Хороскоп януари 2020 за ОвенГледай в youtubeОтстоявайте своите идеи. Януари, за Овните, ще стане период на дълбок анализ на всички крайни и междинни резултати от една или друга дейност. Направете си изводи за това, по каква причина не сте успели да реализирате определени проекти. Идентифицирайте корена на проблемите. Правейки правилните изводи, се подгответе да се възползвате от подарените, от звездите, възможности да започнете всичко отначало и да завършите това, в което, по-рано, сте вложили много сили и време. Ако някой ви предлага подкрепа, приемете я!
Началото на месеца ще бъде много успешно за Овните! Участвайте в дела, свързани с риск, дори да става дума за лотария. Не се отпускайте, в началото на януари ще се активират някои ваши недоброжелатели. Гответе се за техните коварни действия. Не се опитвайте да се борите с тях, защото опитите им да ви „изкарат от релсите“ няма да се увенчаят с успех.

Любовен хороскоп за януари 2020 година за Овен
Планетите, в хороскопа за януари за Овен, са подредени по такъв начин, че прогнозират топла и приятна домашна атмосфера. Може да забравите за разногласията и споровете. В началото на месеца се гответе да получите неочаквано предложение от партньора/ката, което касае съвместния ви живот. На пръв поглед ще ви се стори скъпо струващо, но не бързайте да отказвате. Възможно е да реализирате тази идея без да рискувате финансовото си благополучие.
През целия януари 2020 г., Овните могат да бъдат ухажвани от човек, за когото нямат добро мнение. Той не е достоен за вас, но вие, въпреки, че чудесно разбирате това, все пак може да сте безсилни пред неговия чар и широки жестове. Откажете се от случайните връзки, отбягвайте прибързаната близост. Постарайте се да опознаете човека, не жалете време за това. Отказвайте взаимност, мислете за това, до колко тази връзка е изгодна за вас.
Тревожни чувства у вас ще предизвикват децата. Оставете навиците си да се тревожите без причина.
Преди края на месеца отделете по-голямо внимание на роднините Работата и приятелите могат да почакат. В обкръжението на семейството ще се почувствате покойни, а към това отдавна се стремите. Не е изключено, Овните да разберат тайна, която близък до тях човек е пазил, за да не предизвика скандал.
Мъжете Овни могат да почувстват влечение към своя приятелка. Няма и да забележат как флиртът ще прерасне в отношения от друг характер. Такава съблазън ще се появи не само при свободните Овни, но и при тези, които вече са свързани с брачен възел с друг човек. Мъжете ще бъдат очаровани от представителките на въздушната стихия, които, както е известно, ценят свободата и независимостта. Непристъпните дами ще завоюват „огнените“ мъже, които не са свикнали да чуват „не“. Вниманието на жените Овни ще бъде привлечено от добре облечени мъже.
Кариерен и финансов хороскоп за януари 2020 година за Овен
Намерете време за решаване на спорните моменти във финансовата сфера. Най-добре е да направите това в средата на януари 2020 година, когато звездите ще бъдат на ваша страна. Изплатете всички неплатени сметки, сложете в ред документацията, направете план на разходите, включвайки в тази графа само най-необходимото. Искате да вземете кредит? Направете го в средата на месеца, когато шансовете за надеждно кредитиране са най-добри.
Ако сте бизнесмени или работите сами, в началото и в средата на месеца ще имате възможности да увеличите доходите си, защото ще се увеличи клиентската база. Според хороскопа за януари 2020 година, важна роля за Овните, в тази сфера, ще изиграят по-възрастните членове на семейството. Те ще ви стимулират да постигнете повече в професионалната сфера. Някои представители на знака ще обсъдят с влиятелни особи възможното си изкачване по кариерната стълбица.
Януари е много подходящ период за довършване на проекти, за които сте изразходвали много сили и време. Новите партньори ще дадат отговор на ваше предложение, като вие ще бъдете доволни от резултатите от преговорите.
Чувствайки се „приклещени“ в ъгъла не бързайте да предприемате каквито и да било действия. Ще бъде добре да прекарате известно време у дома си, спрете се за малко, погледнете случващото се от друг ъгъл.
Краят на месеца ще ви донесе успехи във всичко, с което се заемете. От друга страна може да се възползвате от момента и да си вземете отпуска. Делата, свързани с оформянето на документи и сключването на важни договори, се нуждаят от повишено внимание. Януари, според хороскопа за Овните, е месец на стабилност, но няма да минете без затруднения. Най-много неудобство ще ви донесе разрушаването на старите планове в началото на 2020 година. Възможно е да се случи, заради неправилна оценка на собствените ви сили и възможности. Не трябва да поставяте „летвата“ прекалено високо, защото няма да можете да я прескочите и само ще се разочаровате.
Здравен хороскоп за януари 2020 година за Овен
Астрологичната прогноза за януари характеризира началото на месеца като период на промяна на вкусовите ви пристрастия и хранителните навици. Овните ще се пристрастят към продукти, които по-рано са отказвали да употребяват. Махнете от менюто си това, без което, по-рано, не сте си представяли рациона си. Това състояние може да ви напрегне, но не се тревожете, това не са „симптоми“ на заболяване.
Средата на месеца ще подари на Овните прилив на енергия и бодрост. Бъдете благодарни за това на планетите. Възползвайте се от положителния период, за да увеличите умственото си натоварване и за активни занимания със спорт. Сега ще усетите, че силите ви стигат за покоряване на най-високите върхове. Настроението ви може да се развали, само от възникналото главоболие. Мигрената е реакция на организма от смяната на положението на планетите. Този проблем няма да ви притеснява дълго, ще ви помогнат дългите, пеши разходки.
Съгласно хороскопа за януари 2020 година, Овните, в края на месеца трябва да се пазят от простуди. Големи са шансовете за респираторно заболяване. Възможен е проблем с гърлото. Намерете време за профилактика, не употребявайте студени храни и напитки. Излизайки от дома се обличайте топло, а също си купете комплекс от витамини.