетни за семейните Скорпиони, а не работата, която са избирали преди. Звездите препоръчват да пътешествате заедно, за да възобновите пламенните си страсти, отново. Почивката ще бъде своеобразно повторение на медения месец.
Здравен хороскоп за декември 2020 година за Скорпион
Хороскопът успокоява Скорпионите, предсказвайки, че запасът им от сили ще бъде голям. Единствено съществува голям риск да попаднат в авария. Бъдете максимално внимателни при пътуване с личния си автомобил. Започнете борба с вредните навици и излишните килограми. Говорейки за физическата ви форма, то тук е достатъчно да започнете с нещо малко – с леки физически упражнения, например. Постепенно увеличавайте натоварването.