Хороскоп януари 2020 за ТелецГледай в youtubeСамо близките ще могат да изтърпят инатливите Телци. Скорпионите и Водолеите ще се отнасят към тях с разбиране. Жените Телци няма да се поколебаят да се обърнат за финансова помощ към мъжете. Те са свикнали да се сближават с тези, които имат голям опит зад гърба си, богати са и са готови да протегнат ръка за помощ на нуждаещите се. Хороскопът показва, че Телците могат да очакват подкрепа от представителите на знаците Стрелец, Риби, Козирог, Рак, Скорпион. Източник на приятни емоции ще стане творчеството на приятели. Ще ви поканят на концерт, не отказвайте тази възможност да бъдете сред хора.
Не мързелувайте, заемете активна позиция. Срещайте се с близки, дори ако за това няма специален повод. Ходете на гости на роднините си. Началото на годината е добър период, за да „изгладите“ общуването с тези, които са ви скъпи. Заради това дори си струва да отложите важните задачи в службата Работните проекти никъде няма да изчезнат.
В началото на месеца, според астрологичната прогноза за януари 2020 година, душата на Телците ще ги тегли към прекрасното, към изкуството. Не се съпротивлявайте на стремежа да се доближите до нещо такова. Отидете на театър, посетете картинна галерия, включете в екскурзия … Към края на месеца ще бъдете изпълнени с вдъхновение и сами ще можете да опитате да творите.
Към края на месеца, както показва хороскопът, Телците остро ще усещат стремеж да изпитат съдбата, да вземат участие в нещо авантюристично, хазартно. Сдържайте се, защото шансовете да получите подкрепа от съдбата са много малки. Искате да похарчите спестени пари? Похарчете ги, но нека ползата е не само за вас, а и за другите. Например, за приятели, колеги, любими хора.

Любовен хороскоп за януари 2020 година за Телец
Ако сте в статус „свободен човек“, огледайте се наоколо, имате добри шансове да срещнете човек, с когото да изградите сериозни отношения. Но не се надявайте любовта сама да почука на вратата ви. Хороскопът за януари 2020 година препоръчва на Телците да вземат инициативата в свои ръце. Оставете предразсъдъците и стеснението си, направете уверени крачки, за да срещнете своето щастие. Съдбата ще ви подари много възможности да направите нови запознанства. Най-добрите места за търсене на партньори са тренингите, семинарите и лекциите.
Ако сърцето ви е заето се подгответе да заемете ролята на учил за любимия/любимата. На Телците им предстои да отворят очите на партньора/ката към определена житейска сфера, идеята за която не съответства на реалността. Вашата задача е да покажете на близкия си човек как да се справи с определени трудности, кои действия са правилни и кои не. При това, старайте се да бъдете по-меки в отношението си към избраника. Не бързайте да осъждате тяхното непознаване на някоя информация.
Към средата на януари, на пътя си, все по-често ще срещате съблазни, пред които трябва да устоят. За миг ще ви се стори, че сте намерили това, което дълго сте търсили, но това не е така. Пазете това, което вече имате.
Финансов и кариерен хороскоп за януари 2020 година за Телец
Хороскопът за януари предсказва, че Телците ще станат лениви. Това няма да им навреди особено, ако не започнат да изпускат възможностите да се възползват от изгодните предложения, които постъпват именно сега. Вслушвайте се в това, което ви говорят Водолеите, този знак може да приеме ролята на ваш надежден, делови партньор. Успехът ще бъде на страната на тези, които са в сферата на програмирането, занимават се с инженерни дейности или работят с клиенти.
В началото на януари 2020 година ще възникнат затруднения за тези, на които ще им се наложи да усвояват много нова информация. Съсредоточете се върху едно нещо, отложете делата, свързани с оформянето на важни книжа.
Внимателно се отнасяйте към постъпващите данни, които пряко касаят професионалното поприще. Така няма да изпуснете важните реформи, ще научите грандиозни новости от първа ръка. Всичко това ще ви даде възможност да направите правилни изводи и да се подготвите, както трябва, за бъдещите иновации.
Хороскопът за януари 2020 година обещава на мъжете Телци множество нови запознанства, постоянно общуване с интересни и ярки личности. Ще се увеличат съобщенията и позвъняванията по телефона, а също и деловите дейности. Пътуванията могат да „съберат“ Телците с влиятелен човек, към който ще могат да се обърнат за всички интересуващи ги въпроси относно работата. Този човек ще забележи вашите интереси и страстта към делата, с които сте свързани в момента, и това ще го накара да ви направи изгодно предложение.
Към края на месеца е важно да се заемете със самоанализ, да обобщите свършената работа. Периодът е добър за завършване на важни проекти. Намерете време и за възстановяване на моралните и физическите си сили. Побързайте да стартирате важните дела. Ако нямате възможност да излезете в отпуска, заемете се с тези задачи, с които, обичайно, се справяте бързо.
Здравен хороскоп за януари 2020 година за Телец
В началото на месеца не се препоръчва да посещавате места, където се събират много хора. Избягайте празничните мероприятия, дори ако сте поканени от роднини. Всичко това, според хороскопа за януари, е изпълнено с физическа умора.
В средата на януари ще успеете да избегнете сериозен проблем със здравето. Имунитетът ще бъде устойчив, дори ако се наложи да общувате с болни хора. Периодът е подходящ за борба с вредните навици. За да ги преодолеете, ще ви помогнат съмишленици, които ще откриете сред познатите си.
Тревогите в края на месеца ще предизвикат апатия и сънливост. Не се страхувайте, просто намерете време за енергийно презареждане и почивка.