Хороскоп януари 2020 за Водолей Гледай в youtubeВреме е да се отървете от излишното в дома и в живота си, да направите основно почистване в жилището и в офиса. Непременно махнете ненужните файлове в телефона и в компютъра. След това ще усетите облекчение, ще започнете спокойно да творите и да се занимавате с любимите си дела.
Според астрологичната прогноза за януари, мъжете Водолеи ще бъдат „по-бойно“ настроени. Ще се вслушват във вашите думи, но това ще ви коства много нерви. Научете се да цените това, което е най-важно от всичко - времето. Не губете нито минута напразно. Околните, ако така им е добре, могат да останат в неведение, да тънат в своето заблуждение. Това е техен проблем.
Хороскопът за януари 2020 година обещава на Водолеите съдбоносна среща. Общуването с новия човек ще ви донесе много емоции, ще ви накара да погледнете по различен начин на околния свят, да откриете в себе си нови граници, за които дори не сте подозирали.
Водолеите ще бъдат по-уверени в себе си и в своите действия. Външните фактори няма да ги „изкарват от релси“. Няма да позволят да „кръшнат“ от верния път. Уверено ще се движат към целите си. Упоритостта ще ви стигне да покорите върхове, отстранявайки препятствията по пътя. Съдбата ще се възхити от вашата сила на волята и за това ще ви възнагради.
Краят на месеца ще ви отърве от „розовите очила“. Ще разберете, че дълго време сте се доверявали на хора, на които не е трябвало да се доверявате. Не се самобичувайте заради това, всеки може да допусне грешка.
Откажете се от връзките си с лъжците, приемете важният житейски урок и в бъдеще се постарайте да избягвате подобни истории.

Любовен хороскоп за януари 2020 година за Водолей
Началото на януари обещава много ярки събития, например, начало на служебен роман. Искрата между вас и колегата/колежката ще избухне по време на семинар, курс или командировка. Общуването ще прерасне приятелство, а приятелството във взаимна симпатия. А от там любовта е на една ръка разстояние.
Хороскопът за януари 2020 година обещава на Водолеите искрени и дълбоки чувства с други представители на въздушната стихия. Ако отдавна сте част от отношения, промени очакват тези, които се срещат с представители на знаците Водолей и Скорпион.
Искате ли да възхитите партньора/партньорката? Тогава задействайте фантазията си, тръгнете на съвместно пътешествие. Така ще се разделите с усещането си за самота и ще смирите стремежа си към независимост, провокирано от чувството ви за ревност. Ако нямате възможност да заминете, то началото на годината е подходящо за начало на ремонтни дейности, заедно с избраника/цата.
Жените Водолеи ще предпочетат да се заемат със собственото си преобразяване, за което ще се наложи да посетят козметик, масажист, спа процедури. Много от тях внимателно ще се подготвят за романтичната среща с обекта на своята симпатия. Сега, общуването с противоположния пол им е необходимо за само-утвърждаване.
Не се занимавайте с безполезни изяснявания на отношенията, не се опитвайте да убедите когото и да било в собствената си правота.
Семейните Водолеи трябва да отложат за малко служебните дела и да се заемат със създаването на уют в дома си. Ако нямате възможност да промените кардинално нещата, заемете с разместване на мебелите, за да стане по-топло и уютно.
Не се карайте с партньора/ката. Сдържайте се, откажете се да критикувате любимия човек. На пълнолуние бъдете особено внимателни и деликатни. Сега дори дребното недоразумение може силно да навреди на романтичната ви връзка.
Краят на месеца ще ви донесе добри новини, касаещи партньора/ката.
Финансов и кариерен хороскоп за януари 2020 година за Водолей
Хороскопът за януари 2020 година съветва Водолеите да живеят по точен график. Създайте го внимателни и от време на време го регулирайте. Бъдете пунктуални, организирани и отговорни. Самодисциплината е важен елемент във вашия живот, защото само така ще успеете бързо да реализирате мечтите си.
В началото на годината очаквайте много работа. Ще бъдете подложени на трудни задачи, за изпълнението на които ще се наложи да влезете в ролята на новатори. Допълнително натоварване ще идва от втора работа, за която сте се съгласили доброволно. Бъдете спокойни, работете без да се оглеждате, портфейлът ви редовно ще се попълва с прилични суми.
Водолеите няма да успяват да избягват конфликтните ситуации, някои от споровете са съпроводени с неприятни последствия. Не задълбочавайте ситуацията, доказвайки се на тези, които не са на една вълна с вас, отстоявайки своето мнение.
По невнимание, през януари 2020 година, може да загубите важен източник на доходи. Не бързайте да отпускате ръце. Тази неприятност скоро ще остане в миналото, дори ще забравите да мислите за нея. Хороскопът за януари 2020 година обещава на Водолеите нов източник на доходи, който ще бъде по-добър от стария. Материалната стабилност е гарантирана на представителите на този въздушен знак. Тези промени могат да ви плашат, но в бъдеще ще разберете, че напразно сте се ядосвали.
Здравен хороскоп за януари 2020 година за Водолей
Хороскопът за януари 2020 година съветва Водолеите да бъдат активни, много да тренират, да се разхождат на чист въздух. Ако ви предложат да се включите в планински преход, не отказвайте!
Не се паникьосвайте, ако повишите температура. Това не винаги говори за възпалителен процес. Обърнете внимание на състоянието на нервната система, възможно е напрежението да е предизвикало „странични ефекти“. Откажете се от таблетките, просто малко си починете и се отпуснете.
В края на януари Водолеите ще усетят понижение на имунитета си. Ще се усещате сънливи, вяли, апатични. За да не се сблъскате със сериозни здравословни проблеми, провеждайте редовно закаляващи процедури, разхождайте се по улицата. Пазете се от възникването на травми при работа с електроуреди и режещи инструменти.