Хороскоп януари 2020 за СтрелецГледай в youtube  Стрелците ги очаква тотално обновление! Хороскопът за януари 2020 година обещава настъпването на грандиозен период на пробуждане на вътрешните сили. В някакъв смисъл, огнените личности могат да се преродят, да погледнат света от друг ъгъл, да открият в него нещо интересно за себе си, ново, да се запознаят с ярки хора, да се окажат в центъра на незабравими събития. Но най-важното от всичко е това, че Стрелците ще започнат да се отнасят по различен начин към собственото си „Аз“, ще започнат да уважават себе си, собствените си принципи и стремежи.
Астрологичната прогноза за януари 2020 година говори, че началото на месеца ще бъде свързано с неприятни усещания, че се движите в неправилна посока, че сте на място, на което не би трябвало да бъдете. Не бързайте да се оплаквате от съдбата и от машинациите на недоброжелателите. Причината за това състояние търсете в себе си, затова, че не вярвате в собствените си убеждения. Анализирайте своите постижения. Откажете се от всичко, което ви отвлича от най-важното, мотивирайте се.
На тези, които се вслушат в този съвет, хороскопът за януари гарантира постигане на вътрешна хармония. Тогава вие бързо ще се адаптирате към новите обстоятелства, ще започнете да усвоявате нова информация, да се заемете с трудна интелектуална дейност, без при това да губите много сили.
Хороскопът за януари говори, че Стрелците като стопани на своята съдба не трябва да бездействат. Краят на януари 2020 година ще ви донесе интересни събития. Времето няма да стигне за творческите проекти, защото Стрелците ще инвестират повече в практичните дела.
Филтрирайте постъпващата информация, за да не ви излъжат. Края на месеца е добър период за реализиране на собствените ви амбиции. Взимайте участие в конкурси, демонстрирайте своите таланти на околните.

Любовен хороскоп за януари 2020 година за Стрелец
Не е изключено възобновяване на прекъсната романтична връзка при жените Стрелци. Бившият партньор ще ви убеди, че се е променил и държи на вашата любов. Не бъдете строги, дайте шанс на човека да ви покаже, че е способен за отношенията ви.
Хороскопът за януари 2020 година препоръчва на Стрелците да се отърват от предразсъдъците и страховете си. Ако възобновяването на любовната връзка е минало успешно, то за вашия съюз има светло бъдеще.
Отделете много внимание на въпросите, свързани с интимната близост и нейното качество. Споделете с партньора своите фантазии, разкажете за желанията си, разберете за какво мечтае той. Началото на годината е добро време за експерименти в съпружеската спалня. Оправяйки тази сфера от личния живот, вие с лекота ще оправите и другите.
Мъжете Стрелци ценят грижата на любимата за дома, но на тях не им достига веселие. Сега те искат да излязат сред хората, да пообщуват с нови и интересни хора, да се разсеят. Партньорките на Стрелците не трябва да възприемат това тяхно настървение като желание да гуляят или да си намерят някоя на страни. Единственото, към което истински се стремят сега са парите. Изкарването на пари не е проблем, но получените средства не се задържат в портфейла им. Важно е да правят разумни покупки и винаги да се съветват с избраницата. Вслушвайте се в това, което ви съветват родените под знаците Козирог, Везни, Близнаци, Водолей. Ще имате затруднения в общуването с Рибите.
Свободните сърца могат да се простят със самотата си. Обектът на вашата симпатия ще реши да ви отговори с взаимност, което ще ви зарадва.
Финансов и кариерен хороскоп за януари 2020 година за Стрелец
Положението на небесните тела дарява възможности за постигане на материално благополучие. Доходът от основната ви сфера на дейност ще бъде по-висок, отколкото сте си мислили. Очаквайте връщане на дългове и финансово поощрение от началника.
От друга страна, началото на 2020 година ще ви донесе психическо напрежение, свързано с принудителната смяна на ценностите и приоритетите. Много ще се усетят с какво се занимават и в каква посока се движат. Така Стрелците ще се доближат до осъзнаването на своето предназначение.
Много ще решат да започнат собствен бизнес. Това не е учудващо, защото е трудно постоянно да работиш за някого. Представителите на този знак ще повишат своя авторитет и ще се отърват от партньорите, които са им влияли пагубно.
Хороскопът за януари 2020 година съветва Стрелците да отложат командировките и началото на каквото и да било обучение, периодът не е подходящ за това. Ако работите за някой друг, а не за себе си, за да не влизате в конфликти, изпълнявайте дейността си както е по „устав“.
Съдбата ще подкрепи тези, които решат да се върнат към старите проекти, с които не са били запознати. Прилагайте усилия да „затворите тази глава“, това ще ви помогне да преминете към следващия етап. Постепенно решавайте проблемите, свързани с комуникацията. Премисляйте по сто пъти преди да кажете или да направите нещо.
Не отлагайте решаването на проблеми, свързани с финансите. Не се паникьосвайте, дори на пръв поглед да ви се виждат сериозни. Излишните нерви няма да ви помогнат. Не се старайте да отстраните всички трудности наведнъж, действайте внимателно, постепенно. Не продавайте ценните си вещи, само, за да купите подарък на някого.
Здравен хороскоп за януари 2020 година за Стрелец
Хороскопът препоръчва внимателно да се грижите за кожата си. Не използвайте средства, за които по-рано нищо не се чували. Не експериментирайте с нови продукти за хранене, ограничете употребата на кафе.
В началото на януари проблемни за здравето места могат да станат краката, напрежението в които много ще ви досажда. Намерете време за почивка, откажете се от неудобните обувки. Помислете дали е необходимо да се измъчвате, само, заради „лустрото“.
Краят на месеца ще ви донесе много позитивизъм и добро настроение. През този период, Стрелците не са заплашени от болести. Времето е подходящо да се отървете от вредните си навици, за да предотвратите обострянето на хронични заболявания. Почивайте активно, участвайте в силови съревнования и спортни мероприятия.