Хороскоп януари 2020 за ЛъвГледай в youtube  Дори завистливите и недоброжелателни хора, а те са много, няма да лишат Лъвовете от енергията им. Хороскопът за януари 2020 година показва, че тези ярки личности ще започнат да се държат, както никога до сега, егоистично. И никой няма да може да се състезава с тях в тази дисциплина.
Пазете личния си живот от околните! Не се доверявайте на тези, които не го заслужават, спрете да бъдете доверчиви. Астрологичната прогноза за януари 2020 година не съветва Лъвовете да се сближават с тези, които изпълзяват от някъде, опитвайки се да завладеят този знак, използвайки ласкателство, похвали, комплименти, изобщо всичко, което царят на животните обича толкова много. Тези, които са подозрително добри, вероятно се опитват да ви използват за своите си користни цели.
Началото на януари ще получите възможност да тръгнете на пътешествие. Съгласявайки се на това, ще получите гарантирано ярки емоции и незабравими впечатления. Вземете със себе си приятел/ка, за да ви бъде весело. Бъдете много внимателни при общуването с непознати. Те ще се опитат да заблудят Лъвовете, за да получат ценна информация от тях.
Хороскопът за януари препоръчва на Лъвовете да сложат ред в живота си. В дома ви не достигат комфортът и уютът. Отървете се от излишното, дори онова, което има сантиментална стойност за вас. По този начин ще спрете да се държите за миналото, постоянно да се оглеждате в това, което сте имали по-рано, към предишните си постижения.

Любовен хороскоп за януари 2020 година за Лъв
Хороскопът за януари предсказва за Лъвовете, че ще станат загадъчни и потайни за околните. Най-трудно, в тези условия, ще му бъде на вашия партньор/вашата партньорка. Той/тя ще реши, че вие се опитвате да скриете нещо от него/нея и отношенията ви ще станат напрегнати. Не трябва да се учудвате на ревността на избраника/цата си. Постарайте се да не се карате, обяснете им защо се държите така странно и, че това е причината за охлаждането на отношенията. Възможно е отношенията ви да се върнат в предишното русло, но само след като Лъвовете прекарат известно време насаме с мислите си.
Свободните представители на огнения знак ще предпочетат активните действия вместо изчаквателната позиция. Ако някой им е харесал, те няма да чакат, за да заявят своята симпатия. На Лъвовете им се иска, обектът на симпатиите пръв да демонстрира своите чувства. За щастие, звездите ще ги подтикнат да направят първи тази крачка, така че е възможно началото на нов роман.
Хороскопът за януари 2020 година съветва семейните жени Лъвици да не разпространяват за проблемите в отношенията си. Отстранете трудностите сами, не искайте съвети от никого. Доверете се на шестото си чувство, което сега е по-силно от всякога. Именно интуицията ще позволи на Лъвовете да разберат по-добре околните, което е и ключът към оправяне на отношенията с тях. Ще успеете да намерите общ език и с близките и с недоброжелателите си.
Финансов и кариерен хороскоп за януари 2020 година за Лъв
Време е да се заемете сами с някаква дейност, като се откажете от малко ефективния колективен труд. В противен случай се гответе за стрес, конфликтни ситуации с колегите, които ще бъдат настроени против вас. Постарайте се да заемете неутрална позиция, не провокирайте колегите към разпространяване на сплетни за вас. Хороскопът за януари 2020 година предупреждава Лъвовете за риск, свързан с популяризирането на непопулярни идеи.
Началото и средата на януари е оптималния период за работа над проекти, за които разговаряте неохотно с околните. Срещата с работодателя, която Лъвовете отдавна планират, ще премине успешно.
Стартирането на новите планове отложете за по-късно. Помислете и поработете върху старите дела, над които сте работили по-рано. За това ще ви стигнат и ентусиазмът, и силите. Работата над това ще ви донесе добри доходи, благодарение на които ще увеличите значително личните си спестявания. Но не се надявайте, че спестявания ще останат дълго непокътнати. Скоро ще ги похарчите, но важното е, че няма да отидат за развлечение и безполезни придобивки.
Във финансово отношение, в началото на 2020 година, мъжете Лъвове не трябва от нищо да се боят. Важното е да не пилеете заработеното, а на близките да давате само за най-важните разходи. Разчитате на постъпления на големи суми? Гответе се за забавяния, заради които ще ви се наложи да живеете в бъдещето, не в настоящето.
Здравен хороскоп за януари 2020 година за Лъв
Остри миризми ще ви карат да не се чувствате много добре на физическо ниво. В началото на месеца не се препоръчва да стоите дълго в задимено помещение и на места, където кипи ремонт. Възможно е дори любимата ви вода за уста да предизвика у вас мигрена.
Хороскопът за януари 2020 година обръща внимание на Лъвовете върху необходимостта да се заемат с профилактиката на заболяванията на опорно-двигателния апарат. Коригирайте хранителния режим, допълнете го с продукти богати на калций. Ако страдате от заболяване на ставите или мускулите, отидете на лекар, той ще ви помогне да отстраните този проблем.
Планетите са подредени по начин, че Лъвовете няма да чувстват дефицит на сили. Но нервната ви система ще се окаже натоварена. Постарайте се да се борите със своята раздразнителност с помощта на йогата и дихателната гимнастик. Всичко това ще хармонизира вашето душевно състояние.
При заниманията ви с битови дела се пазете от агресивни миещи и почистващи средства, а също и травми, включително порезни.