Хороскоп януари 2020 за КозирогГледай в youtubeСвалете от плещите си излишните отговорности. Хороскопът за януари напомня на Козирозите, че самостоятелно да се захващат с редица важни проекти, едновременно, не е разумно. Обръщайте се за съвети към тези, които са авторите за вас, които считате за съмишленици. Не се отказвайте от колективната работа, защото тя, сега, ще ви донесе повече, отколкото, ако работите сами.
Астрологичната прогноза за януари 2020 година напомня за необходимостта да се настройвате на позитивна вълна. Представяйте си това, към което се стремите. Мислейки негативно, не се учудвайте, че в живота ви възникват много неприятности.
Началото на месеца е добър период за обновяване на гардероба на жените Козирози. На шопинга няма да похарчите много пари.
Неочаквано близките ще се окажат дразнители. Независимо от това, че емоциите ще ви изгарят отвътре, хороскопът за януари 2020 година препоръчва на Козирозите да се сдържат. Не се оплаквайте и не говорете нищо. Превключете на нещо позитивно, намерете отдушник в хобито си и всичко, което ще ви разсее от желанието да започнете да изяснявате отношенията си.
Краят на януари 2020 година е добър период за борба с вътрешните ви проблеми. За да се опознаете по-добре, прекарайте време насаме със собствените си мисли. Ще откриете отговорите на отдавна интересуващи ви въпроси, ще разберете в какво направление е най-добре да се движите в бъдеще. Вслушвайте се в интуицията си, използвайте различни психологически техники за хармонизиране на чувствата и емоциите.

Любовен хороскоп за януари 2020 година за Козирог
Бракът, сключен в началото на януари, ще донесе на Козирозите много щастие. Небесните тела ще се погрижат и за отношенията, които са стартирали неотдавна. Хороскопът за януари 2020 година подготвя Козирозите за голяма изненада от страна на партньорите. Избраникът/избраницата ще се постарае да ви учуди и това ще му/й се получи добре. Към предложенията на любимия/любимата не бързайте да се отнасяте като към авантюра, в която е по-добре да не се включвате. Излезте от рамките на обичайното!
Началото на месеца е добър период за възстановяване на връзките с тези, с които сте скарани. Решете се на сериозен разговор с любимия/любимата. Изкажете се и му/й дайте възможност да се изкаже. Намерете компромиси, независимо колко трудна ви се струва стеклата се ситуация. Старайте се да удовлетворите не само своите потребности, но и потребностите на близкия човек. Съдбата ще бъде на страната на тези Козирози, които заемат такава позиция.
Финансов и кариерен хороскоп за януари 2020 година за Козирог
Не се предвиждат затруднения при общуването с партньорите, началника, колегите. Със шефа ще успеете да намерите общ език, демонстрирайте му своята готовност да се заемете с важните и мащабни проекти. Ръководителят ще започне да ви уважава. Ако в миналото не е бил прав по някакъв въпрос, ще си признае грешката
Не е изключено финансовите поощрения да станат по-добри. Мъжете Козирози могат да очакват успешно сключване на договори.
В периода на новолуние се пазете от конкуренти, които ще действат твърдо, за да заемат мястото, за което вие самите претендирате. Действайте по установените правила, не излизайте от рамките на позволеното.
Ще се решат всички спорни финансови моменти. При това, вие ще отстоите своите интереси и ще получите повече от това, на което сте разчитали. Това ще се отрази добре на вашето материално положение. Важна препоръка към вас е внимателно да се отнасяте към документите с които работите.
Ако се каните да теглите кредит, претеглете добре всички „за“ и „против“. Помислете как това ще се отрази на финансовата ви стабилност.
Здравен хороскоп за януари 2020 година за Козирог
Хороскопът за януари гарантира на Козирозите добра енергетика и сила, но ги съветва да не бързат да се натоварват прекалено физически. Препоръката е актуална за тези, които се канят да увеличат тренировките. Съществува риск от обостряне на хронично заболяване или от получаване на травма.
Грижете се за себе си, намерете време да посетите салон за красота. Началото на годината е добро време за преобразяване и имате добри възможности да намерите добър професионалист в това отношение.
В средата на месеца отидете на стоматолог. Откажете се от сладкото и кафето. Приемайте средства, които да укрепят зъбния емайл.
Към края на януари се очаква снижение на енергийните запаси. Отслабеният организъм може с лекота да стане мишена за вируси и инфекции. От тях може да се защитите с помощта на продукти, съдържащи витамин С.