Хороскоп януари 2020 за Риби Гледай в youtube Творчеството ще стане източник на положителна енергия. Хороскопът за януари 2020 година препоръчва на Рибите да взимат участие във всичко, което е свързано с риск, защото Съдбата, сега, е на тяхна страна. Дошло е време да избирате между „Славей в гората и врабец в ръката“. Изберете славея! Началото на годината е добър период за всички мечтатели.
Мечтаенето е нещо добро, но не трябва да отивате твърде надалече. Хороскопът за Риби говори за това, че потапяйки се в мечти, вие все повече ще губите връзка с реалността. Действайте смело, за да не изпуснете възможността да постигнете повече в живота. Шансовете ще бъдат много.
Гответе се за важен избор, за преломен момент в живота. Не бързайте да взимате решение, докато не претеглите всички „за“ и „против“. Ако се съмнявате как да постъпите се обърнете за съвет към по-възрастните членове на семейството. Средата на януари 2020 година е добро време за разговори с роднини.
Краят на януари ще бъде сантиментален период. Рибите ще бъдат доверчиви, те ще протегнат ръка за помощ на тези, които се нуждаят от нея. Помагайте, преди всичко тези, които преди самоотвержено са спасявали вас. Не се доверявайте на тези, които се канят да се възползват от вас.

Любовен хороскоп за януари 2020 година за Риби
Нищо не пречи на Рибите да изградят стабилна романтична връзка с обекта на своите симпатии. Вие ще усетите връзката и ще разберете, че ви церят и обичат. Не е изключено да направите или да получите предложение за брак. Решавайки да сключите такъв съюз, трябва да сте готови, че той ще бъде дълготраен и устойчив.
Хороскопът за януари 2020 година съветва жените Риби да оставят зоната си на комфорт, да бъдат по-често сред хора, да посещават масови мероприятия, да ходят на концерти и театри. Там ще могат да срещнат човек, който в бъдеще ще ги направи щастливи. Една малка интрижка може да прерасне в нещо сериозно.
Ако сърцето ви е заето трябва да изключите появата на трети в отношенията. Преди да изневерите на постоянния си партньор, помислете дали си заслужава тази „игра“. Сдържайте се, ако са ви скъпи сегашните отношения!
Намерете време да посетите роднините, да разговаряте с братята и сестрите си. Астрологичната прогноза за януари 2020 година предсказва, че ще се появи възможност да започнете приятелски отношения със Скорпион, Козирог или с представители на въздушната стихия. Не стойте у дома, бъдете сред хората, ходете по купони, посещавайте ресторанти, изобщо места, където можете да се повеселите с колеги, приятели и познати. След тези мероприятия е възможно да се усетите уморени. Най-лесно ще възстановите силите си на тишина и спокойствие, оставайки сами със своите мисли.
Времето е подходящо за тези, които мечтаят да станат родители. Шансовете за зачеване са високи. Това трябва да отчетат и тези, които не искат да имат деца.
Финансов и кариерен хороскоп за януари 2020 година за Риби
Хороскопът обещава успех в работата, която пряко е свързана с творчеството. Ще ви стигне вдъхновението, за да създадете истински шедьовър. В главата ви ще се раждат оригинални идеи, при реализирането на които ще имате възможност да забогатеете и да станете известни. Към работата си трябва да се отнасяте като към дете, което се нуждае от вашата грижа, любов и внимание. Дайте всичко от себе си, обичайте това, което правите. Ако се сблъскате с неуспехи, приемайте ги философски. Този път не е станало, другия път ще ви провърви.
Използвайте радостта и усмивката като инструмент, който отваря врати за новите възможности. Рискувайте и вземете участие в конкурси, където да демонстрирате своята професионална квалификация. В службата може да заслужите статус: „Служител на месеца“.
Гответе се за трудно връщане към работата, защото не всички ще успеят да започнат бързо работа след празниците. Първостепенна задача за вас е отново да станете част от външния свят, с всички негови проблеми. Родените в началото или в средата на месеца, мъже Риби, ще усетят подкрепа от страна на тези, които считат за съмишленици.
Отнасяйте се внимателно към всичко, дори да става дума за дреболии, защото те могат да разрушат всичко, над което Рибите са работили по-рано. Хороскопът за януари 2020 година обещава на Рибите предложение за допълнителни доходи. Такова предложение може да смути представителите на този знак. Бъдете смели, съгласете се да опитате нещо ново. Ще ви хареса, а и материалното ви състояние ще се стабилизира. От друга страна, тези, които откажат да работят допълнително, няма да влошат своето финансово положение.
Здравен хороскоп за януари 2020 година за Риби
В началото на годината, планетите, ще станат защитници и верни спътници на Рибите по всички въпроси, свързани със самочувствието им. Не се страхувайте, че ще получите сериозна травма или ще хванете някаква инфекция. По-често се разхождайте на чист въздух, запишете се на фитнес или се занимавайте със спорт у дома.
Хороскопът за януари 2020 година показва, че Рибите могат да си създадат сами проблеми, заради склонността си всичко да драматизират. Не приемайте хремата като симптом на страшна болест. Въображението ви работи добре, но трябва да го контролирате. Ако не успявате, отидете на лекар, той ще ви убеди, че не ви заплашват сериозни болести.
В края на януари може да усетите болки в мускулите. Така организмът сигнализира, че много се пренапрягате. За да отстраните болката отидете на масажист и изберете проверен треньор да работи с вас.