Хороскоп декември 2020 за РакГледай в youtubeХороскопът за декември 2020 година предсказва на Раците добра възможност да направят скок напред в професията. Това ще се отрази добре на финансовото положение. Нищо няма да ви разсейва от важните неща. За старите проблеми може да забравите, но заедно с тях ще се наложи да се простите и с предишните си надежди. До това ще ви доведат транзитите на Сатурн и Юпитер.
Астрологичната прогноза декември 2020 година съветва в началото на месеца да вложите всички сили на тези проекти, които сте започнали по-рано. Постарайте се да постигнете това, което не сте успели да постигнете през ноември. Голяма е вероятността успешно да укрепите деловите връзки и отношенията с близките. Успехът ще бъде на страната на тези, които се канят да „осребрят“ бизнес, в който са вложени много пари и време.

Преди всичко ще забележите, че доходите ви значително са се увеличили.
Средата на месеца ще бъде трудно. Не са изключени проблеми в отношенията с околните и напрежение в общуването с децата. Енергийният потенциал ще бъде снижен и ще ви бъде много трудно да се борите за „място под слънцето“. Хороскопът за декември 2020 година съветва Раците да не се разстройват. Скоро всичко ще се промени към добро, те отново ще усетят готовност да покоряват нови върхове.
Служебен и финансов хороскоп за декември 2020 година за Рак
Хороскопът за декември 2020 година показва, че по отношение на професионалната сфера, този месец ще бъде неутрален. Раците успешно ще разширят сферата си на влияние, ще регулират споровете с опонентите, с които по-рано не са успявали да намерят общ език. Добри новини очакват тези, които дълго и безрезултатно са се опитвали да сложат край на съдебните спорове, премахване на правните проблеми. Лошото ще се окаже в миналото, но бъдете готови за факта, че няма да получите всичко, за което сте се борили.
Не се огорчавайте, така или иначе ще бъдете победители. Оставете в миналото преживяванията, съсредоточете се на новото дело, организационните моменти, събитията, които са важни за вашата кариера.
Началникът ще бъде впечатлен от нивото на продуктивност на вашия труд, а вие ще бъдете доволни от заслужените похвали, но все пак ще мислите за смяна на работата. Голяма е вероятността, в крайна сметка вие да се решите на тази стъпка. Няма да съжалявате за своето решение.
Хороскопът за декември предупреждава Раците, че дребните поръчки, които в края на годината ще се натрупат, могат да ги изнервят. Не позволявайте на емоциите да вземах връх над разума. Бъдете нащрек, за да избегнете объркването, което ще ви извади от равновесие.
Във финансов план ситуацията ще се подобри, но няма да се стабилизира напълно. Постарайте се да пестите, за да не „потънете“.
Любовен хороскоп за декември 2020 година за Рак
Месецът ще бъде относително спокоен. Двойките, които са решили да се разведат и да разделят цялото имущество, ще забравят за скандалите. Оставете емоциите в страни! Слушайте своя разум, анализирайте провалите и постиженията. Гответе се за настъпването на нов цикъл, който напълно ще се отличава от предишните. Най-трудно ще им бъде на тези, които не са свикнали да бъдат сами, но не трябва да се огорчават, заради това. Веднага, след като се освободите от негативното и приемете това, което съдбата ви е подготвила, на хоризонта ще се покаже началото на новата серия, по-динамична и позитивна. Към този момент, звездите ви съветват да сложите в ред мислите си, да разположите всичко по местата.
Самотните представители на този знак ще се сблъскат с редица съблазни. На тях ще им се иска да рискуват всичко, заради вълнуващо любовно приключение. Не бързайте! Преди да направите нещо, помислете два пъти. Този съвет е актуален за тези, които искат да започнат сериозни отношения. Краткотрайните, но вълнуващи интрижки няма да доведат до тях, затова е по-добре да се откажете.
Втората половина на месеца е сложен период. Направете всичко, за да балансирате между сърдечните дела и работата. Вгледайте се в колегите си. Не е изключено, някой от тях да иска да изведе връзката с вас на друго, по-лично ниво.
Здравен хороскоп за декември 2020 година за Рак
Хороскопът препоръчва на Раците да се възползват от положителния период, когато тяхната енергия е неизчерпаема. Време е да изпробвате силите си в някакъв спорт. Ако не сте готови за това, започнете с малко, с леки, редовни, физически упражнения, които добре ще се отразят на тялото и ума ви.